Mäster kocken Therese
Vardagsliv

Vilken slapp dag det har varit idag, och det behövde verkligen! Men gud vad tiden går fort när man är hemma och i morgon är det jobb igen..fick reda på att vi har fått nytt schema, och det var inte till det bättre. Eller i kassan min kommer det att bli bättre men det kommer att bli längre dagar!
Therese har nu infunnit sin plats i köket och till middag blir det fläskfilé, potatis i ugn och en god sallad mums! Och efterrätt blir det också:D Kladdkaka!
Ikväll ska jag absolut inte göra någonting, planerna var att följa med till riccos med massa från jobbet och lite annat folk men det går inte nu. Jag ska försöka kolla på black swan ikväll!! och trycka i mig popcorn:)


master chef;)


spela spel

img_0357 (MMS)

Det här är vad vi sysselsätter oss med just nu:)Notera vem som leder längst ner i högra hörnet!



Onsdag 31/8

img_2793 (MMS)

Blev inget jobb för mig idag, berättar mer senare. Nu ska jag göra i ordning något att äta till lunch och tänka ut vad jag ska göra till middag. Min fantasi ligger verkligen inte på topp just nu! Jag är sugen på en såsig pasta rätt;) det lär bli en lång promenad med doggen idag också;) tror att han ska få springa lös ett tag:D



<3

img_2650 (MMS)

Ute på promenad med älskling!



Baka en kaka:)
Vardagsliv

Nu får jag äntligen sluta:) Lisette och Daniel hämtar upp mig så åker vi hem till Daniel och bakar:) Jag vill baka muffins!:thumbup:


Confused
Vardagsliv

Idag är det tisdag och jag mår jätte bra, nästan överdrivet. Det var inte särskillt svårt att kliva upp ur sängen i morse och trots att jag missade bussen löste allting sig.
Men ändå..jag känner mig förvirrad av någon konstig anledning. Vad vill jag egentligen med mitt liv?! Jag är bara 19 år men det ploppar upp i mitt huvud hela tiden, att jag måste ta tag i mig själv/mitt liv. Och jag försöker verkligen. Frågan är bara vad jag vill göra..Dom senaste dagarna har jag mer än nått annat tänk på hur bra det skulle vara att flytta hemifrån, skaffa körkort, spara pengar och påbörja en ny kärriär men sen så kommer det alltid upp hur det skulle vara att bara skita i allt och leva i nuet. Ut och resa och leva livet..

Jag planerar så mycket att när det jag planerat inte går vägen väljer jag att "ge upp". Jag spenderar hela dagen åt att göra ingenting istället. Jag är hyperaktiv och behöver bli av med min energi, och när jag har för mycket energi blir jag nästan irriterande. Jag kan verkligen inte bara sitta ner och ta det lugnt, jag vill påbörja något!

Idag ser jag iaf väldigt mycket fram emot att träffa fina Lisette:)


Lucky me

img_9591 (MMS)

Tur i oturen kan man säga:) vad glad jag blev nu! Efter ca 7 minuter kom en annan buss och jag hann med samma tåg! Det gäller att inte vara negativ, plötsligt händer det liksom:) har ni tänkt på hur mycket folk det är på tågen nu när skolorna börjat jämfört med för bara någon vecka sen..jag hatar att stå och trängas!



Jag gör det om och om igen.

img_4155 (MMS)

Samma morgon visa idag igen då..missade bussen med någon minut trots att jag var ute i god tid..ååå jag blir galen på mig själv! Antingen är det här ett tecken på att jag ska skaffa ett körkort eller så borde jag ställa fram min klocka så att jag alltid är fem minuter för tidig!!! God morgon föresten:D vilken härlig morgon trots att det är lite kyligt ute. Jag kan till och med tycka att det luktar höst ute, jag vet inte varför men jag har väl för mig att jag har något extra luktsinne:) dagens planer är att efter jobbet möta upp Lisette för en fika eller baka, jag tror det lutar åt att baka:) angående gymkortet så hålls "klasserna" i olika skolor här i Kungsängen och dom är varje dag (?) tror jag så man kan välja fritt när man vill gå:)



No one knows you better than yourself
Vardagsliv



I'm on the edge of glory
Vardagsliv

Min kära vän matte patte kom och hälsade på här på jobbet:) Vi lunchade på thaien tsm, jag tror aldrig att jag kommer att tröttna på thai mat! Jag kanske borde flytta till Thailand för gått, tre månader räckte uppenbarligen inte.. Mathilda stannade kvar en stund på jobbet efter vi ätit för att hjälpa mig att inventera det sista på min lista:) a tru friend!
Ikväll ska jag bara hem till Daniel, tror jag ska försöka övertala honom att ta en tripp till hundgården:) Det jobbiga är bara att den ligger så långt bort och det finns en risk att Måns är trött redan innan vi kommit dit. Vi får se;) Juste Black Swan har jag totalt glömt bort så den kanske man ska hinna gå igenom ikväll också!



Got 2 love u
Vardagsliv



Vilken jädrans otur jag har ibland! Trots ...

img_0232 (MMS)

Vilken jädrans otur jag har ibland! Trots att jag vaknade vid halv 8 idag missade jag kvart i 10 bussen med några sekunder.. Det är så irriterande att se bussen åka iväg mitt framför ögonen på en. Igår kväll la jag mig jätte tidigt men trots det somnade jag inte förens runt 2, den här j*vla klådan gör mig gaaaalen! På onsdag ringer jag tillbaka till min läkare och får en remiss skickad till en hudläkare som får ta prover!:o just nu hade jag blivit glad om dom sa att jag hade skabb haha, men dom har redan kollar allt sånt :s och det var det inte. Apropå något helt annat så kanske ni märkt att jag inte varit så överdrivet hurtig med mitt tränande på sistone? På onsdag köper jag eventuellt ett "gympa"kort:) då får man träna hur mycket man vill i en termin för ca 400 kr, bra va:D let's go hard work!



Kvällens middag bestod av..tadaa

img_8015 (MMS)

Kvällens middag bestod av..tadaa



Mami
Vardagsliv

Nu kom jag precis hem till mami, det var verkligen en evighet sen jag var hemma. Och kaos var det i mitt rum också. Jag tänkte ha en stor rensning av allt! Skor, kläder ja ALLT! Jenny lär ta mestadelen av innehållet men resten slängs;) Ikväll ska vi äta kräftor och ha mysigt. Som sagt i love skaldjur! Vad mer kan man göra på en söndag egentligen. I morgon börjar jag jobba sent så det är skönt:)
Juste, mamma sa nyss att Måns verkligen har ändrat sitt beteende. Bara till det positiva! Lycky me:D


Hurtig som aldrig förr;)
Vardagsliv

Idag var vi uppe med tuppen väl utvilade;) Somnade runt 10 igår tror jag :O Det blev tyvärr ingen film för vi var alldeles för trötta..men vi kanske kollar på den iikväll istället, efter jag har ätit kräftor med familjen:) Nu ska jag på lång prommis med doggen.

