Fotbolls match!
Thailand 2010/2011

Stranden idag med stralande sol:) Varldens godaste lunch, eller nast intill!
Nu ska vi ivag pa fotbolls match och Oliver ska spela, onska honom lycka till;) Hoppas att han gor mal!


Sola, bada, tvatta, ata!
Thailand 2010/2011

Sola, bada, tvatta, ata ar i stort satt det vi gor om dagarna, eller tvatta gor vi inte varje dag men idag gjorde vi det, duktiga va?!
Kyligt idag enligt kocken pa mr mon, han stod och hade gashud nar vi at lunch! Nagon storre skillnad kanner inte vi sa vi solar pa:) Tank att vi aker hem redan i overmorgon, och att jag ska aka raka vagen fran arlanda till vasteras och hamta min lilla vovve, eller nastan raka vagen:) Ska hem en snabbis till var nya lagenhet forst!
Det kanns som om att ni kommer att fa mer att lasa om sa fort jag har kommit hem och kan kombinera text med bilder;)
I morgon ska vi ta oss till stranden, det ar sa skont att ligga vid poolen och bara kunna springa upp till lagenheten om det ar nagot:)

Nu ska vi duscha och gora oss frascha infor kvallen! Vi hors


Slut med pengar!:O
Thailand 2010/2011

Nu sahar den sista veckan har vara pengar rullat ivag sa vi har bestamt oss att leva pa fried rice! Iofs ar det jatte gott men det kan bli lite enformigt..
Idag har vi legat vid poolen annu en dag, tror att vi ska ligga vid poolen enda in i det sista. Jatta varmt, ca 35 grader! Hemlangtan ar stor och jag har redan planerat med mammi vad jag ska ata nar jag kommer hem:D Vi privade nyss att packa ner nastan allt som ska packas ner, och det var pa haret till overvikt. Vi far se hur det gar med det!

Igar bokade vi taxi till Bangkok airport pa tisdag, dom har tre manaderna har verkligen gatt sjukt fort, laskigt! Men vi har hunnit med mycket och jag angrar ingenting:)

Puss!


Punktering, tredje gangen gilt:(
Thailand 2010/2011

Uppe klockan 10:) Lag vid poolen fram till 14 och darefter at vi en god lunch pa mister moon:) Underbar mat! Dock markte vi att vi hade fatt punktering annu en gang..Men som tur ar kostar det bara 120 bath att laga:)
Jag vet att jag ar jatte dalig pa att uppdatera men sa fort jag kommer hem (vilket ar snart) sa ska jag lagga upp bilder och beratta mer!

Hoppas att jag far en stund senare framfor datorn, nu blir det lite mer sol och bad:D vad ska ni dar hemma gora ikvall?

Ikvall ska vi ata sushi, love it!


Bilden ar lanad!


Dod hund..usch:/
Thailand 2010/2011

Hej allihopa:) vi har det fortfarande superbra med stralande sol! Idag lag vi pa stranden fram till klockan 4 ungefar, och gissa vad! En dod hund flyter upp pa land..Och dar ska alla bada sen. Men stackars hund:(

Klockan ar 6 har och vi ska borja gora oss i ordning infor kvallen, middag vid marknaden och eventuellt lite shopping:DKul jul..suck!
Thailand 2010/2011

Kul att vi nyss var ute och akte med mopeden men att nar vi ca 45 minuter senare skulle ut och aka igen fungerar det inte att vrida om nyckeln i laset! Varken i sadel laset eller i tennings laset..Usch! Ackel fan! Och nu ar det bara en vecka kvar ocksa..kul om vi maste betala. Vet nagon vad det kan vara for fel?!
Sjalvklart blev vi jagade av en gigantiskt hund och var tvugna att cykla i hundra nittio. Ja, vi cyklade! Till 7-eleven for att handla lite mat eftersom att vi inte kommer in till staden..AAh blir tokig.

