Skottår
Vardagsliv

"Inom europeisk äldre tradition påstås det ha varit tillåtet för kvinnor att fria till ungkarlar under hela skottåret men enligt gammal tradition får giftassugna kvinnor bara fria på skottdagen."

Så till er giftsugna kvinnor där ute go ahead!;) Idag har ni chansen att fria till era kära. Själv tycker jag om själva tanken på att det är mannen som ska fria. Det är ett väldigt stort steg och ett lyckligt ögonblick i ens liv och när det väl inträffar vill jag såklart känna mig speciell och hur speciell känner man sig inte om någon går ner på knä för en? Shit vilken känsla! Men vi alla är olika(som tur är!)och om man väntat länge på att mannen (som jag då önskar) ska fria bör man kanske passa på idag och ta saken i egna händer? hehe..:D


Idag är mitt hjärta hemma och är sjuk..så direkt efter jobbet ska jag hem och pyssla om honom! Laga lite middag och mysa framför tv. Offcourse så ska jag kolla på big brother! Jag är fast;) Jessica är bara för..



Jewelry hanger
Vardagsliv

Jag tänkte tipsa er om denna fantastiska smyckes galge! Jag såg den på en annan blogg och kände ett starkt behov. Eventuellt nästa inköp;) Nej men hur smart verkar den inte vara? Ett perfekt sätt att ha alla sina smycken samlade och man slipper allt trassel!! Ni hittar den här. 




Ligger och drar mig framför tvn:)
Vardagsliv

Jag kände för en ordentlig frukost i morse! Jag förstår inte varför jag alltid ska envisas med att snooza i sängen och bara ha ca 15 minuter på mig innan bussen går..det är så mycket skönare att ha god tid på sig och kunna äta frukost i lugn och ro:) idag unnade jag mig en rejäl frukost iaf.



Hasse Aro kom nyss förbi på jobbet!
Vardagsliv

Lite kändiskåt är man ändå och måste skriva att Hasse Aro nyss klev in på jobbet!;)



Tisdag 28/2
Vardagsliv

Usch fy och blä..i två hela dagar fick våren vara här:( det är väl typiskt! och idag var det bara att slänga på sig vinterjackan..aarrgh! Oj vad negativ jag låter men det var precis så jag kände när jag kollade ut i morse. Bilen var igen snöad och det gick bara att köra i 50 på motorvägen..tur att jag var ute i god tid!

Idag efter jobbet ska jag och Daniel åka till Bauhaus för att köpa spottar och i morgon kommer pappa och fixar elen:D eventuellt ska Mathilda komma hem till oss idag på rundvandring och fika men hon är inte den lättaste att få tag på!! Så Mathilda RING mig..:)



Puss på er kära läsare!
Vardagsliv

img_1768 (MMS)

Puss på er kära läsare!



Taket är färdig reglat!
Vardagsliv

Hej på er och välkommen denna fantastiska vår måndag!:)

Shit vilket härligt väder, dock lite små kyligt men i solen är det skönt. Jag invigde min skinnjacka för första gången detta år igår och solglajorna var självklart på. Idag är jag på super humör och jag hoppas att det håller i sig. Bilen fick jag ta idag och i och med det hade jag lång tid på mig att pyssla hemma i lägenheten. Jag tvättade en maskin, städade undan efter helgens reglande och åt frukost i lugn och ro. Skönt att inte behöva stressa längre, men i morgon blir det nog till att åka komunalt:(
Det känns super skönt att äntligen ha kommit igång hemma,och i helgen började vi med taket i vardagsrummet och köket. Alla reglar är på plats och pappa ska komma i veckan och dra elen så att vi kan ha spotlights. Därefter blir det nog vägger, golv och sen sätta upp det nya köket;)

Som sagt i helgen har vi hållt på för fullt i lägenheter (jag har passat hundar och städat medan grabbarna reglade) men förutom det har vi också haft massa besök och i lördags var vi på 40 års fest:D Vi stannade lite längre en planerat men som tur var slapp jag vara bakis i söndags. Igår åkte jag och Therese runt i bilen och uträttade en del ärenden. Vi såg till så att killarna fick mat i sig och vi åkte till Ikea:) Jag tror nästan att jag kan Ikea utan och innan nu..men det är kul! Jobb 10-19 idag och sen ska jag hem och ta igen det jag missat av big brother (vi somnade i soffan igår i väntan på att bb skulle börja..)