Stay tuned!


washing time;)
Vardagsliv

Nu ska jag in i tvättstugan ett tag;) Ska försöka mig på att tvätta ett duntäcke, hur nu det ska gå. Jag har för mig att man måste tvätta dun tillsammans med tennisbollar? Men kanske inte..Jaja dags för händiga sandra att kliva fram. Ikväll blir det förmodligen filmmys framför Black Swan, någon som har sett den filmen?


SKÅL!
Vardagsliv

Nää inte riktig va. Men vet ni, jag och Daniel var nyss ute på en promenad med Måns när en annan hund helt plötslig dyker upp. Måns får sina vanliga skäll utfall och jag säger till, och säger till och säger till..den där andra hunägaren stannar och vi pratar ett tag medan hundarna nosar, and guess what! No problems! Min baby klarade det, plus att han sprang lös och lekte på ängen med hunden. Hur bra är inte det liksom, just nu är jag hur stolt som helst och Måns har visat såna framsteg på sistone! Han sprang inte alls långt ifrån mig och han lyssnade varje gång jag ropade in honom. På något sätt tror jag att hans skäll utfall är för att markera och skydda mig.
Det gäller att lita på hunden och från och med idag har jag sätt en helt annan sida av Måns. Jag hoppas kunna utveckla honom och det som hände idag gav mig sådan motivation och glädje att jag vill ut och möta alla världens hundar bara för att träna! :D


Remember?

img_0900 (MMS)

Remember?



Solen sätter sina spår
Vardagsliv

Är verkligen hösten påväg? Det känns som om att sommaren nyss har börjat och är här för att stanna. Tänk er att sitta på en mysig uteservering inne i stan med ett gals rosé i handen! Mitt humör blir verkligen bättre av att det är fint väder ute, love it! Åå vill inte behöva köpa ny vinterjacka, jag vill hellre lägga pengar på fina sommarkläder. Men trots allt är vintern mysig, och man kan faktiskt åka på en härlig solsemester;) *blink*


En sommarbild:)


Mobilinlägg
Vardagsliv

Jag har verkligen använt mig mycket av mobilinlägg på senaste tiden. Det beror nog mycket på att jag inte har en egen dator att sitta vid och dels beror det nog på att jag är alldeles för lat. Jag orkar helt enkelt inte sätta mig vid datorn när jag hela tiden har mobilen på mig, det är liksom mycket smidigare att slänga iväg ett sms (A). Jag vet att det är roligare att läsa inlägg som är skrivna från datorn och med massa bilder.
Jag får helt enkelt ta tag i saken och köpa en dator. När? Det vet jag inte. Hoppas ni står ut med att läsa mina halvdana inlägg!
Gud så jag längtar tills denna arbetsdag är slut, för i morgon är jag nämligen ledig:)Wihoo!



Typiskt mig att vara ute i god tid (A)

img_2176 (MMS)

Självklart kommer jag för tidigt till jobbet och får stå här själv och vänta tills någon kommer med nyckeln..



Lördag

img_6580 (MMS)

Hallå sötnosar:) vilken härlig dag! redan klockan sju i morse var det strålande sol och varmt, självklart jobbar jag idag..men som tur är bara till tre:) jag sitter nu på tåget som jag höll på att missa. Jag misstog mig helt när jag trodde att jag skulle ta kvart i 8 bussen, för den går inte ens på helger!:O så jag var tvungen att få upp stackars sjuklingen ur sängen för att få skjuts till tåget. Och det var med nöd och näppe som jag hann:D men jag hann! Dagens planer är dom samma som igår, jag ska bara ta det lugnt. Det var länge sen jag hade en vit helg och det behövs verkligen! Och nu när jag äter tabletter har jag verkligen en anledning till att vara hemma. Vad ska ni hitta på idag? Några bra film tips till mig som ska vara hemma?:)



Härliga tabletter:) detta får bli mitt sis...

img_9063 (MMS)

Härliga tabletter:) detta får bli mitt sista inlägg för dagen, hoppas ni får en toppen fredag medan jag knaprar på dessa!;)



En härlig middag och ett besök på Coop sen...

img_1539 (MMS)

En härlig middag och ett besök på Coop senare sitter jag bänkad framför tvn med massa onyttigheter:thumbup: med andra ord kommer detta bli en lugn helg trots allt med tanke på medicinen jag fick.. Det var någon slags antibiotika som var "bredare"haha. Nu family guy!



Jag hatar känslan av väntrum (dock var det...

img_3399 (MMS)

Jag hatar känslan av väntrum (dock var detta lite bättre än dom flesta jag varit i), alla är alldeles tysta och allt är stelt. Och det faktum att alla på något sätt har någon "sjukdom" äcklar mig lite..nåväl nu är jag iaf här!



hjärta

img_0482 (MMS)

Dags att krya på sig!



I väntans tider
Vardagsliv

Jag är nästan nervös inför sjukhus besöket idag. Tänk om läkaren ännu en gång ber mig prova på olika tabletter..då får jag spelet! Varför inte bara göra olika tester om dom nu påstår att det är någon slags allergi jag har, hur svårt ska det vara :O Men såhär är det väl alltid med läkare? Man äter olika mediciner och inbillar sig att det ska bli bra när det i själva verket inte alls blir det. Nu kliar det iaf som aldrig förr och jag lämnar inte mottagningen innan jag fått en remiss till en hudläkare!..
Inte nog med allt detta kliande så är Daniel hemma och "sjösjuk"! Han har hög feber och är illa mående, det lär inte dröja särskillt länge innan jag åker på det också. Hoppas eran fredag ser trevligare ut än min. Det blir definitivt inge party för mig, dessutom jobbar jag i morgon också :/ Jag kommer antagligen att stranda framför soffan med lite nötter (A)

Love


26/8-11

God morgon bloggen:) alla pigga och glada? Det är iaf jag. Jag vaknade redan vid sju och tog en promenad med Måns och klockan 8 ringde jag läkaren, vid 2 ska jag vara på plats för en undersökning:) hoppas verkligen att dom finner felet och ger mig något starkt! Jag har liksom fått fyra olika mediciner och två olika salvor..suck. Nu sitter jag iaf på bussen påväg till jobbet, jag kom iväg lite sent på grund av att jag var tvungen att ringa läkaren vid 8. Egentligen skulle jag ha börjat klockan 8 men men shit happens;)



punkt

Idag har varit en sån där dag då jag inte alls har velat blogga. Det enda positiva är väl att jag skrivit ett cv, finaly!:) i morgon ska jag upp tidigt för att ringa till sjukhuset..wish me luck! Puss



God morgon världen:)

img_6832 (MMS)

God morgon världen:)



Just nu. Påväg mot Jakobsberg för att möta...

img_5135 (MMS)

Just nu. Påväg mot Jakobsberg för att möta upp Johanna:) det är underbart att sluta klockan tre, speciellt när solen tittar fram:)



Visste ni att..
Vardagsliv

..jag eventuellt ska syssla med detta i vinter? KLICKA HÄR!


snooze
Vardagsliv

Nu har jag precis fått i mig lite lunch, det blev thai mat idag yummie! Men kul att jag råkar slumra till och får ett "sov streck" på hela kinden..undra vad kunderna ska tycka nu!;)



Frågestund
Vardagsliv

Jag gick nyss igenom mina kommentarer och såg att det fanns en del jag inte svarat på. Därför tänkte jag passa på att ge er lite svar nu. Ni får jätte gärna fortsätta ställa frågor och skicka kommentarer:)

Moa:  Jätte bra blogg :-) Oliver är inte det ditt ex?
Svar: Hej Moa, vad roligt att du tycker det:) Ja Oliver är mitt ex.