God natt


Dinner time
Thailand 2010/2011

Kanns jobbigt att behova lamna datorn och veta att det kommer att droja innan jag kan skriva igen:( Buhu! For en uppfraschande dusch och sedan ska vi ata middag pa OY, Kycklingstek med pepparsas och potatis for endast 20 kr;)


Idag..
Thailand 2010/2011

..har jag och Oliver legat vid poolen exakt hela dagen, jatte skont! vi stallde klockan pa 10 for att inte missa en enda soltimme;) har tyvarr varit lite slarviga med solningen den senaste manaden, men nu ar det skarpning precis innan hemgang! Undra hur bleka ni kommer att vara nar vi kommer hem:D
Jag har fatt en del trakiga nyheter (som jag inte tanker skriva om) och en del roliga nyheter som har hant dar hemma. Kanns som att jag missar en del, buhu men ni far uppdatera mig senare! Om ni inte redan visste det sa har jag flyttat:) eller mamma, jenny och felicia har flyttat i forvag sa det ska bli spannande att komma hem till ett nytt hem!

vi hors!


Jatte stor Buddha
Thailand 2010/2011

Just nu sitter jag och Oliver nere i repan och lanar deras dator. Tur ar val det sa att jag kan uppdatera er dar hemma om vart liv i Thailand:) Igar var jag och Oliver pa riktiga aventyr. Utan nagon bensin i mopeden chansade vi pa att vi skulle hitta till jatte buddhan som lag ca 20 min fran hua hin. Ja vi hittade den, men med marginal! Nar i precis tankte ge upp stod den dar mitt framor ogonen och den var stor! Riktigt stor.
Valdigt haftigt att se och manga thailandare var dar for att be och offra blommor och liknande:) Fina bilder tog vi ocksa men dem far ni inte se forrens jag ar hemma, vilket ar om bara dryga veckan, tihi!langtar hem!
Thailand 2010/2011

Hej alla blogglasare:) vad roligt att ni hanger kvar fanns jag inte har kunnat skriva men nu ar det inte alls langt kvar tills vi aker hem, och kontigt nog langtar jag faktiskt! Trots all kyla och slask finns det mycket som lockar:) mina underbara vanner, min familj och framfor allt min lilla hundvalp som jag ska hamta sa fort vi landar i Sverige den 2 februari.  

En snabb update ska ni fa, varje dag ar det jatte varmt! Typ 40 grader *blink* och vi pressar som aldrig forr hoho:)  Nu nar Annica och Roger har akt hem ligger vi mest vid poolen, vi ar lite trotta pa stranden faktiskt. Det dar med sand mellan tarna ar underbart men inte varje dag i 3 manader, skont med omvaxling! Pa kvallarna gar vi ut och ater middag innan vi nastan alltid gar pa nattmarknaderna och shoppar:) att vi ens har pengar kvar forvanar mig, och ja lillasyster jag har kopt en klocka till dig:D det gjorde jag redan forsta gangen vi var i bangkok for ca 2 mander sen!

Mycket till fest har det inte blivit, en riktig rehab semester for min del vilket ar bra! Men for nagra dagar sen var vi ute med Victora och Mathilda plus nagra fler, jatte roligt! dock var vi dem enda ungdomarna har i hua hin och nu har Victoria och Mathilda akt till Koh Tao:( synd!

Sa nu ar ni med i matchen igen och vi ses om en och en halv vecka:) Ska forsoka blogga nagon mer gang men det ar jobbig nar det inte finns a a o haha:)

Puss!


Datorn ska hem pa sondag:( buhu!
Thailand 2010/2011

Pa sondag tar annica och roger med sin min dator till Sverige, inte en enda datorfirma i Hua Hin kan fixa den for da maste dom omformatera harddisken och det vill jag inte for da forsvinner alla mina bilder:O
Ni vet vart ni har oss varje dag nu nar jag eventuellt inte kommer att skriva sa ofta, PA STRANDEN!


J*vla idiot dator!
Thailand 2010/2011

Min dator är ur funktion, kan därför inte skrivia på ett tag, sitter just nu på baan lisa och lånar annelie och görans dator. Hoppas på att den börjar att fungar snarast, annars ses vi om tre veckor;)

peace!


