Jag vill ha sommar nu!!!
Vardagsliv

/puss



Nu fungerar mina smileys igen :)
Vardagsliv

:) ;) :P :thumbup: :D :love: :rolleyes: :cool::tired:


Femtio nyanser av honom
Vardagsliv

Efter mycket om och men ska även lilla jag ge mig in i bokträsket. Jag kan inte låta bli när alla tjejer på jobbet pratar om boken och det skrivs om den överallt PLUS att mamma nu har gått och köpt den!! Så ikväll tänkte jag lägga mig i ett skumbad med ansiktsmask och läsa bokfanskapet ;) Jag är absolut inte den typen som läser böcker och jag tror bestämt att jag läst ut max 5 böcker i hela mitt liv?! Visst har jag påbörjat fler men jag har aldrig lyckats ta mig igenom dom. Händer det inget redan i början kan boken slänga sig i väggen haha.
 
Nog om bokprat haha! Anyways, idag efter jobbet ska jag träffa Izabella. Vi ska ta en fika hemma hos henne och snacka en massa skit haha! Är det bara jag som tycker att det ibland går alldeles för lång tid emellan kompisträffarna? Jag menar vi bor inte alls lång ifrån varandra men jag tror att det dels beror på att vi har helt olika umgängeskretsar. Men det ska bli jätte roligt att träffa henne!
 


HAHAH
Vardagsliv



Onsdag 30/1
Vardagsliv

Hej vänner ♥ Hur mår ni?
 
Nu ni ska jag dela med mig av min lilla hemlighet. Jag har under några veckor haft något på gång som är lite känsligt att skriva ut öppet innan allt är klart. Men från och med igår blev allt klart! Jag skrev i årsskiftet om att 2013 skulle bli mitt år och att jag ska göra det som får mig glad och lyssna på min kropp. Visst tänker ni nu, så säger alla..MEN jag har gjort allt i min makt för att få en nystart och känna mig peppad på livet och vet ni vad, jag är en bra bit på vägen! Jag ska nämligen börja på ett nytt jobb :) Det känns jätte bra att efter dom 8 åren jag har jobbat extra till heltid här (jag har haft andra jobb också men Erlandsons Brygga har alltid funnits där) äntligen få komma ut & göra något helt nytt och eventuellt få växa inom ett företag som har många förutsättningar för mig. Igår ringde dom mig från Selecta och ville erbjuda mig jobbet, dom sa att jag var precis rätt person och jag blev alldeles varm inombords.
Så om senast en månad börjar jag mitt nya liv och kan säga hej då till sena kvällar och helger:)
 


Lyckodag<3
Vardagsliv

Jag berättar mer i morgon. Allt bara flyter på! Det började med att jag hittade ett mynt :)

Puss



Fest ;))
Vardagsliv



Lika söt då som nu :)
Vardagsliv



Berg&dalbana
Vardagsliv

Hej måndag!
 
Jag tror att nästan alla känner igen sig när det kommer till berg&dalbanor. Med det menar jag inte attraktionen på Gröna Lund utan jag menar humöret. Idag är mitt humör helt upp&ner och kors&tvärs. Det är vanligt att få "fylle ångest" efter en helg full med fest men just idag känns det omöjligt att det kan bero på det för vi drack bara i fredags..Vi hade jätte roligt i fredags när vi firade Daniel och kvällen var jätte bra så det har ingenting med det att göra. Men det ger mig en tankeställare! Jag vill hitta på saker, ut och resa, fixa klart hemma och planera inför sommaren så man har något att se framemot. Jag vet att det bara är idag jag känner mig lite nere för annars har jag allt jag vill ha och jag mår hur bra som helst. Man måste få några dipp för att kunna uppskatta det man verkligen har och sätta upp nya mål för vad man vill göra.
 

Lite lunch i magen kanske gör susen :)


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Daniels födelsedag:)
Vardagsliv

Jag gick upp strax innan halv sex för att sjunga för mitt hjärta och ge honom presenter! Frukost åt vi tillsammans för ovanlighetens skull:) ikväll blir det att fira honom ordentligt!



