Nomakeup
Vardagsliv

Theodor sover sedan flera timmar tillbaka och nu ska den här mamman och pappan göra honom sällskap. Isabell, Sebaztian och melody har spenderat kvällen tillsammans med oss. Vi har ätit en brakmiddag, som Sebaztian stod för, skrattat i mängder och tittat på hederliga Pippi Långstrump. Jag älskar kvällar som denna. 
I morgon tänkte vi ta en promenad till kyrkogården och titta på hur den lyses upp av alla ljus. 

Nomakeup


Ovillkorlig
Vardagsliv

Att träffa en alldeles perfekt skapt bebis bara sex dagar gammal får mina äggstockar att skrika. Tänk att Theodor faktiskt var sådär liten för bara sex månader sedan. Det blir mer påtagliga att mitt lilla hjärta börjar bli stor när Theodor satt bredvid (mini)Theodor. För var dag som går tar du ett nytt kliv i utvecklingen och kärleken växer sig starkare (hur det nu är möjligt). Hur ska jag någonsin kunna älska någon som jag älskar dig. Kärleken är ovillkorlig, den är absolut.



Två kärlekar.
Vardagsliv






På jobbet
Vardagsliv

Igår var en händelserik dag med många nya intryck för lilleman. Lunch i ett proppfullt Kista centrum följt av pyjamas och skoshopping. Jag hittade ett par jätte söta UGG's till Theodor som fick följa med hem och två enkla pyjamaser från H&M. Trötta av allt stimm gick vi vidare till mitt jobb och fyllde på koffeinbehovet. Två cappuccino drack jag inom loppet av fem minuter haha. 
Alla blev så glada över att se Theodor och han var minst lika nöjd. I två timmar stannade vi innan vi kände oss klara. 

På kvällen fick vi besök av min mamma som stannade på middag och en långpromenad med hundarna. HERREGUD vad kallt det är om kvällarna. Vid åtta var det noll gradigt. 











Idag ska jag äntligen få träffa nytillskottet Theodor. Jag och mini ska strax göra oss i ordning och äta frukost innan vi åker iväg mot Sundbyberg. Trevlig fredag allesammans!


Mot kista
Vardagsliv



Snart är vi framme i Kista. Vi tänkte äta lunch innan vi går och hälsar på jobbet, om barnen tillåter dvs haha. Det slår aldrig fel. Precis i den sekund jag sätter mig ned för att ta första tuggan vaknar Theodor alltid
Förhoppningsvis lyckas jag hitta ytterskor till Theodor också.

Inlägget skulle publicerats för 4 timmar sedan men jag har inte haft någon mottagning.



Reparera skadat hår
Skönhet, Vardagsliv


Godmorgon vänner,
Jag har precis tagit en lång dusch med lilleman bredvid i baljan. 05.45 fick jag sova till med endast ett uppvak för mat under natten. D e t g å r f r a m å t. Som ni vet sedan tidigare är mitt hår väldigt svårskött och för tillfället lika torrt och strävt som sandpapper. För att få bukt med problemet har jag köpt schampo och balsam från Moroccanoil. Det plus olja från samma märke hoppas jag ska göra susen. 
Idag åker jag och mini och hälsar på mitt jobb i sällskap med Jennifer och Thindra. Tror ni dom blir överraskade? Trevlig torsdag fina! 


Tidsoptimist
Vardagsliv

Att planerna in en sak för mycket på en och samma dag är lite av mig i ett nötskal. Tidsoptimisten i mig smyger sig fram och blir allt mer tydlig. Jag gillar att vara ute i god tid för att slippa stress vid hinder (i normala fall) men idag blev det inte riktigt så. Bakning, mamma/bebisträff, fika, promenad, lunch samt skvaller på dagen och babysim på eftermiddagen. Jag missade min första buss och väl på stationen var tåget tjugo minuter försenat. Simningen börjar 15.30 och 15.28 var jag på plats. Tur att vi kunde hjälpas åt. Emelie var med vid dagens lektion och kunde fota våra huliganer där dom plaskade runt i varsin ring. 




Hänga upp blöta badkläder, städa undan från dagen och sätta på en tvättmaskin är ungefär det sista jag gjorde innan batterierna tog slut. Taco serverades hemma hos Daniels mamma, jag tröttnar aldrig, och Theodor somnade i vanlig ordning vid 18. Han har precis fått ett "sista" kvällsmål. Idag provar vi babysemp 2 från 6 månader som ska innehålla mer näring och ska vara mer mättande. Vi får se om han kanske sover lite längre idag. Inatt vaknade han endast två gånger, en gång för nappen samt en gång för mat. 


Glimtar ur Theodors rum
Hem/inredning




Jag älskar fina barnrum och pastellfärger. Bilen på den nedersta bilden är en favorit. Som ni förstår ska tavlan inte stå på golvet och det finns en del jag vill göra i rummet men såhär ser det ut idag. 


Snooza bebisfötter
Vardagsliv



Hela morgonen har vi myst i pyjamas och morgonrock, lekt i sängen och tränat på att krypa. Lilleman fick en skål med gröt och nu sover han sött. Jag ligger tätt bredvid och lyssnar på hans fina andetag och passar på att snooza bebisfötter. 
Om en liten stund kommer Beatrice, Izabella och Emelie hit med sina små. Om vädret tillåter går vi nog ut en sväng men helt säkert är att här ska fikas haha.


Sälfie
Vardagsliv


Nu tackar den här mamman för sig och borrar huvudet långt ner i kudden. I morgon ska vi umgås med massa härliga mammor och bebisar. All energi behövs. Puss!


LEKTANTER.
Vardagsliv

Jag är helt S L U T. Alltså bokstavligt talat mörbultad. Nog för att jag får skylla mig själv och visst var jag medveten om vilken utmaning jag och Isabell antog när vi bestämde oss för att vara lektanter åt sex barn. Men att det var såhär utmattande hade jag ingen som helst aning om. Bortsett från tröttheten som kom som ett brev på posten efter att ha lämnat av alla ungar (Theodor är självklart kvar) har vi haft en underbar dag. Vi har lekt i skogen, ätit lunch, lekt ännu mer både inomhus och utomhus, bakat muffins samt myst i soffan.
Jag funderar på att göra Theodor sällskap i sängen redan nu. I morgon blir det ännu mer barnlek plus babysim. 

Halva gänget.