Jag ska köpa valp
Thailand 2010/2011

Vet ni, mamma, jenny, felicia och tiina har varit i västerås och hälsat på min lilla älskling! åå vad jag längtar:D


syster och lillplutten, suddig bild


230 bath
Thailand 2010/2011

Idag har jag tyvärr varit dålig på att uppdatera tyvärr, vi har legat på stranden och haft det underbart. Helt vindstilla och stekande sol:) Kan man ha det så mycket bättre? Middag åt vi på en thailändsk restaurang nere i staden, ungefär ett hål i väggen;) Men det var jätte gott och super billigt, min och Olivers nota gick på 230 bath:O Vi har också hunnit med att gå en sväng på nattmarknaden, dock köpte jag ingenting för en gångs skull (a)!


Annica:)

lunch, club sandwish

hjärtaDag 25 – En första
Thailand 2010/2011

En första krogutgång passar väl:) Det var när jag var 17 år på Riddar Jakob aka MP:) Jag var bara tvungen att gå dit den 13 juni 2010 för crossfire skulle uppträda där:D Innan var jag på min vän Michaelas 18 års kalas, jätte trevligt men kvällen skulle sluta ännu bättre och det var på MP. Jag fick låna en kompis kompis legitimation och kom in. Sen kunde man hitta mig längst fram dansande bland allt folk, och det var knökfullt:D


13 juni 2010


Hej!
Thailand 2010/2011

Jag är alldeles yrvaken;) Känns som om att jag inte har vaknat till än. En god frukost på balkongen har vi ätit och snart ska vi åka till stranden:D Oliver ska åka och kolla på the Royal Trophy;)


God natt:)
Thailand 2010/2011

Vi har ätit jätte god mat nästan på stranden, super mysigt:) Lägger in bilder i morgon! Klockan är 23.42 och det är 27 grader, me like!
Hoppas på att det inte blir snöstorm hemma i morgon som det pratas om för i morgon ska mamma, tiina, jenny och felicia hälsa på min blivande valp i västerås. Men endast om det inte blir storm, så håll tummarna:D
Nu ska jag sova min skönhetssömn:)
Har förresten läst ut de två första twilight böckerna och ska börja på den tredje nu:)

Natti!


Beach café
Thailand 2010/2011

I väntan på att Oliver ska komma hem från golfen sitter jag med ett glas vitt i handen, Roger och Annica åker i förväg till restaurangen och möter upp de andra:)
Ikväll ska vi äta på beach Café, restaurangen vid vattnet! Det är jätte god mat där, dock lite dyrare;/

Vi hörs!


Problem!
Thailand 2010/2011

Min dator har allvarliga problem, gaah blir helt tokig!Ångande arg Vad är det för mening med att stänga av sig typ varannan sekund..
En glad nyhet har jag:) i morgon ska mamma eventuellt åka och hälsa på min blivande valp:D hihi! nyfikna?


Dag 24 – Det här får mig att gråta
Thailand 2010/2011

Jag är en tjej som inte gråter så ofta men något som verkligen kan få mig att gråta är när jag "skiljs" från människor jag tycker om. Jag grät innan jag åkte till Thailand för att jag skulle vara ifrån min familj i tre hela månader och dem älskar jag verkligen! Jag grät när våra grannar Caroline, Calle, Ebba och Tilde åkte tillbaka till Sverige för dem tyckte jag verkligen om. Lyckliga saker gråter jag också för.

Nu vet ni när jag börjar gråta!;)


Redan hemma
Thailand 2010/2011

Jag är redan hemma från stranden och klockan är bara två:O! Vi låg på 71:an idag, stranden som ligger inne i staden och som har den underbara personalen;), dessvärre blåser det alltid där och jag fick nog. Oliver står ombytt och klar för att spela golf på Banyan så jag passar på att få lite egen tid:) skönt!

Igår kväll träffades vi hemma hos Annelie och Göran på Baan Lisa vid 18 på en drink och vi var på restaurangen oy vid 20 tiden. En mysig restaurang med god mat och jätte billiga priser:)
Dock tror jag att jag blev matförgiftad:O Jag och Oliver åkte på nattmarknaden medan de andra fortsatte på en bar och när vi kom hem mådde jag plötsligt jätte illa och började spy, äckligt! Men nu mår jag bra:D


Trött
Thailand 2010/2011

jag är verkligen så trött, orkar inte skriva om kvällen:/ berättar i morgon!
god natt:D


Baan Lisa
Thailand 2010/2011

Nu sticker vi iväg till Baan Lisa för att fira Tola:) ska blir riktigt trevligt! Ha en trevlig fredags kväll allihopa, eller dag kanske jag ska säga:)


Bilder
Thailand 2010/2011

Bilder från idag


Olivers fri biljetter till the Royal Trophy;) sugen?