Mikee:
Tjena Sandra, en fråga bara har Miss Lennström någon pojkvän? Hon är så otroligt läcker!
Svar: Ja tyvärr är miss Lennström upptagen, jag håller med om att hon är urläcker!



Won: TRY make this juice..
prepare 1 liter clean water plus 5g baking soda. and mix with water.
also simply drink 8 ounce(paper size) 3times a day...
baking soda is amazing at allergy or lots food poison.
study about baking soda as medicine in google...

try colloidal silver which is the best nature antibiotics for any allergy or infections.ALSO TRY take ZINC,MAGNESIUM,copper pills for lack of minerals
temporary DO NOT EAT these items...alcohol,fried chicken,milk,cheese,butter,any hormone type food,MSG,coffee,ANY NUTS,ANY SODA,artificial sweet,pork,fake meat like ham,fast food....
eat more these item....vinegar,fruits not fruit juice,coconut water,more green color vegitables with vitamin C,lots bean like green bean or mung bean..
your body need to fight against bacterias or pathogen...
try more sleep with good food.
good luck!
Svar: Jag vet att det här inte var någon fråga men jag ville bara tacka för tipsen och för att du är på alerten gällande kost!

Jossan: E du och daneil tillsammans ? :-) kram
Svar: Ja, det är vi.

Catta: Din hund är bara hur söt som helst!! Vad är han för ras? :-)
Svar: Han är en pomeranian (dvärgspets)









Won: You & Ida so beautiful!! I want sent some gifts to You & ida as being blogg's fan.
swedish man & woman have an angel's blood.
Svar: Ännu ett tack till dig!

Molly: fint det blev , men vilket nummer på Foundation har du ? skulle vara tacksam för svar .
svar: Hej Molly, tack så mycket! Hmm..Jag har glömt att kolla upp vilket nummer det är men det kan jag göra tills ikväll! ;)



Spöklikt
Vardagsliv

Halloj:) Hur mår ni? Jag mår fin fint! I morse började jag klockan 7 ännu en gång men det är sista dagen, weehey!:)
 Jag fick skjuts i morse också (lyckost jag är) så jag behövde inte gå upp allt för tidigt. Men gud så läskigt det var på vägarna. Det var värsta täta dimman så man såg bara någon meter fram, varning för hösten!
 Idag slutar jag klockan tre och ska åka direkt hem för att förbereda kvällen med mami. Vi ska nämligen ha en mini familje kräftskiva. Dock kan inte Jenny vara med för hon ska på kryssning med Felicia är hemma:) I morgon är mitt schema fullspäckat men i helgen har jag inga planer alls..Jag som brukar vara bra på att planera allt i förväg i minsta detalj haha:)








I miss min fina päls!


Mot francos för att äta middag, har hunnit...

img_8191 (MMS)

Mot francos för att äta middag, har hunnit vara på elgiganten, media markt och hemma hos mig för att hämta Måns. Både Patrik och Daniel kom till jobbet:)



Never shall I forget you..
Vardagsliv



Jag har inte så jätte mycket att skriva om just nu när jag är på jobbet och inte ser omvärlden så det får bli en del bilder;). Men jag kan iaf säga att jag ser fram emot en sak väldigt väldigt mycket! + att jag hoppas på att sätta in extensions snart, dock måste jag till frisören först..Jag som skulle spara pengar :(


Bästa vän!

img_1334 (MMS)

Bästa vän!



Du ser ut som catwoman!
Vardagsliv

allååå jag glömde nämna en väldigt viktig detalj i mitt "nyttiga" liv. Jag var faktiskt ute på en joggingrunda med Alice när jag kom hem från jobbet igår. Det duggregnande och var hur skönt som helst att vara ute och röra på dig:) Idag slutar jag dock halv 8 så då kommer det inte att bli mycket till träning..but i'm proud!



Hello miss sunshine!
Vardagsliv

Vilken dag detta kommer att bli, oendligt lång! God morgon/dag föresten:)

Idag började jag jobbet klockan 7 och var tvungen att gå upp vid 5 (lika som igår) på grund av att allt måste inventeras på företaget. Iofs går dagarna relativt fort så det gör inte mig så jätte mycket + att jag behöver extra pengarna om jag ska kunna göra det jag tänk i vinter:) Vet inte riktigt hur det blir med den saken men det sitter alltid i bakhuvudet!
Just, jag fick precis reda på vad jag ska få i lön denna månad och passade då på att lägga upp en liten budget. Duktig va?! :thumbup: Egentligen är jag världens slösigaste person men om jag någon gång ska kunna flytta hemifrån som jag vill snarast måste jag lära mig att spara. Jag trivs jätte bra hemma men vi alla ska ju ändå flytta någon gång! Ja ni fattar.

Nu, åter till arbetet. Talk to you soon!



Nu är jag påväg hem tralala:) Björne kom f...

img_2533 (MMS)

Nu är jag påväg hem tralala:) Björne kom förbi jobbet och plockade upp mig, i bland ska man ha tur också:)



H&Ms nya skinny modell
Vardagsliv

nya 2011? Vad tycker ni, inte konstigt att många unga tar åt sig när HM som har en sån stor påverkan gällande inne/ute mode går lite väl långt..



22/8-11
Vardagsliv

Hej på er allihopa och god morgon på riktigt:)
 Nu har jag varit på jobbet i två timmar och börjar äntligen piggna till! Nej men så farligt var det inte att gå upp men det hjälpte inte att vädret var katastrofalt och att helgens bravader satte sina trötthets spår. Som tur var fick jag sällskap av Patrik på bussen/tåget. Som ni kanske förstod så åt jag inte kräftor i morse haha det var ett inlägg som skulle ha kommit upp igår men pga mottagningen skickades det i morse..arrggh!
Som sagt bloggandet på helger är inget jag kan garantera och det antar jag att ni märkt vid det här laget?!;)
I fredgas slutade jag sent och åkte i stort sätt dirket till kungsängen för att inviga helgen. Vi plockade upp min syster, Patrik och Ida på vägen. Runt 9(?) gick vi hem till jompa och drack en hel del innan vi tog en taxi till MP. MP börjar likna ett stammis hak men jag har verkligen ingen lust att sitta och åka in till stan när det ösregnar:O
Nåväl där dansade vi och drack hela kvällen .
I lördgas mådde jag som jag förtjänade helt klart! Med andra ord inte alls bra..och klockan 3 samlades släkt och vänner hemma hos moster för att fira Jenny som fyllt 18 år. Det bjöds på dricka, smörgåstårta, snacks, tårta osv:) riktigt gott! Framåt 23 någon gång bestämde vi oss för att ta en tripp förbi sportbaren där vi sen stannade hela kvällen. Jag hade en rolig helg men jag kan absolut säga att det blev lite too much alcohol!!
Hur har eran helg varit?:)


Kan någon skjuta mig! H*lvete vad trött ja...

img_8234 (MMS)

Kan någon skjuta mig! H*lvete vad trött jag är, jag börjar jobba 7 idag så var tvungen att gå upp klockan 5..jag skriver igen när jag vaknar till liv. Btw hade jag knappt någon mottagning igår så kunde inte blogga från mobilen.