Fika, napp och Sofie är vad som behövdes efter timmar av lek.
En utslagen Melody.
Theodor fick väcka sin fina vän och gjorde det med prat, dreggel och klappar.


Burken
Vardagsliv

Åh vilken nostalgi. Felicia, Mimmi och Filippa leker burken medan jag får Theodor att somna i vagnen. Vi lekte alltid burken på gården när jag var barn. Burken och pricken (när man sparkar boll mot en vägg). Snart kommer Isabell, melody och Emelie för att göra oss sällskap. Det är fantastiskt hur lätt barn leker med varandra, bekanta eller ej. 





Passar på
Vardagsliv

Dom senaste dagarna har jag vaknat upp på morgonen och känt mig förvånandsvärt pigg. Jag tror vi är påväg ur något som har varit en otroligt tuff period. Att inte få sova om nätterna men trots det vara påhittig, underhållande och en mysig mamma är ingen lätt kombo. Men nu jäklar! Som vanligt vaknade Theodor vid 06, han har lyckats ställa om från sommartid till vintertid bättre än någon annan här hemma, vi tände ljus i hela lägenheten (en ny rutin vi har nu på morgonen hehe) och vi dukade fram frukost framför tvn som Felicia valt. Oboy och hönökaka. 

Något jag har kommit på mig själv med är att när vi har besök, framförallt av mina systrar, "passar jag på" att göra vardagssysslor eller bara smiter iväg för en egenstund. Felicia är jätte duktig med Theodor och när han vaknade till igår kväll sprang hon in och gav honom nappen. Theodor tycker att det är roligt med omväxling och någon ny som leker med honom medan jag tycker det är skönt att bli avlastad. Win win liksom. Just nu ligger jag i ett varmt bad och uppdaterar er medan mini sover och moster Felicia tittar på tv. 



Höstlovsvecka
Vardagsliv

Det är höstlovsvecka för skolelever och min syster Felicia har spenderat dagen med oss. Vi har lekt, badat och ätit pizza. Nu står stora chipsskålen på bordet och vi har myst ner oss i soffan. I morgon kommer mina småkusiner hit och vi ska slå ihop oss med Isabell, Isabells lillasyster Emelie och melody. Mina ögon går snart i kors, det tar på krafterna att vara lektant. 

Bilder från onsdagens babysim.





SKRATT.
Theodor 3mån-7mån

På instagram (@sandralundqvist heter jag där) la jag igår upp världens gulligaste klipp på när Theodor skrattar till sig ett sex-pack. Vi var hemma hos Daniels pappa med Daniels mamma och syster och skulle precis kolla på reprisen av så mycket bättre när han plötsligt började skratta mer än någonsin. Theodor skrattade så mycket att vi alla tillslut låg i soffan med tårar sprutandes. Måns var tydligen ofantligt rolig när han jagade en boll runt i huset. 

Du förgyller mina dagar med ditt skratt.



BABYLYCKA.
Vardagsliv

I lördags valde Evangelina och Tobias ljuvliga Theodor att möta världen. Hon skickade en bild på en alldeles nykläckt liten som låg på bröstet. Vetskapen om att allt gått bra och att alla mår bra gjorde mig varm inombords och tårarna började rulla ned för kinderna. Dom har gjort ett fantastiskt jobb och har ett helt nytt liv att vänta. Känslan av att själv bli kallad mamma är otroligt mäktig. 
När jag tittar på Theodor som ligger tätt bredvid och sprattlar, jollrar och leker med tungan blir jag nära till gråt. Tänk att han är min. För alltid. Innan jag blev gravid hade jag en bild i bakhuvudet om en familj med två barn. Nu vill jag inte ha ett stopp. Tre barn vore en dröm. Om vi har möjligheten att få fler barn dvs. 

Nu har min fina vän Isabell gått ut med en ny graviditet. I april väntar dom tillökning och melody ska bli storasyster. Jag var med vid plusset och dagarna sen dess har flugit förbi. Idag går hon in i vecka 15 och en kula kan redan anas. Är det inte konstigt hur snabbt andras graviditeter går men ens egna går om vartannat så sakta. Tänk om vi får äran att ge Theodor det allra finaste en förälder kan ge till sitt barn, ett syskon. 



Ångest
Vardagsliv

Hoppas ni har haft en riktigt skön helg, det har vi. När killarna vaknade i morse åt vi frukost framför Nyhetsmorgon med tända ljus i hela lägenheten. Daniel som inte alls brukar uppmärksamma små saker eller förändringar här hemma tyckte att det var riktigt mysigt och gav julkänsla. Mer tända ljus i fortsättningen! 
Lunch åt vi hemma hos Daniels pappa tillsammans med hans familj och nu såhär i efterhand får jag lite ångest. Det serverades bananpannkaka med tillbehör, rostbröd, bacon, stekt ägg och bönor. Jag älskar bönor. Dock glömde jag fullständigt bort att jag fortfarande ammar Theodor under natten och att bönor inte alltid är det bästa för magen. Jag håller tummar och tår för att han inte ska reagera på mitt matintag. 
 
Nu skriker min mage efter påfyllning och bättre blir det inte av grilldoften som känns över hela grannskapet. Vi trotsar höst och vinter och grillar till middag. Köttet har legat i egengjord marinad i snart två timmar, hemmagjord klyftpotatis med rotfrukter ligger i ugnen och sallad plus halloumi står redo i kylen. Daniels syster är här och gör oss sällskap.
 
 


Tillsammans mot cancer
Armband som gör skillnad

Glöm inte farsdag söndagen den 9/11. Om ni inte vet vad ni ska köpa får ni här ett tips. Köp ett armband i förmån för barncancerfonden. Beställ ert armband redan idag och var garanterad snabb leverans. Som vanligt går 20 kronor oavkortat till barncancerfonden / sålt armband. Tillsammans gör vi skillnad. Text och färg väljer du själv.









Imun mot koffein
Vardagsliv

G o d m o r g o n ♡ Jag har sovit otroligt gott inatt med endas två uppvak från bebis sida. Det går framåt med nattsömnen och för en gång skull känner jag mig utvilad. Daniel har tagit Theodor både i morse och igår morse så att jag har fått sova ut. Så småningom ska jag inom kort även sluta nattamma och ge honom ersättning ist. Jag tror att det finns en chans att när jag ammar Theodor somnar han innan han hunnit få i sig tillräckligt och därför vaknar fler gånger. Det lär vi märka. 