Bilder från igår


Underbara kvinna!provar min nya bikini:)


Jätte fin bikini!
Thailand 2010/2011

Jag älskar min nya nyon rosa bikini! Grymt snygg när man är så brun som jag *fniss*. Just nu sitter jag framför dator och skriver till olika pomeranian uppfödare. Men jag tror att jag har bestämt mig för vilken hund jag vill ha! Hur söt som helst:)
Måste ta en snabb dusch och göra mig i ordning inför kvällen. Annica och Rogers kompis Tola fyller 64 år idag så vi ska fira henne:D Bästa att göra sig kalas fin!

puss!Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Thailand 2010/2011

Det är mycket som kan få mig på gott humör. Men något jag älskar är presenter och överraskningar, jag blir lite bortskämd om jag blir sur ofta och får många presenter:) love it! Det låter kanske lite billigt men det struntar jag i;)Dag 22 – Det här upprör mig
Thailand 2010/2011

DJURPLÅGERI! behöver jag säga mer?


Dålig uppdatering!
Thailand 2010/2011

God morgon, god dag! Hej allihopa:) Igår blev det tyvärr jätte dålig uppdatering, jag och oliver blev osams på kvällen så vi åkte hem runt 9 (?) och la oss! Middag åt vi på en av pirerna, äntligen fick jag normala nudlar haha:) Och sen åkte vi som sagt hem och la oss. Någon lisa hann jag inte heller med;(
Idag var vi jätte tidigt på stranden så att vi skulle säkra solstolar på det bästa stället:D Det var jätte höga vågor idag, jag älskar vågor!

Bilder från igår


Roger bjuder på den;)

Efter shoppingen på Market Village med Annica var vi sugna på en kringla:)

Bilder från idag


Jag och Annica

jagOlivers goda sallad:)

annica

gänget

Fler bilder kommer upp senare:D


Shopaholic
Thailand 2010/2011

Jag och Annica kom nyss hem från Market Village, vi har strosat omkring i någon timme, kollat i affärer och  shoppat;) Love shopping!
Att vara på stranden var ingen höjdare, iofs har de världens godaste mat! Och personalen är underbar, verkligen helt underbar! Idag när jag sitter och äter min fried rice med kyckling kommer en från personalen (hon som alltid kommer och ger mig pussar och kramar) fram och sätter sig på knä och säger "Happy New Year" och ger mig en klänning, hur sött är inte det. Från ingenstans:D Ska lägga upp bilder på det sen.

Nu hae jag lite bråttom, måste göra mig i ordning inför kvällen:) Vad ska ni göra ikväll, eller idag kanske jag ska säga;)?


Stranden
Thailand 2010/2011

Vi var nyss och hämtade tvätt på Baan Lisa:) Jag hade inga underkläder kvar haha! Trots det molniga vädret (det är tydligen bara molning enligt mig) ska jag pallra mig till stranden. Oliver ska åka och spela golf på springfield:D
Nu är det inte långt kvar innan hemgång så varenda solstråle är viktig;)

update you later;)


God morgon:)
Thailand 2010/2011

God morgon på er! Jag är fortfarande trött och alldeles seg i kroppen, varför ska man ens vakna då? Känns onödig! Alldeles mulet är det ute också, väderleken säger att det ska åska?:O
Igår skulle vi som sagt gå på bio och bowla, dock var alla filmer på thailändska just denna dag så det fick bli lite shopping, jätte god mat och bowling:D Och vet ni, jag kom trea! Alltså inte sist, WIHO! Vi hade iaf jätte trevligt och jag åt jätte mycket mat, men eftersom att det var sushi tycker jag att det är okej(a)
På kvällskvisten gick vi på grand plaza marknaden, min favorit! Jag köpte en jätte frän vit/rosa klocka :thumbup:
härliga sushi menyn

jag åt allt det här själv, plus en halv avocadosallad!


misusoppa, love it

Max och Annette

Annette bowlar;)

Oliver bowlar

jag bowlar

Max bowlar;)

Marcus bowlar

Jag började med en strike:D..