Medan Daniel och johnne sätter upp reglar ...
Vardagsliv

img_0189 (MMS)

Medan Daniel och johnne sätter upp reglar har jag en mysstund!:)



Hur cool lillasyster har inte jag?
Vardagsliv

img_2641 (MMS)

Hur cool lillasyster har inte jag?



What if..
Vardagsliv

..summer was here!




Spring feelings
Vardagsliv

Jag har fått världens lyckorus idag. Trots att jag vaknade olidligt trött idag blev jag genast piggare av att ta en liten promenad med Måns i det här vädret! Herregud så härligt det är ute. Solen skiner, snön är påväg bort och det är plusgrader:D Hoppas verkligen att det håller i sig nu.
Även idag åkte jag bil till jobbet (tack älskling;)) och nu känns det som om att jag har varit vaken i flera timmar:O Det var länge sen det var såhär ljust ute redan vid sju! Jobb 8-16 och sen ska jag hämta upp syster i Jakobsberg och därefter blir det fix i lägenheten, vi ska åka och handla lister idag och lite annat. I morgon står eventuellt 40 års kalas på schemat men förutom det tror jag att det kommer bli en ganska lugn men hektisk helg;)



Snart ingen snö kvar..?
Vardagsliv

När jag kom ut i morse såg jag att det inte alls var så pjåkigt väder:) solen tittade fram och snön är påväg bort!! Jobbigt bara att man blir dyngsur om fötterna av allt slask..men skönt att snön är påväg bort.
Jag lyckades komma fram till jobbet levande och det kändes hur bra som helst att köra hit:)

Jag bjuder på en lite suddig dagens klädsel.



Torsdag 23/2
Vardagsliv

God morgon:)

Vilket jävla skit väder det är ute! Men jag är glad för idag ska jag ta bilen:D lite läskigt med tanke på att jag aldrig har åkt själv. Wish me luck!
Jag börjar klockan tio så jag ligger fortfarande och drar mig! Ska alldeles strax ut med vovven och sen ska jag mysa lite med frukost framför tvn:)

Grattis Viktoria och daniel till er prinsessa, så fint!



Det blev till att jobba över timme så nu s...
Vardagsliv

img_1080 (MMS)

Det blev till att jobba över timme så nu sitter jag på tåget påväg hem!



Onsdag 22/2
Vardagsliv

God morgon!

Hur står det till? Jag är ovanligt trött för att vara mitt i veckan..och jag piggnar inte till fortare för att det är piss väder ute! Tur är väl det att man har ett jobb och kan fördriva den här dagen någorlunda fort:) Idag jobbar jag 8-16 och därefter ska jag bara hem, har inga direkta planer men det blir antagligen till att hänga upp mina sista kläder, jag har en del;) Dock vet jag inte vart jag ska göra av alla mina skor:O Jag får komma på något! Och sen ska jag laga lite middag.

Trevlig dag allesammans!


God natt
Vardagsliv

God natt bloggen! Nu intar jag sovläge efter en väldigt händelserik dag. Baby hämtade mig på jobbet och jag fick köra hem:D dessutom hade han köpt med sig thaimat som jag älskar! Självklart har vi kollat på BB och till det åkte chipsskålen fram.

Natti..



Big brother
Vardagsliv

Nu har jag blivit alldeles överrumplad med fina gratulationer och blommor! Inte en dag på länge kommer att slå denna. Shit vilken härlig känsla:) Jag hoppas på att få köra bil redan ikväll och jag funderar på att vara fylle chaffis några helger framöver! Lika bra att passa på när man tycker att det är som roligast;)

Nu till något helt annat. Ingen har väl missat big brother 2012 och vilken salig blandning det är av deltagare? Jag har iaf blivit fast i programmet trots att det bara har gått något avsnitt. Med vissa deltagare kan man undra i vilken värld dom lever i och hur dom tänker och med dom andra kan man undra vad dom gör där. Helt enkelt ett väldigt underhållande program och denna säsong tror jag kommer att bli grym;) Jag längtar tills nästa avsnitt!


HHaah!


Jag älskar er!
Vardagsliv

img_9833 (MMS)

Världens bästa mamma och syster skickar blombud som grattis för körkortet! En tårögd jag tackar för alla fina gratulationer <3



FUCKING KÖRKOORT!!
Vardagsliv

Jag gjorde det:) och just nu är jag världens lyckligaste tjej!! Jag har KÖRKORT!