Just nu

img_7840 (MMS)

Just nu



All day all night wtf

img_7000 (MMS)

Klockan tickar på och här sitter jag, tack gode gud att det är fredag idag! Inte för att jag vet vad jag ska hitta på men något blir det alltid. Tyvärr började det precis regna så jag tappade suget på att gå ut en aning.. Idag till lunch åt jag thai mat tsm med Johanna som kom och hälsade på. Jga älskar när folk tar sin tid och hälsar på mig, dagarna blir så mycket bättre då och jag blir så gla!



En bild ni inte tidigare har sett på Liset...

img_2201 (MMS)

En bild ni inte tidigare har sett på Lisette och Patrick:)



Rhodos repris
Vardagsliv

Ta mig tillbaka! Tänk att allvaret har börjat nu och jag är inte alls redo. Jag har inga planer på att börja plugga och jag vill skaffa mig ett nytt jobb där jag kan utvecklas..Semester är slut sedan 4 veckor och jag vill tillbaka!


Jenny vid stranden

Jag och Jenny

Louise och Carina (Louises mamma)

Oliver och jag

En sovande Louise

Härliga hav

Louise

strand

jag

jag

Jenny

Therese, Jenny och jag

jag

sliten chey!

Daniel och jag

Louise och jag

Jenny och shotrace

Therese, patrick och jag

Therese och jag

Jag, henrik, Louise och Jenny

skadad hand efter en crazy night


Hej och hå! Idag är en ny mycket bättre mo...

img_2698 (MMS)

Hej och hå! Idag är en ny mycket bättre morgon:) tabletterna har börjat verka tror jag, det kliar inte lika mycket längre iaf, pjuuh! Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet (låt denna dag gå fort!) och ska försöka hinna med 06 tåget. Kvällens planer är ännu oklara, jag skulle egentligen gått på kräftskiva hemma hos Therese men på grund av att jag slutar sent idag skulle jag ha varit hos henne runt 10 tiden..det är ungefär då dom drar ut:( jag får hitta på något annat helt enkelt! Någon som vill göra nått?:D



Igår
Vardagsliv

Igår fyllde min underbara syster 18 år! Vi var ett gäng tjejer hemma hos oss+Daniel som åt och hade det bra. När klockan började närma sig utgång åkte vi in till staden och till entourage där vi stötte på några sköna prickar! Tyvärr var jag tvungen att lämna festen redan vid halv ett på grund av jobb. Men roligt hade vi!:)
Världens finaste 18åring


Today I swear I'm not doing anyting
Vardagsliv

Hej gott folk:) Idag har varit en katastrof dag och jag har inte orkat blogga..Jag kan börja med att säga ni vet dom där utslagen jag berättade om förut??!Dom som ser ut som små små myggbett och som jag hade sådan panik över. Dom började klia som f*n idag och jag kunde inte sitta still. Tidigare åt jag antibiotika och klåda tabletter plus hade en salva för att dom skulle sluta klia. (Tänk att läkare ger ut antibiotika utan att dom med säkerhet vet vad det är!) Nåväl jag bokade en akut tid på jakobsbergs sjukhus för att jag var så nojig, jag tänkte allt det värsta så som att jag hade loppor osv..men iaf den nya läkaren gav mig ytterligare nya tabletter, jag ska ta 12 i dag och 12 i morgon och sen ska jag fortsätta med några andra tabletter i 10 dagar. Dom tror att jag är allergisk mot något. Jag förstår bara inte varför dom inte gör några tester:O
Så nu sitter jag här i väntan på att dom nya tabletterna ska börja verka!


PANIK
Vardagsliv

Jag får damp, orkar inte skriva nu för det kliar på hela kroppen gaaaaaah dör!


Happy b-day sis

img_5302 (MMS)

Happy b-day sis



Hot cup
Vardagsliv

Till lunch blev det varmakoppen (minestrone) och knäckebröd. Faktiskt blev jag rätt mätt även fast man inte tror det dock lär den mättheten inte hålla i så värst länge:/ Tror att jag kommer vara lite onyttig ikväll och smaka på min systers hemma gjorda frozen cheese cake som jag dör för! Bästa efterrätten jag vet utan tveken. Och bara för att jag är nyttig nu innebär det inte att jag ska missa livets alla smaskigheter. Det är inte så att jag vill banta utan jag vill så småningom börja träna och få en "fast" kropp, alltså inte bli smalare men jag vill inte heller vara sladdrig. Och då känner jag att den bästa vägen till en snygg kropp är att skippa all skit. Självklart kan man unna sig godsaker lite då och då och med tanke på att jag dricker alkohol är det bara bra att jag skippar chipsen, håller ni inte med?
Nåväl Daniel hämtar mig från jobbet klockan halv 4 för att jag ska hinna hem och sminka Jenny inför ikväll, hon är verkligen fast vid sotningen jag gör:) Kul!


Underbara vän!


Don't tease your dog
Vardagsliv



Den här videon kan verkligen förgylla en dag!


Live your life, save the moment!
Vardagsliv



Nya äventyr
Vardagsliv

God morgon bloggen! Ni kommer att ha göra med en förvånandsvärt morgon pigg tjej;) Jag var nämligen uppe redan vid 6 i morse, men iofs var det för att jag var tvungen (A) Jag kan börja med att säga att idag är det ingen vanlig dag, idag är det nämligen min lilla syster Jennys födelsedag.
Hon fyller hela 18 år och som hon har längtat! Jag har nästan varit lika spänd och förväntans full som henne:) Vi överrakade henne i morse med sång, tårta och presenter och det uppsattades. Det är svårt att förstå att min lilla lilla pluttinuttiga syster har blivit hela 18 år. Jag som lånade ut mitt leg till henne häromdagen, nu kommer hon att klara sig utan mig. Men det är jag glad över! Trots att jag vill att du ska behöva mig.
Ikväll ska vi fira Jenny med middag hemma hos oss och därefter blir det en utgång i stan. Det kommer att bli relativt lugnt för min del med tanke på att jag jobbar i morgon, jag får köra hårt på lördag ist när vi ska fira henne tsm med släkt och vänner:)









"Jenny Madeleine Lundqvist 1993-08-17, jag älskar dig något otroligt. Du är min bästa vän och min syster genom allt. Hoppas du får en toppen dag som du alltid kommer att minnas."