..och anslutade som trea!

Olivers hälsula var inte riktigt på humör:O

Annette shoppade 11 klockor haha:D

Marcus köpte 12 filmer

och jag köpte en jätte fin klocka:)

puss!


Just nu
Thailand 2010/2011

sitter jag och Oliver nere hos Max, Annette och Marcus på ett glas vin;) har shoppat en jätte fin klocka på marknaden som jag visar senare;)

puss


Bio, bowling och sushi
Thailand 2010/2011

Äckligt thai varuhus. Finns inget att skriva om det, usch det var inte alls bra. Och luktade illa gjorde det också..blä!
Nu ska jag och Oliver åka in till staden och hämta ut hans skjorta och shorts som han beställt;) Efter ska vi spela bowling, gå på bio och äta sushi med Annette, Max och Marcus :thumbup:


Hej allihopa!
Vardagsliv

Föresten, godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit lite sisådär. Nu när Roger och Annica är här har jag och Oliver bytt rum till ett rum med två nittiosängar. Och det går inte att dra ihop dem för då blir det världens springa i mitten så vi delar på en nittiosäng. Drömt har jag också gjort, sjuka drömmar:D
Eftersom att jag var så trött igår förtjänar ni en update nu;) snäll som jag är!
Igår kväll gick vi på tisdags nattmarknaden som inte ligger mitt i staden. Det är relativt mycket skit där rent ut sagt så jag shoppade ingenting, eller jo en blus shoppade jag påväg därifrån då den jag hade på mig gick sönder ;( *suck* men tur var väl det för den nya var mycket finare:)
Middag åt vi på restaurangen där man sitter i en trädgård och lyssnar på livemusik, ytterst trevligt! Efteråt tog Annica och Oliver fiskspa medan jag tittade på, förra gången kittlades det så mycket så jag avstår gärna! Roger gick och mötte upp Annelie, Göran, Yvonne och Hasse på Black Out (samma bar vi avslutade nyårsafton på). Efter bara någon halvtimme kom vi för ett glas vin. Jag köpte en klänning på vägen:)
min nya blus:)

min nya klänning, fin va?

Jag och Oliver måste åka till Baan Lisa för att hämta tvätten som Annelie snällt har tvättat åt oss:) Sen hoppas jag på att vi ska till ett "thai shoppingcenter" som jag aldrig varit på.

Vi hörs!Dag 21 – Ett annat ögonblick
Thailand 2010/2011

Som jag redan tidigare skrivit är det jätte svårt att komma på ett speciellt ögonblick och att sen skriva ner det i en text, men jag ska försöka.
Nu kommer jag inte riktigt ihåg hur gammal jag var men det var på min födelsedag för kanske 6 (?) år sen. Jag bodde då varannan vecka hemma hos pappa i kallhäll och hos mamma i jakobsberg. Jag tror att jag fyllde 13 år. Jag älskar djur och har alltid älskat djur och i födelsedags present önskade jag mig en Chinchillautav pappa. På självaste dagen förstod jag att det var kört, jag skulle inte få någon chinchilla eftersom att dem kräver en jätte stor bur och den buren går inte att gömma under soffan. Men osmart som jag var letade jag självklart inte inne i pappas rum. Så när han kom hem från jobbet tog han fram min älskade chinchilla bebis och den meterhöga buren. Jag brast i tårar av lycka och kunde inte slita mig från Capri, som chinchillan då hette:)Dag 20 – Den här månaden
Thailand 2010/2011

Den här månade har varit underbar! Jag vet inte vart jag ska börja, hm..
Att vakna upp i ett svalt rum när det är 35 grader utanför rummet bredvid den man älskar är en perfekt start på morgonen. Att äta en jätte god frukost med en utsikt över ett jätte mysigt område med pool är inte heller helt fel. Att sen åka till stranden och spendera i stort sätt hela dagen med sand mellan tårna slår allt. Shopping tillkommer lite då och då;)
Ett eftermiddags dopp i poolen och en lång dusch innan det är dags för en god middag samt ännu mer shopping har varit ett måste den här månaden. Detta är hur en vanlig månad ser ut för min för tillfället!
Min månad har varit perfekt (med vissa invändningar som inte behöver tas upp)och det kommer nästkommande månad också att vara.