Måndag i all ära
Vardagsliv

Jag sitter framför greys i väntan på att min sambo ska komma hem (det låter helt skukt!:) ). Jag passar på att slänga i mig en macka med skagenröra och lite nudlar + mjölk i vinglas;) standard! Så fort Daniel kommer hem ska vi åka och storhandla och sen ska jag övningsköra.
Trevlig kväll allesammans!


That picture
Vardagsliv



Att se att våra namn har hamnat rätt preci...
Vardagsliv

img_7997 (MMS)

Att se att våra namn har hamnat rätt precis när man ska låsa dörren känns för jävla bra!:D



Snark!
Vardagsliv

Hallå varför kan jag inte sova för..jag vågar inte riktigt känna efter hur min kropp mår idag, jag är rädd för att jag inte kommer att kunna gå då på grund av en fet träningsvärk! Igår var vi nämligen på Ikea i hela fem och en halv timme :O Vi beställde hem vårt kök och vi plockde ihop allt själva..det var inte en lätt match må jag säga ;)men nu är det gjort :D
Nej nu ska jag sova vidare i någonn timme..skriver mer när jag har vaknat på riktigt!


En trött Måns ligger och sover medan vi pl...
Vardagsliv

img_8905 (MMS)

En trött Måns ligger och sover medan vi planerar hur köket ska se ut:)



Uppritning av kök
Vardagsliv

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering men nu är det väldigt mycket på gång i lägenheten..så bloggen kommer att bli lite lidande:/ tyvärr! Igår var vi ett gäng hos oss som monterade, åt och drack:)Tur att vi har så snälla vänner som ställer upp på det mesta!
Idag har vi varit på Ikea med sebaztian, isabell, susanne och Tom för att kompletterat upp lite saker till lägenheten och efter det åt vi lunch på en tapas restaurang:D grymt gott!
Nu har vi suttit i några timmar med Torbjörn och ritat upp vårt kök som vi ska beställa i morgon (!!) äntligen! Pappa kommer hit i morgon också för att kolla hur vi ska göra med spottar:) Det kommer att bli grymt när det är klart.



Looki
Vardagsliv

img_4893 (MMS)

Så här ser jag ut på arbetet;)



Fredag 17/2
Vardagsliv

Gomorron gomorron:D trött som ett djur är jag idag och ont i halsen börjar jag få..igår höll vi på i lägenheten för fulla muggar och alla mina saker är nu på plats, dock i kartonger. Vi hade tur som fick hjälp igår för jag hade en hel del. Jag har nog inte förstått att det är våran lägenhet än och att tänka tanken känns ovant, men otroligt bra! Så idag efter jobbet är det fortsatt arbete i lägenheten som gäller och alla Daniels saker ska flyttas:) jag längtar! Idag slutar jag klockan 16 och är ledig i helgen, ett antal Ikea besök lär det bli;)



Gosh vad gott!:)
Vardagsliv

img_5372 (MMS)

Gosh vad gott!:)



Inflyttning+planering
Hem/inredning, Vardagsliv

Hej på er!:)

Hur mår ni idag? Jag kanske inte behöver nämna att jag mår alldeles utmärkt! Precis som det ska vara :D Igår fick vi som sagt tillgång till lägenheten och det känns helt underbart. Det första vi gjorde efter mötet med mäklaren var att handla med oss mousserande för att kunna utbringa en skål i lägenheten! Louise, Therese, Linnea och Micke kom förbi också och vi monterade upp vårt vrål snygga köksbord+stolar. Idag efter jobbet åker jag hem till mami och packar det allra sista och sen kommer Daniel med lastbilen. Idag flyttar vi in i lägenheten på riktigt så en tripp förbi coop är ett måste om vi inte vill vara utan mat! Jag vill så gärna lägga upp bilder på lägenheten men eftersom att den ska total renoveras så tänkte jag lägga upp före och efter bilder när allt är klart? Vi får se!

Jobb 8-16 och nu är det dags för en välbehövd lunch:)


Du gör mig till den lyckligaste i världen!
Vardagsliv

Jag kan nästan inte riktigt förstå det själv, att vi har köpt en lägenhet och att JAG ska flytta hemifrån! Lilla jag. Och idag får vi tillgång till lägenheten. Nu kan vi börja planera på riktigt och vi kan göra precis som vi vill. Det är helt ofattbart hur fort tiden går, räknas jag som vuxen nu när jag har ett heltidsjobb och en lägenhet? Det pirrar i magen när jag tänker på hur allt kommer att gå till i eftermiddag. Hur mäklaren kommer att sträcka över nycklarna till oss .Vi kommer att åka till lägenheten för inspektion och där ska vi ta ett glas vin för att fira! Jag kommer att behöva en hel flaska för att jag ska kunna slappna av. Dags att vakna nu, det händer på riktigt och jag är så tacksam för att jag får göra det tillsammans med den jag älskar! Tack Daniel för att du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen!