.

img_0260 (MMS)

Be my playmate..



Dinner time med min fina familj:) självkla...

img_7866 (MMS)

Dinner time med min fina familj:) självklart äter jag inget ris! Nu ska jag hem och slänga mig i sängen och sätta på en film.



Jag dog lite
Vardagsliv

Therese påminde nyss mig om vem jag skulle gifta mig med. Jag DOG lite när jag precis kom på mig själv att jag hade glömt! spana in my man HERE! Bortse från allt dumt han har gjort och njut;)


Under the coconut tree
Vardagsliv

Back to business! Mathilda släppte nyss av mig på jobbet och det är dags för mig att börja inventera, real fun :S nåväl det måste göras och jag slutar om cirkus tre timmar..Ikväll ska jag sova hemma och äta middag tsm med familjen! Det känns som år och dar sedan jag spenderade tid hemma.
Jag kankse är redo att flytta hemifrån helt enkelt?! Gud vad jag längtar efter att ha något eget, inreda precis såsom jag vill ha det och göra vad f*n jag vill:) Tror att det blir en titt i jakobsbergs centrum innan jag rullar hemåt, har som sagt en del att förbereda!


PW
Vardagsliv

God morgon sötnosar!

Jag vill börja med att säga vilken bra morgon jag haft! Klockan 05.45 ringde väckarklockan och jag tog med Måns på en power walk. Eftersom att jag jobbar idag hann jag inte gå allt för länge men i 25 minuter var jag ute. Så fort jag kom in hoppade jag in i duschen och sen var det dags för jobb.
Mitt mål var att iaf hinna gå i ca 45 minuter men det vore lite väl att gå upp vid 5..men jag är stolt över mig själv:)*blink* Igår fick det bli lax och sallad till middag och lika så blir dagens lunch :thumbup:. Idag får jag lunchsällskap av Mathilda, hon kommer till jobbet för att hålla mig sällskap medan jag äter och sen ska vi åka hem till mig en snabbis för att fixa något! (don't tell).
Ikväll ska jag försöka mig på en joggnigrunda men eftersom att syster min fyller hela 18 år i morgon finns det en del att förbereda!
Jag blir så pigg och på otroligt bra humör när jag kommer igång, älskar när kroppen får arbeta och må bra!




Time will tell
Vardagsliv

Nu är det endast en timme och 20 minuter kvar tills jag slutar (JA, jag sitter och räknar minuter haha!) och jag längtar så efter mat! Jag är egentligen inte sugen på något annat än lax men min mage skriker. Det är nog bara för att den är van att få i sig så mycket mer. NO MORE BAD FOOD. Men något jag verkligen är svag för är kvälls snacks..jag älskar att äta chips framför en mysig film. Som tur är finns det morötter, gurka och dipp som också är en favorit men framför allt naturgodis;) Yummie!



love life
Vardagsliv

Eftersom att jag stenhårt ska ta ansvar för jag proppar i mig så började jag dagen men två nyttiga mörka bröd, till lunch åt jag knäckebröd och keldas sparris soppa (dessvärre var den inte så god som jag hoppats på) och till middag ska jag äta lax och sallad:)
Tror att jag trots allt åker hem och hämtar löpar skorna för att ta en runda på spåret! I morgon ställer jag klockan på 05.45 och tar en power walk med Therese. Det enda sättet för mig att komma upp så tidigt på morgonen är att hoppa ur sängen, att ligga och dra sig gör ingen nytta!
Beach 2011 är försent nu men beach 2012 here i come! Vem vet det kanske blir en härlig solsemster i vinter också och då är det alltid skönt att känna sig bikini fräsch.





@Magenta
Vardagsliv


En bild från i lördags på magenta, jag och Tobias går lös;)


Idag har jag sl att tacka för att jag kom ...

img_1482 (MMS)

Idag har jag sl att tacka för att jag kom försent till jobbet..Tåget mot Märsta var försenat, igen! Allt är i sin ordning så att säga! Och som pricken över i:et dör min mobil så att jag inte kan ringa jobbet!



Monday 15/8

img_2853 (MMS)

Hej hopp gummisnopp;) då var det måndag igen och jag är lika seg som vanligt. Att blogga på helger är något jag helt enkelt inte hinner med. Jag har alldeles för mycket på gång på fredagar och lördagar och på söndagar är jag alldeles paj!Därför får det bli en update på helgen som varit på måndagar:) i fredags slutade jag tidigt och åkte hem en snabbis för att plocka ihop lite saker och sen åkte jag hem till daniel där förfesten började:) vi var några stycken hemma hos honom ett tag innan vi åkte på en 18 års fest i bro, shit jag kommer ihåg när jag fyllde 18 år vi var typ 80 personer hemma hos mig, både släkt och vänner som festade tsm:) men iaf vi stannade i bro ett tag trots att det inte var värsta draget innan vi åkte hem. Det var lika bra det:) i lördags förade vi hemma hos mirelle innan vi tog en taxi in till magenta:)jag hade en lyckad helg som igår avslutades med en grymt bra film som jag tyvärr glömt bort namnet på:( Tänk vad tiden går fort, jag vet att jag har tagit upp det förut men jag kan inte riktigt förstå. Det här är min fjärde jobbvecka sen semestern:O och det är snart redan september.. Jag har iaf bestämt mig för att ta tag i mig själv och det börjar jag med idag. Med det sagt finns det ingen återvändo! Jag ska skaffa mig rutiner,börja spara pengar, ut och jogga och äta bra!:) visst låter det awsome! Idag jobbar jag sent så är hemma runt 8, får se om jag hinner ta mig ut på spåret innan ögonen slocknar:)



Dirty dirty dancer
Vardagsliv

Här ser ni en bild på mig när jag använde clips. Åå vad sugen jag är på ett långt hår:D

Jag, Therese och Emelie inför vår studentskiva;)


Extension
Vardagsliv

Just nu är jag så förbannat trött på mitt hår. Jag har sparat väldigt länge men med tanke på att jag bleker det så ofta blir det oerhört slitet :(
 Förut använde jag clips som hårförlängning men nu är jag väldigt sugen på att sätta i riktiga extension. Jag har hört att det både sliter mer och mindre på håret än vad clips gör..så jag är lite fundersam men det borde vara skönare att inte behöva sätta i håret varje morgon och ta ut det varje kväll?!!



