Julpynt för hela slanten;)
Thailand 2010/2011

Nu har alla i området och framförallt i stan börjat julpynta! det är julslingor överallt och mycket annat. Det känns lite lustigt att ligga och pressa i solen den 2a december?! Helt fantastiskt vilka snälla grannar vi har, dom tänker minsann på oss när vi själva inte gör det. För att inte bli utanför gällande julpyntet köpte de en julslinga till oss också som vi redan satt upp på balkongen. Den kan både sjunga och blinka i olika färger:D

I övrigt har vår dag bestått av sol och bad. På stranden provade vi att ligga på ett nytt lite "lyxigare" ställe. Solstolarna var gratis bara man åt och drack..och det var ju inte gratis:S haha nej men det var jätte mysigt. Jag shoppade också en del klänningar på stranden:) jätte söta!
Vi har verkligen fastnat för Hua Hin trots att det inte är överdrivet mycket drag i staden eller speciellt mycket shopping. En super mysig stad med mycket kärlek:)
I en annan del av köping har blivit våran nya morgon/kvällssyssla nu när solsidan är tillbaka lämnad till grannarna:) Tobbe är bara för skön, ber micke hålla käften bara för att han frågar om dom ska åka karusell:)


koncentrerad..hm?!

Oliver beställde in 4-rätters:)

Såhär ser man ut vid poolen:)


Tyvärr fick vi bevittna en allvarlig krock idag..






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?