Egoboost
Vardagsliv



Idag blir vi med lägenhet:D!!
Vardagsliv

img_4919 (MMS)

Idag blir vi med lägenhet:D!!



Voff voff
Vardagsliv

img_5335 (MMS)

Voff voff



Visa din kärlek!
Vardagsliv

Ingen har väl missat att det är alla hjärtans dag idag? I guess not! Egentligen så tycker jag inte att det är något sådär super speciellt med just denna dag för man bör visa sina kärlek varje dag, inte sant? Men trots det så gillar jag alla ♥ dag:)Hur kan man inte när dom flesta butiker är utsmyckade med kärleksfulla hjärtan och man får gulliga sms. Eller det kanske är för att jag är i ett förhållande..? Jag kan tänka mig att dom som inte har någon inte resonerar på samma sätt? En dag som denna blir dom flesta par bli lite extra kära och det är mysigt bara det. Glöm inte att det är iaf totalt FÖRBJUDET att tjaffsa idag!;)

Idag har vi inget jätte romantiskt planerat tyvärr..Vi tar kvällen lite som den kommer för vi har rätt så mycket vi ska hinna göra tills i morgon! Jag är tvungen att gå tidigare från jobbet idag för att hinna övningsköra och sen ska vi åka direkt till Täby för att hämta vår nya soffa:D Efter det blir det nog massa mys!;)



14/2
Vardagsliv

Glad alla ❤ dag!



Jag kan inte sluta skratta hahaha:)
Vardagsliv

img_6177 (MMS)

Jag kan inte sluta skratta hahaha:)



Jag önskar att jag låg i min säng nerbädda...
Vardagsliv

img_0141 (MMS)

Jag önskar att jag låg i min säng nerbäddad bland duntäcken och kollade på en mysig film..jag vill hem nu! Bara fem timmar kvar-.-



Måndag 13/2
Vardagsliv

God morgon bloggen:)!

Jag kan börja med att säga jädrans vad svårt det var att gå upp i morse! Det var nästan överdrivet..jag måste ha sovit för länge eller något eller så beror det på att det är måndag idag? Iaf, i lördags hade vi jätte trevligt. Vi var 26 stycken som åt på thairestaurang och sedan gick ut (vi firade min moster och hennes sambo som jag tidigare nämnt). Vid tolv tiden åkte jag och Daniel till sportbaren och mötte upp våra vänner :) och igår var vi totalt däckade..i sin vanliga ordning! Måndagar borde vara en obligatorisk vilodag hehe.

Den här veckan kommer att bli hektisk! Jag jobbar sent idag, vi ska köpa soffa i Täby i morgon och det är alla hjärtans dag, tillgång till lägenheten på onsdag, beställa kök på torsdag och inflyttning i helgen..plus att jag ska hinna övningsköra så mycket som möjligt! Just nu känner jag mig lite små stressad! Jobb 10-19 idag och sen ska jag hem och planera:D



Lunchrast med mitt hjärta!
Vardagsliv

img_5534 (MMS)

Lunchrast med mitt hjärta!



I love you with every heartbeat
Vardagsliv





Det finns så sjuka människor!
Vardagsliv

Carlina White kidnappades som nyfödd på ett sjukhus i Harlem. Nu har hon fått veta sanningen om sin bakgrund – och återförenats med sin riktiga mamma. Ann Pettway, 51, har erkänt brottet.
Carlina White kidnappades som nyfödd på ett sjukhus i Harlem. Nu har hon fått veta sanningen om sin bakgrund och återförenats med sin riktiga mamma.
Ann Pettway, 51, har erkänt brottet.

”Jag tog ett barn och det var fel”

Hon kidnappade den nyfödda flickan och uppfostrade henne i 23 år. Nu har Ann Pettway, 51, erkänt brottet. "Jag tog ett barn, det var fel" sa hon i rättssalen.