Kläder och inspiration
Vardagsliv

Det finns så många olika stilar gällande kläder och outfits. Allt passar inte till allt men allt passar nästan alltid till något, get it?! Det finns mycket som inspirerar mig gällande mina outfits men trots det har jag fastnat lite i en och samma "stil". Jag varierar mig inte allt för mycket men jag tror att det beror på att jag inte alls "klär upp mig" till vardags på grund av att jag har ett sådant jobb där det är arbetskläder som gäller. Åå jag tycker inte alls om att behöva arbeta i något som jag inte trivs i men i min arbetsmiljö passar inget annat..TYVÄRR!
Men när det kommer till helgen och fest älskar jag att piffa till mig. Och min absoluta favorit färg är svart. En helsvart outfit är grymt och går nästan alltid hem,  och speciellt om man tillägger ett snyggt halsband och fina skor;)
Förut hade jag verkligen ett problem med utsvängda jeans men nu tycker jag att det är riktigt hett! *blink*

Victoria Beckham, aaaah jag dör!
 




Bilder lånade från google.se



God morgon gott folk:) idag är det den 12 ...

img_2228 (MMS)

God morgon gott folk:) Idag är det den 12 augusti och det är riktigt kyligt ute trots att det är klarblå himmel och solen skiner. Jag kan fortfarande inte inse att dagarna flyger förbi, jag har redan jobbat i tre veckor efter semestern liksom..Jaja det är bara att acceptera. Det märks ute i trafiken att allt fler har kommit tillbaka efter semestern vilket innebär att hösten närmar sig buhuu! Visst jag tycker att det kan vara mysigt i början av hösten och på vintern men bara till en viss gräns. Idag har jag inga som helst planer på vad jag ska göra, det känns lite konstigt med tanke på att jag i vanliga fall är ett planerings freak!;) Jag tar dagen/kvällen som den kommer helt enkelt. Vad ska ni göra? Ciao



Dags för mitt sista blogg inlägg för kväll...

img_7779 (MMS)

Dags för mitt sista blogg inlägg för kvällen, äntligen är jag hemma från jobbet och just nu sitter jag fastklistrad i soffan och kollar på bad teacher och äter glass:) god natt!



Min underbara faster var nyss här på jobbe...

img_7904 (MMS)

Min underbara faster var nyss här på jobbet och hälsade på mig:) hon hade med sig två fina hundar!



Vi fick kakor nyss i en leverans:) det tac...

img_5808 (MMS)

Vi fick kakor nyss i en leverans:) det tackar vi för!



Vänskap
Vardagsliv

Varje gång Therese smiter iväg på lunch sitter jag här i kassan alldeles ensam. På jobbet är hon min guldklimp som får mig att skratta! Utanför jobbet också off course . Jag älskar att jobba med kompisar för annars blir det så ofta att man inte orkar ses efter jobbet. Nu kan vi inte skylla på något för vi ses varje dag ändå. Nämnde jag att en kräftskiva är planerad nästa vecka hos henne;)?
 Jag älskar skaldjur och skulle göra allt för en kräftis nu! Maybe tonight gott folk kanske ikväll!


Sandra Lundqvist, Therese Lennström


Så farligt var det väl ändå inte, inte värt att stämma iaf!
Vardagsliv



Varför finns mynt!?AArrggh
Vardagsliv

Jag satt nyss och tänkte för mig själv om jag skulle ta och köpa en läsk från läskautomaten här på jobbet. Självklart tar bara automaten mynt och här sitter jag törstig som en gnu med endast kort i handen. Varför finns ens mynt i huvudtaget! Dom tar bara en massa plats och är små och jobbiga. Sedlar är en sak men ändå! Håller ni inte med om att är mycket skönare att betala med kort?


En gammal bild på mig och stephanie men ENDAST kort i handen!



You make me this
Vardagsliv

God morgon! Jag vet inte riktigt om jag har vaknat till liv än efter gårdagens mys kväll med Johanna men det kommer så småningom:)
Nu till gårdagen, min papi hämtade mig från jobbet och skjutsade hem mig till mamma. Jag tog en snabb dusch och gjorde mig iordning för att sedan röra mig mot Johanna och loppan. Alla grabbar var ute på egna äventyr så jag och Johanna satt och hade det trevligt på deras balkong med tre liter vin och tända ljus 
Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord och fick med en del gossip. Det var länge sen jag satt i närmar fem timmar på samma plats utan en tyst stund men det var jätte mysigt. Vid halv 12 snåret gick vi och la oss och jag fick sova över på deras super sköna soffa:D I morse mådde jag inte alls lika bra..jag var super trött och hade lite huvudvärk men den är påväg att avta nu!
Jag älskar att hitta på saker på vardagar så att det enda man gör inte är att jobba. Igår var en perfekt sådan dag.


Fina Johanna

Måns



Mitt liv, mitt hjärta, mitt allt

img_7880 (MMS)

Mitt liv, mitt hjärta, mitt allt



Instagram
Vardagsliv

Visst är instagram appen härlig! Jag har precis börjat använda den som ni ser på bilden under:) Man kan få bilderna att se väldigt gamla och underbara ut



Regnväder

img_2098 (MMS)

Jahapp då var det dags igen. Jag som skulle åka in till staden för att sitta på en mysig ute servering och ta några glas. Men kvällen är inte förstörd på grund av lite regn inte! Jag möter upp Johanna på 18 tåget och åker hem till henne och loppan och myser på deras balkong ist:)Troligtvis tar vi en matbit också. I morgon börjar jag sent så jag har ingen sov tid att passa ikväll wohoo!



Jag som helt hade glömt att Metro fanns..d...

img_7464 (MMS)

Jag som helt hade glömt att Metro fanns..detta räddade min tåg resa:D



God morgon bloggen;) hur mår ni idag? Jag ...

img_0783 (MMS)

God morgon bloggen;) hur mår ni idag? Jag mår förvånandsvärt bra för att vara såhär tidigt på morgonen. Iofs somnade jag nästan på en gång igår när vi kom hem:) men att sitta på en buss och tåg gör mig relativt seg..idag slutar jag klockan 4 och ska då åka in till staden för att möta upp Johanna som slutar jobba klockan 5:) vi ska förmodligen gå runt och titta lite och eventuellt ta ett glas eller två (A) jag ska försöka vara duktig med bilder idag!



Nu sitter jag i bilen påväg hem från kista...

img_0162 (MMS)

Nu sitter jag i bilen påväg hem från kista. Jag måste bara säga att bridesmaides var grym och får alla tummar upp;) i morgon blir det jobb 8-16 och sen ska jag förmodligen åka in till stan och möta upp Johanna för ett glas. So long!



Bridesmaids
Vardagsliv



Det blev ändrade planer ikväll Tyvärr blir det ingen sushi men istället ska jag gå på bio i kista:) Jag tror att vi ska se bridesmaids för den har fått väldigt bra kritik. Jag börjar bli väldigt hungrig nu också, åt tyvärr inte så mycket till lunch så det får bli en fet middag! Håller ni inte med om att när man har ätit lite till frukost och lunch blir det nästan alltid en brak middag, det är som om att man förtjänar det:D

Nu är det bara en timme kvar på jobbet, pust!