Igår var vi hemma strax innan tolv och vi alla somnade på studs. Efter den mysiga middagen hamnade jag i matkoma deluxe och drack X antal glas cola för att bli människa igen. Koffein verkar inte bita på mig. Jag blir inte piggare av varken kaffe, cola eller redbull, det måste sitta väldigt mycket psykiskt?
Vi har inga planer för dagen vilket känns SÅ skönt. Jag ska alldeles strax kliva upp och duka fram frukost medan killarna får sova vidare en stund till. 





Finmiddag
Vardagsliv




I väntan på att hamburgarna ska bli klara sippar jag på ett glas vin. Vi är bjudna på middag hemma hos Susanne och Daniel med vänner. Ikväll sover Theodor i vagnen medan vi pratar strunt och dricker vuxen dricka, vi planerar Ullared och minnen diskuteras. 


Bilar i arv
Vardagsliv

I Theodors rum pryder nu dessa gamla plåtbilar min farfar lekte med som barn. Det känns fantastiskt att kunna ge Theodor något som gått i generationer och när han blir äldre kommer vi att plocka fram bilarna vid speciella tillfällen. 


Läkarkontroll
Theodor 3mån-7mån

Bombar mamma med pussar.

Jag måste erkänna att jag var nervös inför Theodors sexmånaderskontroll idag. Jag har alltid ett speciellt pirr i magen när vi ska till bvc men det är något med läkare som gör mig extra nervös. Inte minst när dom ska "utvärdera" min son och hans utveckling. Lätt som en plätt blev vi mycket väl godkända och han tog både barnmorskan och läkaren med storm. Vikten som börjat plana ut något hade fått en ny spurt och på bara en månad har Theodor gått upp 1 kilo. Han väger numera 9250 gram och är 71 centimeter lång. Jag tror att vikten stannade upp lite precis innan förra besöket på grund av förkylningen han bar. Dessutom rör han på sig väldans mycket mer nu än när han var i "grönsaksstadiet". Allt är i sin ordning och det är vi tacksamma över! 


Redigera bilder
Vardagsliv

En blogg blir så mycket roligare att läsa med fina bilder. På sistone har jag varit kass på att ta annat än mobilbilder men när jag använder mobilen försöker jag redigera färgerna för en mer tilltalande bild. Som bilden på smörgåsen nedan. Det enda jag gjorde var att göra färgerna skarpare vilket tillför mer "liv".

Före redigering.

Efter redigering.

För övrigt så ligger den här smörgåsen i min mage nu. I morse efter besöket hos bvc tog vi tåget till Sundbyberg hem till Evangelina och Tobias. Vi köpte med oss massa gott och gjorde egna skagenmackor. Hon har bf +4 idag och vi alla väntar spänt på den lilla prinsen. Mest troligt träffar jag henne nästa gång med en bebis i famnen. 


IGÅNG.
Vardagsliv

Halv sex kom bebisjollret igång. Daniel bytte blöja och underhöll lilleman fram till halv sju då jag tog över. Gröt, gosa och klä på oss innan jag packade ned Theodor i vagnen för att gå till bussen. 8.30 har vi tid hos bvc. Jag tycker verkligen den här årstiden är knepig vad gäller ytterkläder till mini. Blir det för varmt i overallen, ska jag använda åkpåse och hur mycket kläder ska han ha under isf? Hur gör ni Kloka läsare under hösten med era små? 



Sex månader.
Theodor 3mån-7mån

Bara ett dygn gammal.

För två dagar sedan klockan 07:44 blev du mitt hjärta sex månader. Du tog hela världen med storm och inte minst oss. Det absolut stoltaste ögonblicket i mitt liv var när jag fick upp dig på bröstet och vi fick höra ditt skrik för första gången. Jag var SÅ lättad. Du var här för att stanna. Att du mår bra är min lag och så kommer det alltid att förbli. Under detta halvår som varit har du och jag fäst oss vid varandra något enormt, kärleken jag känner är enorm. Jag blir tårögd bara jag tänker på att jag har fått äran att vara mamma till en så fin pojke. Det har förstås inte enbart varit en dans på rosor trots att man snabbt glömmer det tuffa en förälder faktiskt går igenom. Det är prövningar, sömnlösa nätter, skrik, tårar och svett. Men framförallt har det varit månader med oändlig lycka. Med dig vid vår sida klara vi allt. För dig gör vi allt. Tänk att det var du som låg i min mage. Min fina son. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. 


IDAG.
Vardagsliv


Idag har vi inte gjort annat än att promenerat, sovit, blivit bjudna på frukost av Louise och lekt. En dag utan planer är precis vad jag behövde. Igår satt jag och Louise ute på altanen och pratade fram till halv tolv och det är låångt över min normala läggningstid. Med infravärme och filtar går det fortfarande att sitta ute. 
I morgon har vi tid på bvc för sexmånaders kontroll. Hoppas vi får en godkänd stämpel. 


Vinnare i en tävling
Vardagsliv

Bild lånad av Mirelle, instagram @designbymirelle.

Hur fantastisk är inte denna kopparstång jag vann i en tävling hos Mirelle på instagram (@sandralundqvist heter jag där). Tanken är att jag ska byta ut inredningen i vår lägenhet mot bland annat just koppar och andra metaller. Koppar i kombination med vitt är bland det finaste jag vet. Den inredning vi har i dag är jag SÅ trött på. Gardiner osv är från vår förra lägenhet. Man kan inte köpa allt nytt på en gång men nu är jag riktigt less och behöver en förändring. Tur att vi ska till Ullared snart, mer om det i ett annat inlägg.


Babysim onsdag
Theodor 3mån-7mån

Trötta och utmattade är vi precis hemkomna från ett babysimpass. Förra onsdagen kunde vi tyvärr inte medverka på grund av sjukdom och denna gång fick farmor Annette följa med istället för Izabella och Viggo då dem är i spanien. Theodor tyckte som vanligt att vattnet var super roligt och idag övade vi mycket på balans. 3/11 gånger är avklarade (2 för oss) och gång 5 ska barnen dyka under vattnet. Theodor fick idag små kalsupar så det känns läskigt att jag ska ner med honom under vattnet redan om två gånger. 
 
Hur gulliga är inte hans små badfillingar?
 