Bilden tagen på Koh Tao


Dag 19 – Detta ångrar jag
Thailand 2010/2011

Enligt mig så är något man ångrar inte bara negativt. Negativt är det om man ångrar något man aldrig gjorde för att man inte gav det tid eller inte vågade. Men det kan också vara positivt att ångra något. Förmodligen har man lärt sig något om sig själv om man ångrar något som man tex gjort. Man lär sig att man aldrig kommer att göra samma sak igen.
Hellre ångra något du gjort än att ångra något du aldrig gjorde. Men det är självklart en definitionsfråga, det finns ju gränser för vad man ska och inte ska göra.

Något jag ångrar är att jag har spenderat alldeles för mycket tid och dagar på krogen istället för att stanna hemma och mysa med min familj som jag älskar mer än något annat. Till och med när dem har bett mig snällt att bara vara hemma just den där kvällen för att kolla på film har jag gått ut.
Men det har jag lärt mig något av för när jag sitter här borta på andra sidan jorden och skriver detta gör det ont i hjärtat att min familjetid går till spillo för sprit och festande. Det är lätt att vara efterklok för när man väl är där på fredagen är det svårt att tacka nej till olika evenemang.
Slut på det, jag behöver inte gå ut både fredag, lördag och onsdag! Jag älskar mina nära och kära och det är dem som förtjänar min tid:)


På efterkälken
Thailand 2010/2011

Nu har jag ytterligare en gång hamnat på efterkälken vad det gäller listan "lär känna mig på 30 dagar". Men jag ger det ett till försök;) Det är så lätt att glömma bort saker när det finns så mycket annat att tänka på:D

Snart ska jag börja på Dag 19 – Detta ångrar jagsleep tight!
Thailand 2010/2011

Nu är jag trött och ska sova. Update you tomorrow;)


En ny favoritlåt;)
Thailand 2010/2011Visst blir man taggad:)


Market Village
Thailand 2010/2011

Herregud vad varmt och skönt det är:) Kom hem från stranden för ett tag sen och Oliver kom inrullandes bara en halvtimme efter:) Det lutar mot att vi åker förbi market village innan vi ska till tisdags marknaden. Shopaholic i mitt hjärta!


God morgon
Thailand 2010/2011

Härliga tider när man sitter och äter frukost på balkongen:)Jag var vrålhungrig när jag vaknade så ett ägg och två smörgåsar smakade fint! Ca 30 grader i skuggan och en aning kallare i vattnet. Oliver ska spela golf idag på Royal Hua Hin så jag åker ner till stranden men gänget:D
Föresten vad konstiga drömmar jag drömmer här, me don't like! Jag drömmer typ alltid att jag har kommit hem och knappt kommer ihåg att jag varit här i Thailand, buhu:(

Nu ska det solas!


sushi night
Thailand 2010/2011

Ikväll blev det äntligen sushi till middag:) Om jag har längtat! Och det är så härligt att beställa in ca sju olika rätter och plocka lite av varje! Det är en viss person jag tänker på när jag äter suschi och det är Mathilda. Vi brukar alltid äta sushi som frukost, lunch, middag och bakismat. Love it!


visst blir man glad av den här bilden:)Bli inte sur!;)  Sushi Rött hjärta us

Bilder från ikväll

Inviga kvällen med en daiquiri är aldrig fel:)

gänget

vårrullar och sojabönor

misu soppa, så god!