Pole dancing
Vardagsliv



Detta kan bli min nya grej vem vet;) Jag och therese har spånat lite på om vi ska börja på pole dance i framtiden, vore inte det grymt? För det första får man röra sig sexigt och för det andra får man grymma muskler :thumbup:


Ny design? Jag har verkligen tröttnat på m...

img_1765 (MMS)

Ny design? Jag har verkligen tröttnat på min blogg design och funderar på att skaffa en ny, tips någon?



Lycka
Vardagsliv

Den värsta dagen på veckan är över. Av någon konstig anledning känns alltid måndagar värre än alla andra dagar, jag är alltid som tröttast och grinigast då (A) men idag är det tisdag:) Som ni märker har jag lite svårt att uppdatera mig när jag är i kungsängen för jag har nästan aldrig teckning där på mobilen, aarggh!
Men iaf igår efter jobbet åkte jag hem för att gå ut med hundarna och sen traskade jag ner till moster för att äta en god spagetti middag med familj och vänner:) Och inte nog med det så ska vi hem till backis ikväll (en familje kompis) och äta hemma gjord sushi! Det har jag aldrig tidigare gjort så hoppas det smakar:)

I morse vaknade jag redan vid sju och låg och drog mig fram till halv 10, det är så skönt att veta att man har lång tid på sig och snäll som Daniel är så fick jag skjuts till jobbet XD!



Great lunch;)

img_3866 (MMS)

Great lunch;)



Middag och spindelnät
Vardagsliv

Igår var som sagt en väldigt slapp dag, jag var trött och hungrig hela dagen. Men jag glömde nämna vad som fick fart på mig :O Innan vi skulle äta en jätte god taco middag pekar Therese på min rygg och försöker vara diskret. Jag ser självklart att hon försöker att inte skrämma upp mig och då brister det. Jag tjuter som en liten tjej och där på golvet kryper världens äckligaste vita spindel som försökt bygga bo på mig..eeeeuw!


Mysig middag

Inte allt så mysig


Make-up
Vardagsliv

Då var det äntligen dags för mitt sminkinlägg. Jag var alldeles för trött igår för att orka sminka mig själv så jag fick låna underbara Therese. Jag sminkade henne så som jag brukar sminka mig! Tyvärr blir några utav bilderna små för att dom är tagna med mobilen. Enjoy:thumbup:

Steg ett. Smörj in ansiktet med en ansiktskräm så undviker ni att ansiktet blir torrt och då slipper ni fläkar


Steg 2. Applicera ett jämt lager foundation över hela ansiktet. Var noga med att det blir jämt och tänk på att det inte får bli en rand längst käklinjen. Ta ej för mycket foundation! Jag använder MAC's fooundation och foundation borste. Jag trivs jätte mycket, dock får jag lite glansig hud direkt efter appliceringen men det tar jag bort med hjälp av H&M's bronzing powder och rouge från MAC.
   

Steg 3. Jag fyller alltid i mina ögonbryn. Dels för att få en skarpare look och dels för att mina är så ljusa. Jag använder en brun ögonsbryns penna från H&M.
 

Steg 4. När grunden är lagd sminkar jag ögonen. Jag använder en svart ögonskugga från Christian Dior. Jag applicerar ögon skuggan på hela ögonlocket innifrån ögonvrån och ut. När hela ögonlocket är skarp svart sotar jag med hjälp av en sotningsborste för att slippa den tydliga kanten och det blir snyggare. När skuggan är lagd och jag är nöjd sätter jag på maskara och läppglans/läppstift. Jag använder teleskopic maskara från LÓREAL och mitt favorit läppglans kommer ifrån Victoria Secret.


RESULTAT




Före                        Efter
 


Måndag morgon!
Vardagsliv

Usch fy och blä vilken tuff morgon det var idag. Klockan ringde klockan 6 och jag trodde bokstavligen att det var ett skämt. Förstod inte alls varför jag skulle behöva gå upp så tidigt men när jag väl fått in det i min skalle snoozade jag i 40 minuter :O. Som tur är är jag mycket piggare nu och Therese kom precis till jobbet. Det gör verkligen stor skillnad att vara två kompisar som jobbar, och specillt att jobba med en sån fin vän!
Igår var jag sjukt sliten, jag brukar inte bli bakis så ofta men igår kunde jag knappt hålla upp ögonen. Jag mådde inte illa eller hade ont i huvudet jag var bara sjukt trött! Det kan iofs bero på all dricka som förtärdes i lördags;)
 Vi började som sagt hemma hos Ida med grillning och drinklekar. Det var jätte trevligt och det kom ganska mycket folk. Som ni har märkt har jag och ida inte umgåtts så mycket på senaste tiden men varför är inget jag kommer att ta upp i bloggen, det är privat. Men allt kan ändras och nu ska vi absolut skärpa oss! Hon var trots allt min bästa vän. Nåväl, när klockan började närma sig kväll åkte jag, Daniel och Patrick till Jakobsberg och av någon konstig anledning mötte vi upp min mor och moster med vänner på Riccos. Där drack vi mer och hade kul:) När Riccos stängde vid 1 drog vi oss vidare till mp och fortsatte festen där.
Jag hade verkligen en lyckad kväll och inte minst när vi skulle hem och sova hemma hos mig. Vi lånade mammas cykel och gjorde mångra tappra försök att hålla balansen. Det gick lite sisådär;)


Jag och Ida



Daniel

Påväg hem från Riddar Jakob



BLÄ!
Vardagsliv

Ingen teckning där jag befinner mig just nu så kan inte lägga upp sminkbilderna..men dom är iaf tagna:D


You can hate but never break me!
Vardagsliv

Nu är jag banne mig taggad. Klockan har runnit iväg och det är snart tid för mig att gå hem:) Med turen på min sida får jag skjuts! Jag vet inte om vi kommer att stanna hemma hos Ida hela kvällen men det ser ut som om att vädret sviker oss:/ Det är inte lika roligt att sitta ute när det spö regnar, inte sant!?
Nåja, nu ska jag jobba sista halvtimmen! Jag är så lycklig över att jag är ledig i morgon plus att all irritation äntligen har fått ett slut!

PUSS!