I Manhattans federala domstol i New York berättade Pettway i går hur hon 1987 tog tåget från sitt hem i Connecticut och åkte till ett sjukhus i Harlem. Där hittade hon den tre veckor gamla bebisen Carlina White på akutmottagningen.
- Jag åkte till sjukhuset, jag tog ett barn. Det var fel, sa hon enligt nyhetsbyrån AP. Någon vidare förklaring till kidnappningen gav hon aldrig.

Den biologiska mamman Joy White berättade att Ann Pettway varit utklädd till sjuksköterska när hon tog Carlina White. Det var dottern Carlina själv som upptäckte att hon var kidnappad, långt efter att polisen hade gett upp. Hon växte upp som Nejdra Nance, men var alltid misstänksam mot sin ”mor” Ann Pettway. Till slut lyckades hon få ur Pettway halva sanningen – att hon var någon annans dotter. Men Pettway hävdade att Carlina lämnats bort av en missbrukande moder.

Men dottern gav inte upp. När hon sökte i databasen hos ett center för saknade barn hittade hon till slut en bild på sig själv och lyckades söka upp sin riktiga mamma. De återförenades i januari 2011 – och tog ett dna-test som bevisade släktskapet.


Läs hela artikeln HÄR! Det här upprör mig något oerhört! Vad är det för värld vi lever i egentligen och vad finns det för sjuka människor? Vem snor en annans barn egentligen? Nej usch fy och blä!



Måns är med på jobbet:)
Vardagsliv

God morgon!:)

I natt har jag inte alls fått mycket sömn..Flera gånger under natten kom det folk indunstande och förde liv:/ Så idag känner jag mig både bakis och trött fast jag bara drack en cider igår! :O Det beror nog mest på tröttheten. Jag, Daniel, Christoffer och Johanna drog upp till Alexandra och åt efter jobbet. Jag var inte sådär super pigg och glad efter en hel veckas jobbande men gott var det! Jag åt en souvlaki med pommes och tzatsiki och till förrätt delade jag och daniel på en toast skagen (den var väl sådär!)
Nu har jag sex timmars jobb framför mig och sen ska vi fira min moster och hennes sambo som har fyllt år! Eventuellt blir det en utgång på det beroende på hur jag mår:D btw så har jag med mig Måns på jobbet:) Han sköter sog finfint.

Trevlig dag allesammans!



You just kill me
Vardagsliv

Hmm..jag sa att ni skulle ta mig med en nypa salt under denna tjejvecka så hoppas inte ni tror att det var något allvarligt jag syftade på i inlägget under, eller iofs för mig var det inte okej! Jag kanske överreagerade lite men jag tycker inte att det är okej att inte respektera när folk faktiskt har sina egna liv. Och när man säger nej till någonting så är det ett nej, man kan ju liksom inte tvinga någon till nått? Eller uppenbarligen så kan man det?! Lite luddigt men jag behövde bara skriva av mig!
Egentligen skulle jag jobba till 16 idag men det blev att jag var tvungen att jobba över..så sluta klockan 19 ist och ikväll ska jag och baby äta på Alexandra och sen blir det lugnt (något klas kanske det blir;)). Jag jobbar i morgon men bara till 15 :) Sen är jag ledig! Eventuellt så tar jag med vovven till jobbet i morgon. Vi får se.
Vad ska ni göra ikväll? Festa antagligen?! Jag känner att jag inte alls festar lika ofta längre, eller missförstå mig rätt jag festar ca 1 gång i veckan men förut var det mycket oftare! Ca 3 ggr i veckan:O Bad bitch became a nice girl ;)

Osminkad sitter jag här på jobbet.




:@
Vardagsliv

Jag är så J*VLA förbannad just nu!! Är det ett skämt eller? :@:@:@:@:@:@:@:@ jag måste lugna ner mig lite så bloggar mer om ett tag. Som det ser ut nu jobbar jag till 19..


Wtf!
Vardagsliv

Jag är snart på jobbet, skriver då. Mina händer håller på att frysa till is..!



Ut på promenad med hundarna:)
Vardagsliv

img_7557 (MMS)

Ut på promenad med hundarna:)



Mys med familjen
Vardagsliv

Nu börjar det närma sig stängning här på jobbet och jag längtar tills jag får komma hem. Ikväll sover jag hemma hos mammi och ska mysa med hela familjen + hundarna såklart;) Vi ska äta middag och sen lär vi slå oss ner i soffan och kolla på någon rulle. Det brukar bli ganska mycket snack också och med tanke på att jag flyttar hemifrån om 6 dagar (!!) lär vi prata om det:) Jag tror att jag ska försöka rensa lite bland gamla papper/räkningar osv så att jag slipper ta med mig gammalt skrot. I morgon har jag körning på körskolan klockan 8 och jag har inte bestämt mig om jag ska stanna kvar lite och göra några tester eller åka direkt till jobbet. Jag jobbar bara till 16 i morgon och sen är det helg (för dom flesta iaf, jag jobbar ju på lördag :().