Visste ni att..?
Vardagsliv

..Jag älskar citron! Jag får inte nog av citroner och kan äta det i mängder när som helst var som helst :) jag tror inte att delen på min tunga som ska känna av det sura fungerar för det är likadant när det gäller godis! Helst ska allt vara surt haha. Jag äter mycket hellre en citron än tex. ett äpple till mellis.
Innan Marie kom till jobbet idag ringde hon och frågade om jag ville ha något från affären, och vad tror ni att jag svarade? Jo, en citron tack :)



Det går inte att blogga från mobilen
Vardagsliv

Om ni undrar varför jag inte delat med mig av min alldagliga vardag idag beror det på att mobilappen inte fungerar för tillfället!! Jag trycker och trycker på knappen men det går inte att logga in så..detta resulterar i att jag måste ha en dator med mig vart jag än går för att det ska hända grejer på bloggen och det har jag inte! Jag som fotade min frukost i morse och allt haha :)


God natt
Vardagsliv

Alldeles strax börjar "så blev vi svenska hollywoodfruar" som jag inte vill missa. Jag ligger redan i sängen beredd på att somna, jag behöver minst 8 timmars sömn annars blir dagen efter jobbig haha :)

Puss



Bättre bild på min nya hårfärg
Vardagsliv



Tisdag 22 januari
Vardagsliv

Hej svejs!

Idag har varit en händelserik dag. Jag gick upp tidigt och gjorde mig i ordning inför ett möte (kan fortfarande inte berätta vad det handlar om..än) som började vid nio. Håll i hatten, jag drack kaffe! Och det var inte så pjåkigt :) Så numera är jag en kaffedrickare haha!! Nu är jag på jobbet och väntar på att en utbildning ska dra igång. Kanske ska ta en kopp nu i väntans tider haha :)



En dag i kista
Vardagsliv



93.8
Vardagsliv

Hej ♥
 
Vad fort helgen har gått! Men det tycker jag alltid. Att man jobbar hela veckorna långa för att längta till helgen som alltid tar slut så fort. Tur är väl det att jag har underbara människor att spendera dessa två dagar med. Den här helgen har tillbringast på restaurang, hemma hos Daniels pappa till 03 på natten, hemma hos Daniels mamma på middag med vin & i Kista med Felicia som fick sin födelsedags present. Hon valde att gå på bio (Sune i Grekland), handla nya kläder och välja ut en leksak på Toys 'r ur. Jag har haft det jätte bra och inte vaknat upp allt för bakis.
 
Nu till rubriken :) Jag har nyligen kommit på att jag gillar radiokanalen metropol mer än någon annan faktiskt. Jag har alltid lyssnat på the vocie och NRJ men nu på senaste (eller dom senaste åren typ haha) spelar dom exakt likadan musik och musiken dom spelar går på repeat om och om igen..mina öron blöder när jag hör samma låt tre gånger på en timme! Ett extra plus i kanten är att Sanna Bråding är radiopratare där och hon är ju bara för grym! :) 
 


Underbara dag!
Vardagsliv



Jo man tackar :)
Vardagsliv



Fredag hela veckan
Vardagsliv

Igår kom Louise, Lisette och Mika över på en torsdagbira som det så fint heter. Vi åt en supergod lax med pressad potatis, en jätte god sås och sallad & till det slank det ner något glas vitt. Jag hade bakat en äppelpaj men det tog några timmar innan vi gav oss på den haha matkoma utav dess like. Vi hade jätte trevligt och pratade om allt möjligt och lyssnade på gamla låtar. Det känns nästan som om att helgen började igår redan ist för idag.

 

Lisette är en riktig liten husmor. En gammelfarmor i en 20 årings kropp haha! Helt från ingenstans tar hon fram garn och börjar sticka en halsduk!! Om jag har riktig tur kanske jag också får en:)



Mitt lilla bi
Vardagsliv

Måns fick en jätte söt tröja som mamma och Jenny köpte i Thailand (han fick två stycken, den här och en sjömansdräkt ). Så söt mitt lilla bi! Och nej jag brukar inte ha kläder på min hund men jag var ju bara tvungen att prova och visa er hur söt han blev ;) Tröjan har en ryggsäck och allt. Måns bryr sig inte ett dugg om att han har en tröja på sig men visst ser han liten ut:)

Det är så sjukt irriterande att ta bilder med min iphone 4 för tillfället! Ni ser hur dålig kvalitén har blivit!! Och blixten fungerar inte heller..suck! Tur att jag ska byta abonemang i februari och då ska jag byta mobil också.