Rock 'n Roll!
Vardagsliv

Ohyes! Idag är det lördag och klockan tre slutar jag jobba! :) Vad ska ni göra idag/ikväll? Jag ska hem till Ida för att grilla och ta några glas:) Mamma kommer hem idag också, hon har varit på nått som heter höga kusten (?). Vet inte alls vad det är men hon har varit borta i en vecka så det ska bli roligt att träffa henne:)
Skönt att humöret är bättre idag också! Inte alls kul att gå runt och vara grinig..Men ibland måste man vara det också!;) Åå kan ingen dra fram klockan i några timmar (A)


Btw så har jag lovat ett inlägg med bilder...

img_4113 (MMS)

Btw så har jag lovat ett inlägg med bilder på hur jag sminkar mig steg för steg, dom kommer till slutet av helgen! Så stay tuned;)



Fortfarande ingen vidare lust att blogga, ...

img_8631 (MMS)

Fortfarande ingen vidare lust att blogga, vi hörs i morgon! Nu är jag trött..och irriterad! God natt



Uppiggande!
Vardagsliv



KAOS
Vardagsliv

Hej hopp!
Idag är jag inte alls på humör för att skriva, kan inte släppa vissa saker. Men det går över så småningom, I hope! Vissa kan verkligen förstöra och påverka på samma gång, svårt att förklara men så är det bara.
Idag började jag jobba vid 11 vilket innebär att jag stänger. Jag som vill ut i värmen och sola och bada, det får bli en annan dag. Jag jobbar i morgon också men på söndag är jag ledig YEEY!:) Ikväll ska jag träffa Jenny Lanshammar, vi ska nog bara mysa framför tvn hemma hos henne. Tror att jag sover över där också så får jag nära till jobbet:) I morgon ska jag möta upp Ida efter jobbet (det var ett bra tag sen) och åka hem till henne. Vi har planerat grillning och krök:)

You can hate me but never break me..


Trött bebis! Vi sitter nu hemma hos Daniel...

img_3646 (MMS)

Trött bebis! Vi sitter nu hemma hos Daniel och tar en kvälls grogg:) sista inlägget för ikväll puss



Godkväll bloggen!

img_4489 (MMS)

Godkväll bloggen!



Underbara lunch i solen! Största nöjet på ...

img_8271 (MMS)

Underbara lunch i solen! Största nöjet på dagen:) mysigt sällskap av Ann-Sophie får jag också.



Little bad girl
Vardagsliv

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår sådär..Igår efter jobbet åkte jag hem till Daniel för att grilla med trevligt sällskap. Trevligt hade jag tills jag så dumt skulle gå ner och "natta" Måns. Det slutade med att jag efter några glas vin däckade i sängen medan dom andra fortsatte ha trevligt.
Men det var väl tur det för annars hade jag mått ännu sämre idag. Varför ska man alltid bli så bakis av vin? Eller jag vet inte riktigt om jag är bakis men trött är jag iaf! Tyvärr togs det inga bilder igår så ni får nöja er med endast text;)
Idag slutar jag klockan 4 och ska på middag hemma hos papi i kallhäll, mys!


Inspiration tack
Vardagsliv

Hur ska jag bli motiverad och tänka positivt när jag gör något jag inte gillar, när alla andra har semester och babblar på om sina underbara resor och hur skönt det är att bara vara..fan jag måste ta saken i egna händer och köra mitt rejs! Önskar att jag kunde ta en paus i fika rummet med chips påsen i högsta hugg och kolla på någon rolig komedi för att bli på bättre humör.
Just nu är det olidligt varmt och jag bara längtar tills jag får sätta foten utanför dörrarna och hoppa på tåget för att få en toppen kväll (I hope)! Håller ni inte med, när det inte finns någon inspiration finns det ingen motivation?!

Min bebis är för tillfället min motivation! Han blir alltid lika glad av att se mig.



eeeuw! Jag har precis ätit klart min inte ...

eeeuw! Jag har precis ätit klart min inte allt för roliga lunch, nämligen en berömd färdig rätt..dom kan vara goda ibland men idag var jag inte alls sugen på uppvärmd skräpmat. Jag skulle ha föredragit sushi! Nåja..ikväll blir det grillning med mysigt sällskap och lite vin på det:D



Rabiosa!
Vardagsliv



Augusti månad
Vardagsliv

Shit det är augusti! Jag hade helt glömt bort hur fort tiden går..och snart är det redan höst, suck! Jag kan inte riktigt förstå..det är den tredje augisti!!!:O
Jahapp vad ska man göra denna månad då? Det lär bli mycket jobba för mig och förhoppningsvis massa kräftskivor:D Åå vad jag älskar skaldjur!:)


Idag är typ den soligaste dagen på året oc...

img_9117 (MMS)

Idag är typ den soligaste dagen på året och jag är påväg till jobbet..jag vet att jag inte ska klaga men man blir så sugen på att vara hemma och sola och bada. Skönt var det iaf att gå upp tidigt och ta en promenad:) jag piggnar till så fort jag rör på mig! I natt sov jag i ca nio timmar vilket är alldeles för länge. Men nu har jag tagit igen alla näst intill sömnlösa party nätter:D idag efter jobbet ska jag åka hem till mig och sova hemma, tror att min lillasyster skulle uppskatta det.



I morgon är det väckar klockan som får väc...

img_6378 (MMS)

I morgon är det väckar klockan som får väcka mig:) jag ska ta en långpromenad med Måns innan jag åker och jobbar klockan 11. Hoppas jag mår bättre i morgon för det är ingen höjdare att jobba i värmen och inte må bra..nåväl det här blir mitt sista blogg inlägg för idag. God natt kära blogg läsare;)



För er som undrar så är självklart Måns al...

img_4996 (MMS)

För er som undrar så är självklart Måns alltid med:) nästan varje dag den hör sommaren har han tillbringat ute i skuggan och i poolen:)



God morgon;) det fick bli lite sovmorgon f...

God morgon;) det fick bli lite sovmorgon för mig idag. Är sjukskriven en dag till för att se hur antibiotikan tar. Inget mig emot när det är sånt här fint väder:D tror inte att jag hade klarat att sitta med långbyxor på jobbet i 30 graders värme med kliande ben..jag har precis ätit pasta sallad och nu ligger jag vid poolen, Daniels pool:) det känns som om att jag har bosatt mig i Kungsängen, det är mycket skönare att vara här än hemma i en lägenhet;) dagens planer är bara att ta det lugnt och framåt kvällen ska vi röja upp lite! Hoppas ni får en trevlig dag:) föresten vem var det som visste exakt vad jag ätit på pampas marina? Jätte kul att få så exakta kommentarer, me like!



Skön sommardag!

img_9106 (MMS)

Skön sommardag!



Juste glömde jag nämna att jag var hemma f...

img_7563 (MMS)

Juste glömde jag nämna att jag var hemma från jobbet idag?!:O jag har fått några slags bett på låren som kliar utav h*lvete..jag var hos min läkare idag och fick antibiotika utskrivet:(



Hej kära bloggläsare;) märker ni att jag b...

img_3880 (MMS)

Hej kära bloggläsare;) märker ni att jag blivit sämre på att blogga..vet inte varför men det finns inte så mycket tid just nu, ska försöka bättra mig! En snabb update från helgen, i lördags efter den super mysiga middagen på pampas marina med släkten på pappas sida fick jag skjuts hem till Frida i Kungsängen;) där hann jag bara vara i ca 20 minuter innan det var dags att röra sig mot centrum och sportbaren:) där stannade vi till stängning! Igår var jag i Kungsängen hela dagen, tyvärr var jag inte alls på bra humör på morgonen så det förstörde typ halva dagen..men framåt kvällen ändrades humöret :thumbup: nu ska jag mysa i sängen framför family guy;) det blir jordgubbar, vindruvor och kex till det!