"There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better."
Vardagsliv




Mina sessor
Vardagsliv

Ser ni att det är jag till vänster?:O Otroligt gammal bild med mina underbara systrar! Tänk vad tiden går fort, kunde dom inte vara bebisar lite längre;)



Lyckorus.Jeansshorts.Skrattmaskin.Rosé.Sena nätter.Myggor.Promenad.Brunbräna ben.Högljutt.Skål.Semester.Badstrand.Kärlek.
Vardagsliv



Färg utbildning sen heldag!
Vardagsliv

God morgon!:)

Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra men jag har drömt massa konstiga drömmar..jag gör det ofta nu för tiden och dom är liksom inte läskiga utan allmänt konstiga (oj vad ointressant det blev haha). Jaja, nu är jag påväg till jobbet och innan vi sätter igång på allvar ska vi ha färg utbildning. Inte mitt starkaste ämne direkt så det blir perfekt med en utbildning!:)
Egentligen börjar jag klockan tio idag men på grund av utbildningen hoppar jag in till nio. Tjejveckan denna vecka så ni får ursäkta om det blir lite korta eller irriterande inlägg! I will do my best;)

En bra start på dagen är bra för magen



Jag har precis tryckt i mig massa pasta me...
Vardagsliv

img_2599 (MMS)

Jag har precis tryckt i mig massa pasta med ost och skinksås:) Döömätt!!



"Sometimes you end up losing yourself trying to hold onto someone who doesn't care about losing you"
Vardagsliv


http://teenagerposts.tumblr.com



En vecka kvar:)
Vardagsliv

God morgon onsdag:)

Idag är det en skön dag på jobbet, jag jobbar 8-16 och dom passen går alltid relativt fort. Vad jag ska göra efter vet jag inte..varje dag är jag sugen på att hitta på något men när jag kommer hem är soffan mest lockande. Tråkigt! Idag kanske jag ska passa på att ta tag i solningen?!:) Eventuellt så ska vi beställa en soffa vi är intresserade av, om den nu finns kvar. Tänk att vi flyttar om exakt en vecka :D:D

Magen kurrar rejält nu så det första jag ska göra när jag kommer fram är att slänga i mig frukost!



Just nu..teoriläsning.
Vardagsliv

img_1585 (MMS)

Just nu..teoriläsning.



Until the day I die
Vardagsliv

Såja! Nu har jag fått i mig tillräckligt med näring för denna morgon (ni såg fruktskålen) plus att jag åt en supernyttig macka och drack ett glas juice. Work it is och jag är faktiskt väldigt pepp:D Aqua går på repeat i hörlurarna..(!!) jag kan ha hörlurar i när jag sitter på kontoret och jobbar självständigt. Gamla härliga minnen dyker upp när jag lyssnar på dom. Självklart var barbie girl min favorit låt för flera år sen ;) Just nu känner jag mig sådär lagom stressad, jag är i det där stadiet då jag presterar som bäst!

Ha en fin dag, tjohej!


Love basket!
Vardagsliv

img_3073 (MMS)

Love basket!



...
Vardagsliv

Jag är alldeles för trött för att vara påväg till jobbet nu..och kallt är det också! -.-



Dags att sova
Vardagsliv

Nu ligger jag i sängen dötrött efter en super mysig middag framför tv, nudelwok med kyckling blev det och iskall äppeljuice mums! Men innan jag tillåter mig själv att blunda måste jag gå igenom ett körkortstest! Jag har lyckats läsa ut hela boken iaf så nu är det bara att nöta plugg! Jag blir nästan lite nervös nu när jag tänker på hur få dagar det är kvar tills det är dags för mig att göra mitt teoriprov och uppkörningen, men som sagt jag väntar med att säga något tills efter:D
I morgon ska plogen passa Måns (han ringde och ville så gärna:) nya homies!?) och jag ska jobba 8-19..seg dag! Men det är möte på morgonen och sen ska jag hålla mig på kontoret större delen av jobbet så det ska nog gå bra.
God natt sötnosar! ;)