Dagens utbildning
Vardagsliv

Vi har just nu en period på jobbet då vi har utbildningar i mängder. På vintern är det ingen nöd på kunderna så vi passar på att lära oss allt möjligt nu! MEN det är ibland alldeles för mycket information för att orka sitta och lyssna i fyra timmar i sträck..jag älskar att lära mig nya saker men när det blir för mycket och dessutom invecklade saker säger hjärnan stopp! Hittills har vi haft utbildningar varannan dag och idag är en kille från Göteborg här som ska prata om teak. Då vet ni vad jag gör om dagarna haha!

Föresten så fick jag ett glädjande samtal idag, ni vet att jag nämnde att jag väntar på ett besked. Det är inte färdigt men snart hoppas jag kunna berätta för er :) håll tummar och tår!



Någon som är bra på kodmallar?
Vardagsliv

Mina smilies syns bara när jag förhandsgranskar i kodmallar och inte när jag öppnar upp en internetsida och kollar på bloggen..? Någon som vet vad det beror på? Häromdagen syntes dom men inte längre blir så trött!!


Blir fin i håret :)
Vardagsliv



Hamstern heter Sandra :)
Vardagsliv

Iaf tillsvidare :thumbup: Felicia visste inte vad hon skulle döpa den till så jag passade på att lämna ett namnförslag hihi!



Onsdag 16 januari
Vardagsliv

Halva veckan har gått och jag är väldigt uppspelt på hur den kommer att sluta. Jag kan få ett jätte bra besked eller så får jag inte det och då är allt bara som vanligt, no biggie liksom ;) Iaf jag kommer inte att avslöja vad det är innan jag vet beskedet. Igår var vi och firade min lillasyster som fyllde nio år och hon är så söt. Ni vet när barn ska öppna presenter och blir alldeles till sig. Så var hon hela kvällen! Hon stod i fönstret och väntade på att alla skulle komma och sen kunde hon inte hålla sig ifrån att öppna presenterna :) Av oss fick hon en dag till valfri plats för att kolla på bio, äta mat och handla något hon vill ha (hon hade önskat sig det). Men den bästa presenten var nog hamstern hon fick av mami haha! Mamma hade lagat tacos och gjort en super god tårta så när vi skulle hem hamnade jag i värsta matkoman.
 
Idag jobbar jag till stängning men ska kolla om jag kan smita iväg lite tidigare så att Lisette kan färga mitt hår :D Jag ser ut som ett riktigt träsktroll nu hehe


vafan!!
Vardagsliv

.

Eeh hur tänkte hon här? Och hur fan är det ens möjligt? :O Det var en kvinna i 20 års åldern som stal tåget som sen spårade ur. Sjysst att vakna upp av att ett tåg står i vardagsrummet liksom.. tur att ingen i huset kom till skada!


Nio år
Vardagsliv



Förbereder tårtan :)
Vardagsliv

(angående mitt tidigare inlägg så är det nu okej att köra 30 på motorvägen hahah! Jävlar vilket snökaos)



09.26
Vardagsliv

När jag klev upp i morse hade jag ingen som helst tanke på att kolla ut genom fönstret för att se vad för vänder jag har att vänta mig och tror ni jag fick en chock när jag klev ut genom dörren :O Jag hade ren TUR som åkte 15 minuter tidigare idag! Men ändå kom jag lite försent hehe.. Såfort det kommer snö blir folk panikslagna och verkar ha glömt bort hur man kör bil. Självklart ska man anpassa sig efter väglaget men kom igen 30km/h på motorvägen? Bilen är utrustad med vinterdäck..Jaja, jag hänger inte läpp för det :)
 
Idag är det inte vilken dag som helst utan idag fyller min älskade lillasyster hela nio år. Tiden går så sjuk fort och jag kallar henne fortfarande för min lilla bebis, jag kanske borde sluta med det nu haha :) Så efter jobbet åker vi hem till mamma och firar Felicia med presenter och tacos!
 
Trevlig tisdag kära vänner!


Bättre bilder på hallen
Hem/inredning

Mitt hjärta hade borrat upp krokarna i hallen när jag kom hem och maten stod färdig:) Nu blir det soffhäng innan sängen kallar!