Tjejkväll
Vardagsliv

Att ta vara på sina nära och kära, nya som gamla, är något jag är hård med. Det är lätt att vänskaper rinner ut i sanden och inte minst när familjer bildas. Jag, Sara, Therese och Emelie har som regel en tjejkväll i månaden där vi ses, äter middag och catchar upp om allt som hänt sedan sist. Det är ett bra och roligt sätt att bryta vardagsrutinerna samtidigt som man håller vänskapen vid liv. Igår åt vi taco hemma hos mig och kvällens huvudämne var överraskande nog barn och lägenhet. Therese bär på ett litet knyte som väntas titta ut i april och vi alla är uppe i flytt och inredningstankar.
 
Bild lånad av Emelie (ursäkta dålig bildkvalité).


Frukostdejt
Vardagsliv

Lisette briljerade i köket och bjöd på hembakat bröd, smoothie, juice, kaffe och muffins i en kopp. Jag var i frukosthimlen kan jag lova. Med tända ljus och lycktor höjdes mysfaktorn.




Tisdag.
Vardagsliv

G o d m o r g o n ♥ Tusen tack för alla peppande meddelande jag får från er. Nu ska förkylningen väck. Och den är på god väg! Egentligen borde jag inte skriva något om Theodors nattsömn för varje gång jag gör det vänder det. MEN jag kan inte låta bli. Ursäkta tjatiga inlägg. Theodor har endast vaknat två gånger i natt för mat och en gång för nappen. Jag och Daniel har pratat om att avvänja honom mat på natten men det gör vi såfort alla baciller är borta. Jag tror verkligen att det är lätt att hamna i dåliga vanor just för att man vill göra det enkelt för sig själv. Med största sannolikhet är det så här hemma. Om mini vaknar på natten och inte somnar om av nappen eller buffar på rumpan tar jag per automatik upp honom till bröstet för där vet jag att han i stort sätt alltid somnar. När nätterna inte är exemplariska tar jag varje minut sömn jag kan få. Dessvärre finns det risk att det slår tillbaka senare. 
 
Så fort jag tryckt på publicera ska jag släppa ut Måns och damma i lägenheten. Theodor sover och när han vaknar ska vi ta en promenad till centrum för en frukostdejt hemma hos Michael och Lisette. Jag vill passa på att önska er alla fina läsare en trevlig tisdag!
 
 




Höst i bilder
Theodor 3mån-7mån

Nu när löven faller och det är otroligt vackra färger ute passar majoriteten av alla föräldrar på att fånga detta på bild tillsammans med sina barn. Inte ville jag vara sämre. Dock hittade jag inget guldställe med mycket löv att fota på. Det fick gå ändå. 








Mamma älskar dig.


04.58
Vardagsliv

Här inne ekar det nästintill tomt och det får jag lite dåligt samvete över. Dessvärre finns det inte sådär jätte mycket roligare att uppdatera er om än att vi kämpar på med nätterna och min kropp verkar ha det trögt på återhämtningsfronten. Natten till igår vaknade Theodor ca 4 gånger för att vid 05.30 vara piggare än någonsin. Daniel gick upp och badade prinsen, lekte en stund innan han i vanlig ordning somnade om vid 08. När det var dags att kliva upp för dagen ryckte Theodors farmor in och tog med honom till sig (hon bor i porten rakt över oss) och när vi fått snooza i någon timme blev vi bjudna på frukost. Otroligt lyxigt och inte nog med det så bjöd hon även på middag. Jag ser inga nackdelar med att ha min fantastiska svärmor bara några kliv bort.
 
I lördags fick vi avboka middagen med Susanne och Daniel på grund av sjukdom från deras sida och istället blev vi bjudna på finmiddag i Bålsta av Pillan, Emil och Chriztian. Dom har precis fått tillökning i chihuahuafamiljen (från två till tre) och jag var på riktigt i himmelriket. Gissa om Daniel har fått skavsår i öronen av allt tjat om en till hund haha. 
 
I morse slog Theodor upp sina stora blå strax innan fem och den här T R Ö T T A morsan hade inget annat val än att fylla upp ett bad och plaska medan vi sjöng till babblarna. Jag lyckades förvånandesvärt somna på förmiddagen när T tog sin förmiddagsnap. Nu knackar Jenny snart på dörren, vi hoppas på att regnet ska upphöra så att vi kan ta oss till affären och handla lunch. 
 




Sömnlös
Vardagsliv

Alltså vilken k ä m p i g natt det har varit. Jag visste att det var att ta sig vatten över huvudet när jag igår skrev att Theodor endast vaknat två gånger under föregående natt. Den här natten har jag eventuellt lyckats få, som max, en timme sammanhängande sömn.. Daniel var en ängel och gick upp med lilleman även denna morgon för att vid 08 göra mig sällskap i sängen och somna om igen.
Jag har läst och läst i både böcker och på internet och som det verkar är detta en fas då det händer ofantligt mycket i den lilla kroppen. Det gör det iofs hela tiden men vid sex månader kommer drömmarna ordentligt igång vilket självklart stör nattsömnen. Åh, jag hoppas vi får bukt med det här och så småningom får sova hela nätter (jag vet det är en STOR önskan). 
 
Snart kommer min pappa och hans flickvän hem till oss på fika och ikväll ska vi eventuellt hem till Susanne och Daniel för middag och mys. Allt beroende på hur jag mår. Trevlig lördag allesammans!





Dopinbjudan
Theodors dop 130914



Bättre sent än aldrig inte sant! Inför dopet fick gästerna en varsin dopinbjudan med posten som Linda Blom skapat. Hon är fantastiskt duktig på det hon gör och vi är super nöjda. I sista sekund la vi till vimpeln som på den nedersta bilden för en mer "kalasig" känsla. Tänk vad tiden går undan och vad liten han var på bilden. 


I-lands bekymmer
Skönhet



Jag måste bara tipsa er om detta underbara lypsyl från Elizabeth Arden. Så fort kylan träder fram blir mina läppar alldeles torra och frasiga, känner ni igen er? Sedan jag fick ett härligt hudvårdskit i present där denna mirakel produkt låg har jag ett i-lands problem mindre. Tips, tips, tips!









Höjden av tacksamhet
Vardagsliv

Efter några riktigt tuffa nätter från bebis sida tog han igen det mesta inatt. Endast TVÅ gånger har han vaknat för mat och somnade sedan snällt om. Okej vid 04 snåret fick jag vagga och hjälpa honom på rätt banor då Theodor trodde att det var morgon och var redo för lek. Det var inte den här mamman kan jag lova. Inte nog med den efterlängtade sömn jag fick, Daniel tog ett bad med Theodor när han vaknade vid 05. Jag fick sova enda fram till halv sju när Daniel var tvungen att åka till jobbet och då behövdes bara lite gröt innan mini somnade om till nio. 