Oliver äter med pinnar:O

Lotta

MumsStrax tillbakaJag vet inte riktigt vad det här är men någon slags friterad sushiFörvirradAj
Thailand 2010/2011

Nu har jag tagit mig en väl behövlig dusch:) Skönt att få slappna av och vara ensam ett litet tag. Visst är nyrakade ben något av det bästa som finns, dem blir så lena och underbara *fniss*. Men hörrni aj vad ont i ansiktet jag har. Brände mig nog lite idag:/ Jag som vill börja sola med olja istället för solskyddsfaktor..får nog vänta ett litet tag;)


I väntan på ett mail
Thailand 2010/2011

Vi hann bara komma ner till stranden innan det var dags att åka igen, Oliver fick nämligen ett erbjudande om att spela golf klockan 12 och det ville han såklart. Snälla jag åkte med honom hem för att han skulle byta om och sen skjutsade jag honom till banan:)
Själv låg jag på stranden i ca tre timmar tsm med Annica, Roger, Lotta och Lottas kompis, Yvonne, Hasse, Annelie och Göran. Jag valde att åka hem i förväg för att få lite egentid. Det är skönt och man behöver det.
Jag väntar ivrigt på ett mail som aldrig verkar vilja komma:( Jag ska nog ta en dusch i väntan;)


Beach 2011
Thailand 2010/2011

hallå alla glada:) sovit gott? Jag vaknade upp med spräng huvudvärk..men vips sa det så var den borta tack vare thailands fantastiska piller:) Undra om man får ta med dem hem till Sverige?;)
Underbar frukost har jag fått. Smörgåsar med makrill, ägg med kaviar annanas och juice, mums:)

Ingen tid får spillas så nu ska jag packa klart strandväskan och åka till beachen:Dstressad
Thailand 2010/2011

jag börjar känna mig stressad. Jag har nu varit i Thailand i två hela månader och har bara en kvar. Hur fort ska tiden gå egentligen. Jag vet ju liksom hur snabbt två veckor går och vi har bara dubbelt så lång tid kvar. Jag har blivit alldeles bekväm och glömmer bort att ta vara på varenda sekund. Men ni där hemma ska veta att jag saknar er!

Jag och Oliver ska kolla på film nu, bröllops fotografen tror jag:) och vila upp oss inför morgon dagen med planerad strand, inte en sekund ska jag gå miste om!

Natti


Love life
Thailand 2010/2011

Har strosat omkring på olika marknader och vet ni, det armband som jag har kollat varje gång när vi gått på marknaden (vilket är typ 1000 gånger) kostade bara 400 bath idag! ISTÄLLET FÖR 1000:O Jag är så lycklig:D
Middagen var jätte god, jag åt kyckling filé med svampsås!
Kom nyss upp till lägenheten från Max och Annette, det blev en snabb kvälls drink för min del (a)


Träna
Thailand 2010/2011

Ja, vi har tränat:) Känner mig mottligt fräsch nu, haha! Ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför kvällens middag:D


biffiga huh?

Vi hörs senare!


Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Thailand 2010/2011

Mitt minne är som en guldfisks så att komma ihåg varenda födelsedag ligger inte högt upp på min lista;) Men helt ärligt så tror jag att min favorit födelsedag var när jag fyllde 18 år. Det är många dörrar som öppnas när man fyller 18 och jag fick fira just denna dag med ca 60 stycken av mina nära och kära i vår lägenhet. Det var blandade åldrar och både min och Olivers familj där:)
Jag kommer ihåg att jag fyllde år på en söndag och hade folket hos min på lördagen så vid tolv slaget åkte vi in till stan:)


Har ingen bild på min 18 års dag på denna dator:/


Värme
Thailand 2010/2011

Det är så otroligt skönt att bara vara och framförallt att bara vara på stranden. Att somna i värmen är underbart! Dock får jag alltid ont i huvudet när jag vaknar:S Jag och Oliver åkte till lägenheten i förväg, vi tänkte ge gymtanken ytterligare en chans, men vi har som vanligt bestlutsångest. Vi får helt enkelt se:)

Lite bilder från igår kväll:)


Marcus och Oliver

Annelie, Roger, Yvonne och Hasse

Max och Annette

Middag

Jag och Oliver

haha (?)