Från i lördags
Vardagsliv

En bild från i lördags på Johanna, Emma & lilla jag ;)



Måndag 14 januari
Vardagsliv

Idag är det måndag & nya tag som gäller. Det känns oerhört skönt just nu! Helgen har varit bra med blandade känslor. I lördags jobbade jag till tre, åkte raka vägen hem för att göra mig i ordning och sen åkte vi vidare hem till Sussie och Hocken på förkrök. Killarna skulle bowla och vi åkte till Garbo. Första gången för mig faktiskt och jag hade jätte roligt. Där inne mötte vi Johanna & Emma plus deras vänner och dansade hela kvällen lång. Tyvärr gör alkohol inte bara gott med en och kvällen slutade inte alls lika bra som den börjat. Går inte in på några detaljer men jag slängde ur mig både ett och annat efter ett raseiutbrott haha. Anyways, igår var det underbart väder och jag började dagen med en promenad med Isabell och sen kom pappa hem till oss och fixade lite med elen. En tripp till Ikea hann vi med innan det var dags för middag, en jätte god chili con carne med bröd och vitlökssmör. Jag tror jag däckade i soffan innan nio haha :)



Slut som artist
Vardagsliv

Liten sneakpeak på hallen bjuder jag på :)



Hej lördag
Vardagsliv

Oj vilken mysig kväll vi hade igår. Efter jobbet lagade vi en supergod egenpåhittad kycklingrätt med klyftpotatis och paprika i ugn :) Till det tog vi ett glas vitt och när klockan slog 20 förflyttade vi oss till soffan med en stoor popcornskål och kollade på gladiatorerna. Detta resulterade i att jag idag vaknar av mig själv helt utvilad vid halv 8, kan ligga kvar i sängen i ca 30 minuter innan jag måste gå ut med Måns. När jag kommer in hade Daniel fixat frulle till mig:thumbup: En helt perfekt kväll/morgon.
 
Nu är jag på jobbet sen några timmar tillbaka men om bara 120 minuter får jag också ta helg :D


Dagens motto
Vardagsliv



11 januari 2013
Vardagsliv

Hej kompisar ♥
 
Idag jobbar jag lite annorlunda tider på jobbet 9-18. Känns sådär faktiskt för egentligen skulle jag ha slutat 16 men vi har utbildning i 4 timmar. Men det är ganska slappt att sitta och lyssna :). Jag vaknade upp på helt rätt sida i morse och hann få i mig en stadig frukost. Däremot förstår jag inte vad det är som händer med vädret? När jag kollade ut såg jag värsta vinterlandet igen, jag som trodde att det hade snöat klart för i år! Jaja, ikväll har jag inga planer men något ska jag hitta på. Det blir iaf lugnt för jobbar i morgon också. Jag är sugen på att spela badminton haha ;) Min rumpa och mina lår värker ganska så duktigt idag efter att slit på lagret igår, det lönar sig att ta i från tårna!
 
 


I morgon är en bra dag
Vardagsliv



Happiness is not having what you want but wanting what you have.
Vardagsliv



Energi flöde
Vardagsliv

Redan torsdag idag och jag är taggad på livet :) Vi alla får våra dipp ibland men just nu har jag så mycket energi att jag nästan har svårt att göra mig av med allt. Igår hann jag inte blogga något för att från den stund jag klev upp till den stund jag la mig hade jag händerna fulla. Efter jobbet igår mötte jag upp mamma på Ikea för att handla hallmöbler.Dom kom direkt på plats och det blev vrålsnyggt, det är lite kvar som ska göras men det är en bra bit på vägen. Härnäst på schemat stod matlagning och sen en promenad med Isabell. Så skönt att vara på banan igen och se fram emot saker och ting. Som jag tidigare skrev, 2013 ska bli mitt år!


24 polisbilar och avspärrningar
Vardagsliv

SKIT LÄSKIGT! När jag skulle till jobbet mötte jag 24 polisbilar & civilare plus att polisen blockerade vägen i barkarby. Det åker också omkring polishelikoptrar i Bro..På Aftonbladet står det att det har skett ett rån mot Handelsbanken i Täby och nu har rånarna skjutit mot polisen mellan stäket och Kungsängen!! Där jag bor liksom. Tur att jag och frugan uppdaterar varandra om vad det är som händer. Nu går rånarna tydligen omkring med vapen i bro där Daniel jobbar!! Håll er inne!



HAHAHA!
Vardagsliv



Min förebild
Vardagsliv

Den nedersta bilden är grotesk men det bjussar jag på! Min älskade mamma, du är bäst min förebild.