Jag känner sån tacksamhet över att Daniel såg hur mycket jag behövde få vila och tog eget (underbart) initiativ. Föräldraskap handlar mycket om att hjälpas åt och stötta varandra, bytas av och glädjas tillsammans. Men det är svårt. Vi jobbar fortfarande på det.





Som ett brev på posten
Vardagsliv

Tur att det finns hjälpmedel och annan underhållning när bebis vill leka och mamma inte alls är lika pigg. Dessutom kom det som ett brev på posten hehe :). Jag som vanligtvis slänger all reklam kommer hädan efter låta Theodor gå igenom den och se om det finns något att spara. Förmodligen inte.






Bara för att jag kan.
Vardagsliv

Bebis sover, hollywoodfruar på tv, chips och cola är framdukat och jag ligger ned bäddad i soffan. Det finns vissa fördelar med att vara sjuk.


Och där vaknade Theodor..




Han sover på soffan
Vardagsliv


Två nätter i rad har Daniel sovit på soffan. Inte för att vi är oense eller har fått nog av varandra utan för att våra ryggar v ä r k e r! Efter att ha burit runt på en klängapa i snart sex månader säger kroppen nu ifrån. Sängen har blivit alldeles för mjuk och soffan är snäppet hårdare och SÅ skön. Vi övervägde faktiskt att sova på golvet. Ni förstår hur långt det har gått. Jag måste (!!) gå på massage. Vi måste gå på massage. 
I morse passade jag och lilleman på att busa och hoppa i pappas "nya" säng. 




LEKA.
Vardagsliv

Trots att min hals bränner, huvudet dunkar och kroppen ömmar gör jag allt i min makt för att vara den bästa mamma jag bara kan till Theodor. Han förtjänar det allra bästa plus mycket därtill. Att jag är dålig har ingen betydelse för visst får pappan inte vabba medan jag är hemma?
Dom senaste två dagarna har vi strandsatt oss i lägenheten och rivit ut varenda leklåda från barnrummet och spridit ut det mesta på golvet. 
Theodor underhåller sig som bäst själv när han får sitta upp. Att ligga ned kommer inte på tal, det kan fungera i högst två minuter. Bortsett från när han ligger på mage och kör sin nya grej. Att snurra ett helt varv på plats. Framåt kommer han än så länge inte men han har iaf uppfattat grejen och kan ta sig runt sidleds.
 
Vi blir alltid lite nojiga över att han ska tippa och sitter högst beredda.


Ett försök till mer sömn
Vardagsliv

Nattens försök till mer sömn var lättare sagt än gjort. Trots större mängd mat och senare läggning märkte vi ingen skillnad. På något vis känns det inte värt att kämpa med att hålla honom vaken en extra timme på kvällen om det inte påverkar hur han sover om natten. Det är en timme som jag och Daniel annars får ensamma med varandra. 

Just nu ligger Theodor och snarkar (ovanligt högt på grund av täppt näsa) medan jag läser ikapp bloggar. Egentligen borde jag också försöka sova efter ännu en k a t a s t r o f natt och sämre mående. Vad är det som händer? Om det här inte är sexmånadersfasen och istället en dålig vana behövs x antal kilon concealer på den här mamman i fortsättningen. Jag vet inte hur jag ska orka ta hand om bebis, sköta hushållssysslor och lyckas bli frisk utan sömn. 

Snälla Theodor inatt kan du väl tänka lite på mamma och pappa så ska du se att vi kommer vara SÅ mycket roligare att leka med.







Jag säger upp mig.
Vardagsliv

Okej jag erkänner. Att vara mamma är inte enbart fika och rosa moln. I natt kan vi ha haft den tuffaste natten någonsin tror jag. Och så är jag hängig på det. Som vanligt nattade vi Theodor vid 18, han ammade och somnade direkt. De första timmarna sov han utan att vakna ens för nappen men mellan 22-05.30 vaknade han säkert 20 gånger. Han ville äta fyra gånger och resterande gånger ploppade nappen ut.
Idag har vi inte gjort annat än att leka på en filt, läst böcker och myst. Han har som vanligt sovit en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen men nu ikväll har vi försökt med något nytt. Inatt får han bara inte vakna flera gånger i timmen, då säger jag upp mig! Kvällsmål, bada och amma men en timme senare än vanligt. Klockan 19.15 gick Theodors ögon i kors och han somnade mätt och belåten (vi fick i honom lite extra mycket mat).
 
Anledningen till att vi inte lagt Theodor senare än 18 är för att han inte orkat vara uppe, han blir övertrött och får svårare att somna. Vi har testat och då somnade han inte förens vid 21 efter en åktur i vagnen. Idag fick han sova lite senare på eftermiddagen för att orka vara uppe längre.
 


Foto i en automat
Vardagsliv



På LOPPIs event Babylove fanns en fotoautomat vi självklart var tvugna att testa. Roligt att fånga "in the moment" ögonblick. Inte det lättaste att få med både barn och en själv men det är precis det jag gillar, att det är oförberett.




Fredag & lördag.
Vardagsliv

Som ni redan vet festade vi till det i fredags. Theodor spenderade natten hos sin mormor medan vi började kvällen hemma hos oss med Sebaztian och Isabell för att vid åtta sammanstråla med Michael och Lisette. Gemensamt åkte vi hem till Daniel och Cecilia som hade anordnat med födelsedags-/inflyttningsfest. Ett hejdundrande kalas som fick mig att bli taggad till tusen och jag bestämde mig för en utekväll på krogen. När vi ändå var barnfria tänkte jag på att ha det så kul jag bara kunde och gick all in på dansgolvet till mohombi som gästspelade. Detta var något utöver det min kropp är van vid, därav den vidriga baksmällan.

I lördags blev jag inte människa fören sent på kvällen och då var det bara att dra på smilbanden och bege sig till ytterligare ett firande. Lisette som har fyllt år och tagit sitt efterlängtade gesällbrev var kvällens värdinna. Denna kvinna om någon kan ordna med fester. Temat var huvudbonad och dom allra flesta hade matchande utklädnader till. En sopsäck att dra över huvudet vore något för mig. Efter snittar, kex och gofika tog familjen på tre bilen hem och somnade gott.







Beställningar
Armband som gör skillnad, Vardagsliv

Dagens beställningar är iväg skickade.


