8 snabba skönhetstips för den stressade mamman
Skönhet

Torrschampo - En räddning när håret behöver uppfräschning mellan tvättarna. Kom ihåg att ditt hår mår bäst av att inte tvättas för ofta.
Brun utan sol - "BUS" är bästa genvägen till solkysst hy. Tänk på att vara ordentligt återfuktad innan du applicerar din brun utan sol, speciellt på de absolut torraste partierna, för att undvika fläckar.
Små uppstickande hårstrån försvinner med en tandborste och hårspray - jag har fått erfara en extra lugg och uppstickande små hårstrån efter två graviditeter och två ammande barn. Känner ni igen er? Spraya en tandborste med hårspray och borsta de uppstickande stråna med den fuktiga tandborsten. Borta.
Ansiktsspray - Torr, stram och trött hud? Spraya ett tunt lager med en fuktgivande ansiktsspray för extra fuktboost och lyster.
Rouge - Rosa cremerouge gör att du ser pigg och fräsch ut om du inte orkar sminka det övriga ansiktet
Concealer - Rätt concealer kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som blemmor på ett kick. Se till att använda rätt färgton.
Återfukta läpparna - Smörj läpparna med en behandling som ger både fukt och vitaminer innan du går och lägger dig för att undvika att de blir torra, fnasiga ocg spricker. I den svenska vinterkylan kommer dina läppar att ha bra förutsättningar att se vackra ut.
Silverschampo - Ett bra silverschampo tar bort tråkiga och gula toner i ditt hår på några minuter. 
 


 Matilda Berlin

Åhh vilka bra tips!URL: http://matildaberlin.se


 Anna

Superbra tips, och inte bara för stressiga mammor! :DURL: http://dcentury.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?