Life will smile for you
Vardagsliv



45 minuter kvar:)
Vardagsliv

img_9944 (MMS)

45 minuter kvar:)



Måndag 6/2
Vardagsliv

Hej hej hemskt mycket hej:)

Måndag idag men för mig känns det redan som tisdag..jag jobbade ju igår! Det kommer att bli en lång vecka för mig för jag jobbar på lördag också. Men den 25 kommer jag att vara såå glad:) katshing $!! Idag jobbar jag 8-16 och sen ska jag hem och laga middag, vi är ensamma hemma nu fram till på torsdag så jag får äran att välja mat. Jag tror att det blir wok med kyckling och vårrullar! Jag älskar förrätter och jag måste bli påhittigare gällande middagar. Jag har faktiskt skrivit en matlista som vi ska sätta upp på kylskåpet i vår lägenhet när vi flyttar (bara 9 dagar kvar nu) :)

Just nu sitter jag på kontoret och jobbar, tror att det blir så iaf halva veckan. Vi hörs när jag har lunch!:)



GRATTIS ISABELL PÅ DIN STORA DAG! :)
Vardagsliv

img_5424 (MMS)

GRATTIS ISABELL PÅ DIN STORA DAG! :)



Min nya fjäder
Vardagsliv

Igår köpte jag min första fjäder extension, och jag är super nöjd:) Tror att jag ska sätta i med lim snart! Men då ska jag sätta i ca tre smala fjädrar.



What a wonderful day!
Vardagsliv

img_0386 (MMS)

What a wonderful day!



Bakis söndag?
Vardagsliv

God morgon:)

Idag hade man kunnat tro att jag skulle vara bakis..?Men icke:D istället är jag påväg till jobbet dock lite trött. Egentligen jobbar vi aldrig söndagar förutom under sommaren men eftersom att vi har en hel del att göra på kontoret hoppade jag in extra:) Jobbar bara till ca 16 idag så det är helt okej!

Min helg såhär långt har varit väldigt givande. I fredags var vi några stycken hemma hos Daniel och förfestade. Till en början kände jag mig lite stressad eftersom att jag hade jobbat sent men det gick över. Tillslut hamnade vi på mp men vid halv två var det dags att åka hem. Jimmie hakade på och vi satt uppe en bra stund och pratade innan det var dags för kudden.
Igår var jag rätt så sliten under dagen därav bakis inlägget (A) men vi tog oss upp ur sängen trots allt! Jag och Jimmie åkte till Coop med daniels tutande bil (larmet gick igång och vägrade sluta haha) och handlade hem ingridienser till en fet kycklingsallad och när vi fått i oss den plockade vi upp sussie och åkte till Jakobsberg för att luncha och handla en present till Isabell:) en sväng förbi felicias kalas gjorde så att vi inte hade några lungor kvar (!!) vår uppgift var nämligen att blåsa upp ballonger..:)
På kvällen firade vi Isabell på GC med en jätte god middag och mycket tjejsnack. Det var super mysigt (och gott) men jag höll mig nykter på grund av dagens jobb, stolt chey;) istället kom jag hem i tid och mös i vår säng!



IDAG.ÄR.JAG.BAKIS.PUNKT.
Vardagsliv

img_5639 (MMS)

IDAG.ÄR.JAG.BAKIS.PUNKT.



Jag rent utav smälter
Vardagsliv

Gör inte ni också det? Kolla på mitt hjärta♥






Jädrans vad kallt det är ute! Men det ser ...
Vardagsliv

img_3566 (MMS)

Jädrans vad kallt det är ute! Men det ser ganska fint ut:)



Fredag och snökaos
Vardagsliv

God morgon!:)

Jag vet inte varför jag skriver god morgon när klockan är halv ett och jag har varit vaken i 4 timmar;) Det känns bra att börja inläggen så! Idag har jag varit på körskolan och övningskört samt pluggat teori, jag kör med lötsjö trafikskola och dom är verkligen proffsiga. Det är super att man kan sitta kvar efter varje körlektion (om man vill, jag har bara gjort det en gång) och plugga medasamtidigt som man gör teoritest :thumbup:
Medan jag väntade på att mitt tåg skulle komma köpte jag en macka från subway som jag hann äta i lugn och ro..snökaos och förseningar som vanligt (!!) Det är så typiskt sl, inte ens värt att skriva något om det.
Inatt drömde jag verkligen helt störda drömmar, jag drömde att jag försovit mig och att körskolan ringde men att jag inte ville svara, jag drömde att jag kom försent till jobbet osv..en väldigt stressad sömn.