Idag har vi hängt med höggravida Evangelina och syster min. Det pärlandes armband men framförallt pratade vi om den kommande förlossningen. Jag är så A V U N D S J U K! Det är verkligen det absolut häftigaste och mest fantastiska en kvinna kan gå igenom och jag skulle inte byta bort det mot något. Att få upp sitt barn på bröstet är magiskt. Jag blir tårögd bara jag tänker på det. 

Framåt eftermiddagen började jag tröttsamt nog känna mig hängig och febrig. Inte igen snälla. Det går i en ond cirkel här hemma. Theodor smittar mig, jag smittar Daniel och Daniel smittar Theodor, ja ni förstår.

Theodor trampade på Theodor i magen och fick en spark tillbaka. Älskade barn.




En pigg och två trötta
Vardagsliv

Bild tagen i lördags. Temat på födelsedags/gesällfirandet var huvudbonad. Theodor gjorde entré, likväl sin mamma, i en solhatt.

Godmorgon vänner,
I skrivande stund har vi en sjövild bebis i sängen och en mamma och pappa som önskar sig lite mer sömn än till 05. Nu för tiden är det en vana för mini att slå upp sina blå långt innan Daniel åker till jobbet. En stor kopp kaffe med påtår behövs minst sagt. Med detta inlägg önskar jag er alla en underbar måndag!



Bloggfri helg.
Vardagsliv

Bloggen har hamnat åt sidan i helgen men ack så roligt jag haft. Och vilken F R U K T A N S V Ä R D (!!) bakfylla jag fått känna på. Den värsta någonsin. Men så länge det var värt det spelar det ingen roll. Födelsedagsfirande och inflyttningsfest plus utgång i fredags och födelsedags samt gesällfirande (som jag var nykter på) i lördags. Denna mamma har fått känna på livet som partyprisse igen. INGET FÖR MIG. Min kropp och psyke klarar nog inte mer än en stor fest / år. 

Nu ska jag äta en fet pastagratäng och dricka ett stort glas cola framför reprisen till bigbrother. I morgon kommer helgens bravader upp i ett inlägg.





Fredag.
Vardagsliv

Vi har fått sova hyffsat inatt. Theodor vaknade 3 gånger vilket var bättre än förväntat. Jag var inställd på att sitta och hyscha och vagga hela natten. I dag mår vi bättre. Lilleman är mycket piggare (peppar, peppar) och inte alls lika snorig och kinkig. Jag vågar knappt skriva det, kan det bara ha varit en endags förkylning? Igår blev han iofs sämre vid lunch så vi ropar inte hej än. Just nu ligger vi i sängen och vilar efter morgongröt och bad.

Om Theodor inte visar några tendenser på sjukdom idag är det menat att jag och min stora kärlek ska på fest. Det var inte igår! Theodor ska umgås och sova hos sin mormor medan vi får en "vuxenkväll". Jag är lite nervös över att lämna bort min prins och speciellt över natten. Jag litar inte på någon så mycket som jag litar på min mamma men det är alltid jobbigt att vara ifrån Theodor. 

Fotograf: Anna Kubel.


Onepiece
Theodor 3mån-7mån

Här hemma är det sjukstuga. Lilleman har gått och blivit hes (jag känner inte igen hans röst), kinkig och näsan rinner värre än ett vattenfall. I morse var det knappt märkbart men lagom till att Emelie kom och hälsade på vid lunch blossade allt upp. Stackars hjärtat mitt. Han drar sig i munnen (misstänker fortfarande tänder) och sover om vartannat. 

Hela dagen har theodor myst i denna fina onepiece. Bilderna tagna i morse när vi var pigga.









Babysim
Theodor 3mån-7mån

Åh vad lyckat det var. Jag hade inte så höga förhoppningar om jag ska vara helt ärlig. Jag menar, hur mycket hinner man egentligen med på 30 minuter med en grupp på ca tio barn. Väldigt mycket till vår förvåning och trötta blev både föräldrar och barn. 
Inledningsvis sjöng vi en namnsång där alla stod i ring och plaskade, vi övade på olika grepp om barnet i vattnet och avslutningsvis lärde vi oss hur man vänder på barnet och dom fick leka med bollar och figurer som flöt omkring. Theodor var överlycklig över att få se alla barn och att få hoppa omkring i mammas famn. Han sprattlade som en tok med både armar och ben innan det gnuggades rejält i ögonen. Det är elva lektioner á 30 minuter och på den femte lektionen ska vi gå igenom dyk. Läskigt om ni frågar mig.
 
Två inte alltför pigga killar innan simning. 
Våra fina badkillar låg nöjda på golvet medan vi mammor bytte om.
 



En sista gång
Vardagsliv

Amning är som känt ett hett ämne men att så många av er är snabba att påpeka på hur jag valt att göra när det kommer till frågan är ofattbart. Alla är olika och alla fungerar olika. Jag gör det som känns och är bäst för mig och min bebis. I 5,5 månader har jag helammat men väljer nu att enbart amma på natten. Detta för att inte lägga energi på att bli av med mjölkstockningar, feber och knölar i bröstet. Det finns mycket roligt och positivt med att börja ge barnet mat, vi kan numera äta frukost/lunch/middag tillsammans, vi får se alla reaktioner på dem olika smakerna vi ger till honom och vi väcker en nyfikenhet hos Theodor. Modersmjölk är det absolut bästa ett barn kan få men inte till vilket pris som helst. En välmående mamma är en välmående bebis. Om ni nu kan koncentrera er på det som fungerar bäst för er så kan jag fokusera på vårt. 
 
Sinni:
Min undran är om du slutar amma för din egen skull så att du kan ha speciella kläder eller för din sons skull så att han får det bästa en mamma kan ge?
 
Svar:
Att du ens frågar visar på att du inte läst mina tidigare inlägg. Jag känner att jag egentligen inte borde svara på denna kommentar men du verkar vara nyfiken på min amning och har lagt ner tid på att kommentera. Jag kommer att sluta amma dagtid då jag fått 3 mjölkstockningar på bara två månader, detta resulterade i att jag låg med 40 graders feber i flera dagar och inte orkade ta hand om min bebis. Tiden med honom är viktigast så vi trappar ner på amningen dagtid och håller oss till nattamning. Alla är olika men detta fungerar för oss! Jag skrev lite på skämt att det ska bli skönt att kunna ha på sig vilka kläder jag vill nu när vi ändå ska sluta. Där sätter vi punkt.


