Tisdag.
Vardagsliv

G o d m o r g o n ♥ Tusen tack för alla peppande meddelande jag får från er. Nu ska förkylningen väck. Och den är på god väg! Egentligen borde jag inte skriva något om Theodors nattsömn för varje gång jag gör det vänder det. MEN jag kan inte låta bli. Ursäkta tjatiga inlägg. Theodor har endast vaknat två gånger i natt för mat och en gång för nappen. Jag och Daniel har pratat om att avvänja honom mat på natten men det gör vi såfort alla baciller är borta. Jag tror verkligen att det är lätt att hamna i dåliga vanor just för att man vill göra det enkelt för sig själv. Med största sannolikhet är det så här hemma. Om mini vaknar på natten och inte somnar om av nappen eller buffar på rumpan tar jag per automatik upp honom till bröstet för där vet jag att han i stort sätt alltid somnar. När nätterna inte är exemplariska tar jag varje minut sömn jag kan få. Dessvärre finns det risk att det slår tillbaka senare. 
 
Så fort jag tryckt på publicera ska jag släppa ut Måns och damma i lägenheten. Theodor sover och när han vaknar ska vi ta en promenad till centrum för en frukostdejt hemma hos Michael och Lisette. Jag vill passa på att önska er alla fina läsare en trevlig tisdag!
 
 




 Nathalie

Det här är absolut inte för att lägga mig i, tycker att alla måste göra det som passar dom :) men vår son har som sagt också sovit dåligt, och då tänkte vi som er, men då när jag rådfrågade BVC så sa dom att man rekommenderar inte att vänja av mat på natten förrän tidigast 8 månader för så länge kan dom behöva det (det är självklart annorlunda om de själv väljer att sluta äta tidigare). Som sagt, det är ingen pekpinne utan tycker absolut att om det passar er så ska ni göra det ni vill :)



URL:


 Emilie

Vad jag har hört på mammagruppen jag går på så "ska en bebis på 6 månader klara sig utan mat på natten". Dock känns det VÄLDIGT långt borta. Alba är precis som Theodor där, hon somnar gott om igen OM hon får bröstet. Jag vill helst att hon ska klara att somna om med bara nappen, men jag märker på henne att hon vill ha närheten och äta lite. Svårt det där med att sluta med något som varit så självklart för bebisen i hela barnets liv! Får se hur det går för oss när vi bestämmer oss för att sluta med mat på natten...



URL: http://emilies.blo.gg


 Jenny

Min vän som har en dotter född bara några dagar från Theodor får välling precis innan hon ska sova så att hon ska bli riktigt mätt och hon sover hela nätterna. Ibland kan hon vakna men inte mer än två gånger per natt. Hon har precis slutat amma och för att testa om hennes dotters mage tålde vällingen blandade hon med ersättning först, hälften hälften. Hoppas ni får vara friska och sova mer :* <3



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?