Igår var jag hemma hos Sabina och åt en jätte mysig middag och vi hade en hel del att prata om. Så brukar det bli när man inte träffats på länge:) Jag såg att inlägget jag publicerade igår när jag var där kom upp nu..men visst såg det gott ut? Jobb fram till 19 och sen ska vi vara några stycken hemma hos Daniel och dricka lite (A)


Mysmiddag hos sabina<3
Vardagsliv

img_1447 (MMS)

Mysmiddag hos sabina<3



Losing control
Vardagsliv

Haha herregud ni skulle ha sett mig för ca en timme sen! Jag var nere på lagret för att klättra upp och lägga tillbaka en bordsskiva på dess plats och självklart skulle jag trilla ner för stegen :O Jag vet att jag är väldigt klumpig av mig men så klumpig?! aja som "tur" är landade jag rakt på knäna och lyckades rädda bordsskivan och mig själv från att bryta några ben! Men i morgon kommer jag antagligen ha jordens blåmärken på knäna..så går det när man inte har någon balans!:D 


2/2 Torsdag
Vardagsliv

Hej på er:)♥

Det är inget snack om att vi är på väg in i årets kallaste månad! Igår hade vi -11 grader och idag var det -16 :O och där stod jag som ett fån utan mössa, vantar eller ordentliga vinterskor..nej nu ska jag ta och unna mig ett par rejäla vinterpjuks! Tror att jag invensterar i ett par på lördag när jag och sussie ger oss ut på lite shopping!:)
Idag är det jobb 8-16 sen ska jag åka hem till Sabina och bli bjuden på middag:D Jag har suktat efter hennes mat väldigt länge, hoppas hon är lika duktig som det sägs hihi! En del girlytalk lär vi hinna med också, jag har faktiskt aldrig varit hemma hos henne så det ska bli spännande:) Innan jag åker hem därifrån ska jag och Daniel förbi hos Tiina och kolla på hennes nyrenoverade kök för att eventuellt få lite inspiration!

Dessa skor skulle inte sitta helt fel från monella
 



En timme kvar..
Vardagsliv

..om en timme får jag gå hem! Blir en förhoppningsvis god middag och sen ska jag trycka i mig popcorn med dipp!:) Det kanske inte låter som det godaste men det är det faktiskt, smörpopcorn och lökdipp yummie! Emelie lärde mig att äta den kombinationen under tiden i gymnasiet. Då gjorde man inte annat än att kolla på serier och äta onyttigheter (iaf inte jag) ;) Nu kollar jag knappt alls på tv, don't know why! Men jag gillar inte att sitta still helt enkelt. Nej nu ska jag skriva ut skyltar och vänta på att vi stänger! :D


members.com
Vardagsliv

Ni har väl inte missat att bli medlemmar på members.com? Jag har tidigare berättat om den här sidan men nu såg jag att det var på gång med några riktigt bra kampanjer så jag tänkte tipsa er igen!
Sidan har varje dag olika erbjudanden på olika kläder och skor från olika märken. Och jag som älskar skor tyckte att det var toppen! Speciellt när skor från Nelly reas ut:D Jag kunde hitta skor som jag redan köpt från Nelly för 399kr säljas ut för 99kr, hur grymt är inte det? Nåväl, om någon dag kommer Nelly trend att ha kampanj på sidan så för er som vill bli medlemmar, tveka inte! Dock tar det tre dagar om ni anmäler er själva och för att ni ska slippa vänta kan jag hjälpa er! Om ni skickar er mejladress här i bloggen eller till min mail [email protected] så skickar jag en länk till er på en gång som gör att ni kan börja handla med det samma. Plus att ni får 50kr att handla för direkt! :) Låter det bra?

Här får ni en sneak peak..



A smile doesn't always mean that you're happy, instead it means you're strong enough to smile even when it hurts
Vardagsliv



JAG FRYSER IHJÄL! -11
Vardagsliv

img_4062 (MMS)

JAG FRYSER IHJÄL! -11 men jag kämpar mig till jobbet..tänk om man kunde få ligga kvar i sängen dagar som denna. Men jag måste erkänna att det är lite mysigt ute :) Som tur är är inga tåg försenade än så länge men det spelar ingen roll för när jag ska byta tåg i Karlberg och vänta i 10 minuter på nästa har alla mina lemmar hunnit frysa till is brrr..!