Nya utmaningar.
Theodor 3mån-7mån


Hej vänner,
Idag ger vi oss på nya utmaningar. Lilleman ska få prova på babysim tillsammans med vännen Viggo. Vi står just nu och väntar på tåget som ska ta oss ut till bro. Önska oss lycka till.




Kampanj
Armband som gör skillnad

Just nu kör vi en kampanj på våra armband. Om du beställer ett armband med ordet "STRONG" skänker vi ytterligare 10:- för varje sålt armband till Barncancerfonden. Alltså 30:- / sålt armband med budskapet "STRONG" går oavkortat till Barncancerfonden. Du väljer som vanligt valfri färg. 

Självklart går det fortfarande att beställa ett armband där du både bestämmer text och färg och som vanligt skänker vi då 20:- / sålt armband. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!





Du är allt jag någonsin önskat
Theodor 3mån-7mån

Jag och Daniel pratade om det senast idag, hur svårt det är att förstå att vi är föräldrar. VI har fått äran att vara mamma och pappa till den allra finaste lilla minimänniska. Kommer jag någonsin att förstå? Det har snart gått sex månader sedan du tog oss med storm, ETT HALV ÅR (!!), och jag förstår fortfarande ingenting. Magen är ett minne blott och att jag burit omkring på ett barn i min kropp är overkligt. Jag kan gå igenom bilder från graviditeten och varje gång blir jag alldeles varm inombords. Tillsammans har vi skapat dig och jag ska älska och finnas där för dig varje sekund av mitt liv. Theodor du är MIN mening med livet.  
 
 
 


Nytt yrke
Vardagsliv

Åh vad det regnar ute men det gör oss ingenting. Istället leker vi inomhus och har fått sällskap av Linn och Alina. Faktum är att Linn sitter i mitt kök och har en workshop med sina studiekamrater medan jag agerar barnvakt. Inget fyskam yrke när båda barnen bestämde sig för att sova. Vi ligger alla tre inne i sovrummet och två av oss snarkar ikapp. 

När Daniel kommer hem ska vi åka och lämna in min kamera. Minns ni den jag lovade att fota med för att inte tråka ut er med enbart mobilbilder? Förmodligen inte då jag kan räkna på en hand hur många gånger jag använt den innan kameran sa upp sig. Daniel ville "passa på" att kolla på en bil i samma veva. Vi får se hur det blir med den saken. 





Påfyllning
Vardagsliv

När vi inte längre ammar på dagarna är det mycket att hålla reda på i matväg. Han ska ha gröt på morgonen och kvällen, ersättning som "mellanmål" och burkmat plus efterrätt till lunch/middag. Tidigare hade jag alltid maten med mig och det krävdes ingen planering men numera krävs det en hel del. Skötväskan är full med termos, ersättningsdoserare, flaskor, haklapp, skedar, skålar, mat osv. Idag fyllde vi på i skafferiet och hittills är favoriten rödspätta med potatis.
 


Jag ger upp
Theodor 3mån-7mån

Träning ger färdighet. Ibland blir det dock en aning jobbigt. Vi övade på att kråla och nå en leksak som låg en bit bort. Inte Theodors favoritsysselsättning men det fungerade en stund. Tills han gav upp haha.
 
 
 


IDAG.
Vardagsliv

Theodor bestämde sig för att göra morgon strax efter fem och jollrade så att hela gården vaknade. I två timmar hoppades jag på liiiite mer sömn men tji fick jag. Vid sju gav jag upp. Lika bra det. Theodor fick gröt, vi tog ett bad och sjöng sånger innan jag drog fram dammsugaren och plockade i ordning här hemma. Klockan elva tog vi bussen hem till Beatrice som bjöd på lunch. Där var också Emma och Cecilia plus våra små Såklart. Dagen, likt alla andra, flög förbi och runt tre tog vi en promenad hem. 
Nu har vi precis avnjutit pannbiff á la Sandra tillsammans med Theodors farmor, gudmor och gudfar. Nyklippt är jag också. 
 
Jag och prinsen tidigare idag.
Beatrice bjöd oss mammor på en fantastisk sparrissoppa med tillbehör.
 


Mina klockor
Vardagsliv

Ibland dyker den där prylen som man länge gått och tänkt på utan att komma på vad det är man behöver upp. Precis så var det för ett tag sedan när jag satt och skrollade igenom Groupon. Tidigare låg mina klockor och skräpade i badrumslådan men nu står dom snyggt inne i vår walk in closet. Det blir en lyxigare känsla och jag kan lätt välja ut vilken klocka som matchar med dagens kläder. Jag har en hylla för min klockställning och Daniel har en för sin lite maffigare klocklåda. När vi var i Thailand köpte han närmare tjugo klockor och var tvungen att förvara dessa någonstans. Jag kan verkligen tipsa om denna för er som gillar ordning och reda. Passar också utmärkt till armband och dylikt. 

 
 


I omgångar
Vardagsliv

Att vara småbarnsförälder innebär en del uppoffringar och nya rutiner. Somliga större än andra. Något vi märkt tydlig skillnad på är hur middagen äts i omgångar. En typisk vardag hemma hos oss har sett ut som så att Daniel kommer hem från jobbet ungefär 16.30, han leker med Theodor medan jag lagar middag och den som är hungrigast äter först. Tills för några veckor sedan. Tiden med Theodor är prio ett och vi äter numera när han lagt sig. Nu lägger han sig redan vid 18 så det innebär ingen drastisk förändring men en rutin är alltid en rutin och särskillt svårt är det att ändra på en gammal vana. Vi har lärt oss att anpassa oss efter Theodors behov och hittills har det fungerat. Eftersom att Daniel och Theodor bara har ca 1,5 timme tillsammans på vardagarna innan ögonen går i kors på prinsen tycker vi att den tiden måste utnyttjas till fullo. Dom leker, tar ett bad och äter gröt. 

Idag hade vi äran att både bli serverade middag och äta upp den tillsammans. Klockan fem serverades sjömansbiff hemma hos min moster och Chribba. Mamma, Peter, Björne och Maria kom också.
 
Helt ovetandes om att bara någon vecka senare skulle jag få hålla min bebis i famnen.
 


MELON.
Vardagsliv

Innan bloggfrukosten i fredags mötte vi upp fina Anna och Hollie i parkeringsgaraget. Tillsammans gick vi upp för att avnjuta den goda frukosten och bäst av allt var frukten som serverades (jag älskar verkligen frukt till allt!). Både Theodor och Filippa gick loss på melonerna.
 
