members.com
Vardagsliv

Ni har väl inte missat att bli medlemmar på members.com? Jag har tidigare berättat om den här sidan men nu såg jag att det var på gång med några riktigt bra kampanjer så jag tänkte tipsa er igen!
Sidan har varje dag olika erbjudanden på olika kläder och skor från olika märken. Och jag som älskar skor tyckte att det var toppen! Speciellt när skor från Nelly reas ut:D Jag kunde hitta skor som jag redan köpt från Nelly för 399kr säljas ut för 99kr, hur grymt är inte det? Nåväl, om någon dag kommer Nelly trend att ha kampanj på sidan så för er som vill bli medlemmar, tveka inte! Dock tar det tre dagar om ni anmäler er själva och för att ni ska slippa vänta kan jag hjälpa er! Om ni skickar er mejladress här i bloggen eller till min mail [email protected] så skickar jag en länk till er på en gång som gör att ni kan börja handla med det samma. Plus att ni får 50kr att handla för direkt! :) Låter det bra?

Här får ni en sneak peak..



 Nathalie

sv: tack. allt bra?:)



URL: http://naxo.blogg.se/


 Anonym

Hej sötnos, jag skulle gärna vilja veta om jag sjunger bra eller dåligt, ganska dum fråga.. ^^ Antingen skulle du kunna besökare min blogg eller klicka på den här länken : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eHPSUxdk7Z8#! skulle vara jätte gulligt.



Förlåt om jag stör och om du inte gillar såna här kommentarer.



URL: http://singingviktoria.blogg.se/


 Molly Bergström, UPPSALA

Hoppas du får en fortsatt härlig onsdag! :)



URL: http://mooollys.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?