Nyårs pics!
Thailand 2010/2011

Godmorgon på er! Jag är alldeles yrvaken och ska försöka ladda upp lite bilder;)


Färdig fixade i väntan på Annica och Roger!Fördrink en våning ner:)

tilltugg

Killartjejer

kärleki tuk tuken

förrätt, hummer

förrätt, tiger räkor, pilgrimsmusslor och tonfisk

förrätt, bruschetta

varmrätt, lax

varmrätt, kött

efterrätt, jordgubb

Middaghjärtat dricker margarita:)

Yvonne (Annicas moster) och Roger

champagne

Jag hann inte dricka upp min del av halva vinflaskan så jag fick ta med mitt glas:)nyårs puss

cosmopolitan

jäger bomb!

systrar!happy new year!
trött:(
Thailand 2010/2011

Jag är trött och orkar inte ladda upp alla bilder nu:/ i morgon lovar jag;) Nu sitter vi på balkongen med vin i handen!

Kisses


Nyårsafton avslutades med skönsång:)
Thailand 2010/2011Come on Barbie let's go party!
Thailand 2010/2011

Jag och Oliver sitter och velar, ska vi gå till gymmet eller inte? Vi åkte hem från stranden bara för att åka och träna men nu har vi ingen lust längre:/ så det kan gå. Juste, idag åt vi frukost på balkongen för första gången på två månader:)haha det är nästan lite skratt retande för självklart är det mysigare. Så i fortsättningen, frukost på balkongen!


En fin bild från igår!Dag 17 – Mitt favoritminne
Thailand 2010/2011

Jag tror att jag håller på att skapa mitt favorit minne just nu. Jag lever i drömmarnas värld och gör nästintill vad jag vill.
Något favoritminne sen innan har jag väl självklart men jag kan inte riktigt komma på vad det skulle vara..hm;) Jag har gjort så mycket och vet inte riktigt vad som har varit bäst. Jag får ta om den här frågan någon annan gång:D


Dag 16 – Min första kyss
Thailand 2010/2011

Min allra första kyss var när jag gick i fyran;) Det var under spelet sanning eller konsekvens, kyss vet jag inte riktigt om man kan kalla det, bra var den iaf inte!:OGott nytt 2011
Thailand 2010/2011

Hej allihopa!
Hur hade ni det igår? hade ni lika roligt som vi hade?:) Ska försöka beskriva kvällen rättvist, Annica och Roger anlände till Hua Hin vid 18 tiden. En snabb fördrink i lägenheten sen var till att snabbt fixa i ordning sig, eller iaf för deras del (jag och oliver var redan klara;)) Runt 19 (?) så gick vi en våning ner till Max och Annettes lägenhet för mer dricka och jätte gott tilltugg (bilder kommer upp sen)

Strul blev det med taxi när vi skulle in till staden, vi blev ca 40 min försenade till vårt bokade bord, men som tur var gjorde det ingenting:) Underbar mat fick vi, till förrätt var det hummer, pilgrimsmusslor, tonfisk, tiger räkor, skagen och brushetta. Fantastisk mat! Varmrätten bestod av antingen lax med jätte god sås, potatis med parmesan och sparris eller kött med rödvinssås, potatis med parmesan och sparris! Jag åt laxen:)
Som om att det inte var nog fick vi in en underbar efterrätt också, dock förstod jag inte riktigt vad det var;) Någon typ av jordgubbs glass med grädde och mandelkaka.
Jätte mycket dricka förtärdes också på restaurangen, jag började med ett glas vitt och avslutade med en halv vin flaska (jag och Annette delade och snäll som hon är bjöd hon på den, jag skäms lite över hur bortskämd man blir). Maten fick jag och Oliver som en lite julklappa av Annica och Roger. Jätte snällt för dyr var den:)

Kvällen skulle inte avslutas på restaurangen utan vi gick vidare till stranden, hur fantastiskt är det inte att stå barfota i sanden, hålla ett champagne glas i handen och umgås med de man tycker om! Jätte fina raketer och ett fint arrangemang var det på stranden.
På tolvslaget fick jag en kyss av min prins:)Som ett lagom och trevligt avslut på kvällen tog vi en sista drink på en bar mitt emot restaurangen där vi åt, jag tror att vi var hemma någon gång runt 3 tiden och runda om fötterna var vi nog allihopa.

Bilder får ni lite senare, måste ladda över alla på datorn och gå igenom dem!