 
 
 
Bakom kameran var Anna som tog dessa underbara bilder. Högt upp på min önskelista står en polaroidskrivare för att föreviga bilderna i en ram på väggen.


Goodies from my bag
Vardagsliv


I min goodiebag från VIP-frukosten fanns bland annat det här plus ett stort paket med blandade russin, erbjudanden och ballonger. Porr för nyblivna mammor får bli kvällens läsning. 



Mot håtö
Vardagsliv

Oktober månad har börjat fantastiskt och hittills bjudit på mängder av roliga aktiviteter. Vi tar vara på dagarna till fullo och livet som mammaledig är underbart. Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om att det bör heta "mammaledig" eller "föräldraledig". Det är världens bästa "jobb" att vara hemma och ta hand om sitt barn men ledig är man inte. Iaf inte jag. Från den sekund Theodor vill ha uppmärksamhet, mat eller sömn är jag där. 
Tillbaka till ämnet oktober. Häromdagen gick jag, Jennifer och Izabella med våra små en härlig höstpromenad till ett urgulligt fik som låg intill stallet på säbygård. Vi åt lunch, skrattade i massor, barnen åt lunch och vi pratade om livet. Det är just det här jag gillar med hösten. Mysiga promenader bland trädens alla färger, värma sig på ett fik och dricka varm choklad i ett härligt sällskap. 

Det här inlägget skulle ha publicerats när jag satt i bilen påväg ut mot håtö men jag glömde trycka på knappen. Vi har ett landställe även här och ska tillbringa kvällen med min pappa, farbror, kusin och syster. Grillen står i lågor och köttet ligger i marinad. Vi har gått igenom en gammal bokhylla och hittat dom mest fantastiska ting. Theodor kommer få äran att pryda sitt rum med dessa. 

 
 
 


UnderBARA BARN i bilder
Vardagsliv

Att hinna fotografera, underhålla barn, inte köra på någon med vagnen osv är inte det lättaste. Men några bilder fick vi iaf (ursäkta sämst kvalité).
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mässa
Vardagsliv

Vilken underbar dag det var igår full med barnvagnar, blogg, shopping och bebisgos. Klockan 8 befann vi oss på UnderBARA BARNs bloggfrukost med ett gäng härliga bloggare för att få en förhandsvisning av mässan. Ett stort plus var den fantastiska, fullproppade goodiebag vi fick (bilder på innehållet kommer i ett eget inlägg). Efter fyra timmar av barnvagnsträngsel kände vi oss mer än nöjda och packade in oss i bilen. Theodor sov mestadels under dagen för att vakna upp och sitta i bärsele, äta och somna om. Världens bästa unge. Shoppingpåsarna fylldes snabbt med bland annat kläder, dregglisar, en bok om babblarna plus skivan samt babblarnafigurer. 
 
 
 


Underbara barn
Vardagsliv




Idag är vi uppe med tuppen för att göra premiär på underbara barn mässan. Klockan ringde redan 05.30 och för en gångs skull klev jag upp långt innan Theodor vaknade. Jag hann göra mig i ordning och värma gröt. Vi har fått äran att vara med på VIP frukosten med andra bloggare. Det ska bli så roligt och jag hoppas vi ses där!


I min goodiebag
Vardagsliv



Detta låg i min härliga goodiebag vi fick på LOPPI eventet. Perfekta produkter för den nyblivna föräldern plus intressant läsning och roliga erbjudanden.


Frukost
Vardagsliv



Vi börjar dagen med gröt till lilleman och två knäckemackor med ost och aromat och ett glas smoothie till mamman. Om en liten stund ska vi möta upp Jennifer, Thindra, Izabella och Viggo för en barnvagnspromenad till säbygårds café. Molnen ligger tjockt över himmlen men så länge regnet håller sig undan är vi nöjda. 

För övrigt har Theodor ratat flaskan (iaf dom senaste dagarna) och vill enbart äta gröt och mat. Lite små bökigt då man ska någonstans och han gärna kladdar för kung och fosterland haha. 


Barncancerfonden andra insättningen
Armband som gör skillnad

Nu är ännu en insättning till Barncancerfonden överförd. Totalt har vi nu lyckats bidra med 5100 kronor och det är tack vare ert engagemang. Mer ska det bli.
Du vet väl om att det fortfarande går att beställa ett armband, antingen här på bloggen, via mail ([email protected]) eller via vår facebook grupp "Armband som gör skillnad". Du väljer valfri text och färg. Tusen tack för ert bidrag!
 
 


Gårdagens vimmel
Vardagsliv

 
Fotograf: Petra Kyllerman.


Aj, mina bröst!
Vardagsliv

Okej varning för gnällinlägg. Idag känns det inte lika lätt att hålla Theodor ifrån amningen. Ena bröstet har jag inte ammat på sen 03 i natt och resultatet lyder som rubriken. Aj! Det håller bokstavligt talat på att sprängas. Jag vet att det är självförvållat och att ni säkert är några som tycker att jag får skylla mig själv. MEN om jag aldrig börjar trappa ner skjuter jag bara upp smällen. Jag är världens lyckligaste som fick gåvan att kunna amma och över att det fungerade från start. Det har inte varit annat än mysigt att få krypa ned bland filtar i soffan (bortsett från alla mjölkstockningar) men nu saknar jag att kunna ha på mig vad jag vill utan att tänka på vad som är amningsvänligt plus att jag vill att Daniel ska kunna vara delaktig på ett annat sätt. Jag får glädja mig åt att detta förhoppningsvis enbart håller i sig i några dagar och att mjölken snart minskar. Om 45 minuter ringer Theodors inbyggda sovklocka och då får jag äntligen tömma bröstet. 
 
 


LOPPI babylove
Vardagsliv

Igår var jag, Ida och våra små på LOPPI babylove event tillsammans med över 300 gravida, nyblivna mammor och bebisar. LOPPI hade anordnat det fantastiskt bra i en fin kyrklokal på skeppsholmen. Konferencier under dagen var Anitha Schulman och på plats fanns även Cissi Wallin, Tilda Fröling, Paula Uribe, Annika Leone och en massa andra kändisar och bloggare. 
Innan vi visste ordet av det var det endast 30 minuter kvar av eventet och vi fick snabba oss på för att hinna se allt. Favorit stationen var fotoautomaten där vi fotograferades tillsammans med våra barn och fick bilderna med oss hem. 
 
Bilder från dagen.