Min helg i bilder
Vardagsliv

Frida 20 år
Fiske tur
 
 
 
 
 
 
 
Daniel och Alex hoppade från 18m
 
 
Felicia sov över hos oss:)


Jag blir bajsnödig!
Vardagsliv

Såg nyss den här bilden som grapparna lagt upp på facebook..Min lilla puppie! Borde jag bli orolig?
För er som inte förstår så är det ett skämt!


En dag ifrån semestern!
Vardagsliv

I morgon har jag jobbat sista dagen på tre veckor:) Och dom veckorna ska spenderas väl med vänner och familj! Ta mig till morgondagen och 15.00 nu tack!


I'm on a boat
Vardagsliv

Bilder från i tisdags när vi var ute med båten:)
 
 
 
 
 
 
 


Jag är bra klantig jag:)
Vardagsliv

Det ser inte verkligt ut men jag var tvungen att byta plåster fem gånger inom loppet av tio minuter..aj! Så går det när man är envis haha:)
God morgon på er föresten! Vilket härligt morgon inlägg jag bjuder på men jag var bara tvungen haha:) Idag slutar jag klockan 15 och ska möta Isabell för att hämta ut alla varor som beställdes på ZBH partyt. Det var en väldigt snabb leverans och det gillas starkt! Sen ska jag försöka mig på att riva lite i hallen. Med min tur har jag väl ingen hand kvar i slutet av dagen haha;)


Mysigaste dagen på sommaren ♥
Vardagsliv

Igår hade jag definitivt den mysigaste dagen på sommaren hittills! Jag och Daniel var ute med Mickes gummibåt och vädret kunde inte vara bättre, vi stannade till i stäket och tog en matbit innan vi åkte tillbaka. Måns var självklart med och även han njöt som bara den ♥
 
Jag har många fler bilder i mobilen som jag lägger upp lite senare;)


PW
Vardagsliv

Vilken fantastisk dag och vilket fantastiskt väder! Jag och Jenny har tagit vara på den till fullo:) I morse tog vi en PW på 90 minuter och på lunchrasten låg vi ute på en filt och solade/åt samtidigt som vi lyssnade på musik och pratade om sommaren. Nästa vecka åker hon till Rhodos och jag ska njuta av min semester!
 
Haha Alice var inte alls lika pigg på att vara ute och gå långt och snabbt:) Hon ser ut som en död vovve!
 
 
 


Babyshower
Vardagsliv

Lite bilder från i lördags när vi överraskade Isabell med en babyshower:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


3 Juli 2012
Vardagsliv

Härligt med ny dag idag för igår kände jag mig inte alls pigg eller särskillt glad för den delen. Men det känns mycket bättre att få vakna upp till strålande sol och veta att jag slutar tidigt:) Jordgubbar och glass står högt upp på önskelistan och semestern närmar sig! Jag har verkligen en bra känsla i kroppen som jag ska se till stannar ett bra tag.
Ha en bra dag allesammans♥
 
Gårdagens sysselsättning
Jag har en hel hög med hundböcker att läsa!
Duktiga Måns väntar på att få äta sin godis:)


Hundaktivering
Vardagsliv

Hej på er!

Förlåt för den kassa uppdateringen men blogg.se appen fungerar fortfarande inte för mig:( Är det någon mer än jag som har det problemet? Riktigt drygt för när jag vill blogga vill jag att det ska gå fort och vara enkelt..Jaja, den här helgen har varit hur bra som helst:) Issa har fått en babyshower, vi har hållt i ett party och Sebaztian har fyllt år! Jag har massa bilder att lägga upp men eftersom att det inte fungerar via mobilen får vi vänta med det!

Daniel håller just nu på att lära Måns lite nya trix:) Så söta! Vi har suttit ett tag och läst hundböcker (för att få lite ordning på Måns dumheter) och blev super taggade på att köra igång.
Puss på er så länge!