Det finns så sjuka människor!
Vardagsliv

Carlina White kidnappades som nyfödd på ett sjukhus i Harlem. Nu har hon fått veta sanningen om sin bakgrund – och återförenats med sin riktiga mamma. Ann Pettway, 51, har erkänt brottet.
Carlina White kidnappades som nyfödd på ett sjukhus i Harlem. Nu har hon fått veta sanningen om sin bakgrund och återförenats med sin riktiga mamma.
Ann Pettway, 51, har erkänt brottet.

”Jag tog ett barn och det var fel”

Hon kidnappade den nyfödda flickan och uppfostrade henne i 23 år. Nu har Ann Pettway, 51, erkänt brottet. "Jag tog ett barn, det var fel" sa hon i rättssalen.

I Manhattans federala domstol i New York berättade Pettway i går hur hon 1987 tog tåget från sitt hem i Connecticut och åkte till ett sjukhus i Harlem. Där hittade hon den tre veckor gamla bebisen Carlina White på akutmottagningen.
- Jag åkte till sjukhuset, jag tog ett barn. Det var fel, sa hon enligt nyhetsbyrån AP. Någon vidare förklaring till kidnappningen gav hon aldrig.

Den biologiska mamman Joy White berättade att Ann Pettway varit utklädd till sjuksköterska när hon tog Carlina White. Det var dottern Carlina själv som upptäckte att hon var kidnappad, långt efter att polisen hade gett upp. Hon växte upp som Nejdra Nance, men var alltid misstänksam mot sin ”mor” Ann Pettway. Till slut lyckades hon få ur Pettway halva sanningen – att hon var någon annans dotter. Men Pettway hävdade att Carlina lämnats bort av en missbrukande moder.

Men dottern gav inte upp. När hon sökte i databasen hos ett center för saknade barn hittade hon till slut en bild på sig själv och lyckades söka upp sin riktiga mamma. De återförenades i januari 2011 – och tog ett dna-test som bevisade släktskapet.


Läs hela artikeln HÄR! Det här upprör mig något oerhört! Vad är det för värld vi lever i egentligen och vad finns det för sjuka människor? Vem snor en annans barn egentligen? Nej usch fy och blä!






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?