Dop
Vardagsliv



Laddat batterierna
Vardagsliv

Hej och hå!
 
Det känns som måndag idag eftersom att jag var hemma igår. Kände mig allmänt hängig och sjukt trött efter helgen! Men nu har jag laddat batterierna och är tillbaka på jobbet. Ibland är det inte mycket som krävs för att återställa kroppen till dess normala tillstånd. Lyssna på kroppen och vila om den säger ifrån, ett nyårs löfte jag har;)
Anyways, i lördags döptes Melody och det var jätte fint i kyrkan och trevligt efteråt med fika och presentöppning. Vid halv fem åkte vi raka vägen hem till mamma i Jakobsberg för att att välkomna dom hem från Thailand. Vi hade överraskat henne med en ny TV (hon fyllde 40 när dom var i Thailand) och min moster hade förberett tacos. Riktigt roligt att få träffa dom efter två hela veckor och gissa om dom var bruna?! Presenter i mängder fick vi också, jag ska ta kort på allt så småningom så att ni får se! :)
 
Klockan 13 kommer Johanna hit för att luncha med mig :D Älskar lunchsällskap och tjejsnack!


Jag älskar dig mer än allt annat!
Vardagsliv



Morgon promenad
Vardagsliv

Jag startade min dag med morgonmys med älskling innan jag gav mig ut på en långpromenad med hundarna i gröna dalen. Men jäklar vad kallt det var ute idag! Alldeles strax är det dags för frulle och om ett litet tag ska vi göra oss iordning inför dopet:)



Med tio kilo tankar i huvudet säger jag god natt!
Vardagsliv



#lyckorus
Vardagsliv



Husmor
Vardagsliv

Hej vänner!

Jag har nyss tryckt i mig av min goda lunch och längtar nu tills klockan ska slå 19 och jag får helg, ÄNTLIGEN! Föresten så skulle ni ha sett mig igår:) Jag var en riktig husmor framför spisen och slängde ihop en kycklingwok till middag och en äppelpaj till efterrätt. Självklart med massa vaniljsås. Daniels mamma var förbi en liten stund också och fick smaka av min paj.

Helgens planer är ganska många men lugna. I morgon ska vi på dop för Melody och efter det ska vi hem till min mamma för i morgon kommer dom hem från thailand :D och på söndag ska jag se till att träffa Mathilda en stund på dagen. Daniel har gått och blivit sjuk så det blir nog ingen alkohol inblandat, inget mig emot!
Jag ska försöka komma igång och träna lår/rumpa lite hemma men har inga bra övningar:/ tips någon?



Love hair
Vardagsliv



Kan någon ge mig sovmorgon!
Vardagsliv



Några bilder från nyår:)
Vardagsliv

Jag har märkt att jag verkligen är sämst på att ta bilder när man verkligen borde! Hoppas någon annan var lite effektivare än mig som kan skicka dom sen! Jag hade iaf ett fantastiskt nyår med underbar mat och kära vänner. Framförallt fick jag min "tolv-slaget" kyss :D
Har ni några nyårslöften? Jag har några som jag inte tänker avslöja innan jag bevisat för mig själv att jag har lyckats, jag SKA klara det! :)



I en annan del av världen
Vardagsliv

Under jul och nyår har mina systrar & mami plus hennes respektive och barn övergett mig för Thailand ..hur kan man göra så?!! Inte ett dugg avis :P men nu får ni ta och komma hem!



Lisette <3
Vardagsliv



Hej 2013
Vardagsliv

Hej då 2012. Du har varit ett bra år men med lite väl mycket motgångar (inget jag tar upp i bloggen). Det bästa från i år är helt klart dagen då jag och Daniel tog det stora klivet från att vara bortskämda med att få tvätten tvättad och maten lagad till att köpa vår alldeles egna gemensamma lägenhet. Det är inte bara det bästa från i år utan det är även en av dom bästa dagarna i mitt liv och nu ser jag fram emot alla dagar i vårt liv tillsammans. Jag har hunnit göra mycket under året som varit och jag har även gått igenom mycket, på gott och ont. Men under dom jobbiga stunderna har jag alltid haft någon vid min sida ♥ Jag har fått nya vänner och starka band har bildats! Idag 2 Januari 2013 kan jag säkert säga att det här kommer bli mitt år. 2012 har gjort mig starkare och säkrare på vad jag vill och under 2013 kan jag leva ut detta till fullo :)