Har ni sett fulla thaiungdommar förut? haha..
Thailand 2010/2011

Har hittat ett jätte billigt taxibolag som pratar svenska när man ringer och bokar taxi, kostar endast 24kr per åktur:) som dom åkte vi självklart med ikväll in till staden!
För omväxlingens skull valde att vi äta på en svensk restaurang:) Till och med menyn var på svenska, how fun! Jag beställde in köttbullar med mos, lingonsylt och brunsås:) super gott, nästan godare än i sverige! Köttbullarna var mycket större och moset hemmalagat (tror jag) mums:) Oliver beställde in något såsigt thailändskt, tydligen ingen hit:S Varje gång vi har prövat på ny mat har det gått åt pipan!


Efter middagen kollade vi runt som vanligt på alla marknader och jag gick runt och tog reda på olika priser gällande hair extensions, det kommer att kosta ca 1000kr:) billigt va?
Men nu till det roliga haha!!!!
Skulle ner till stranden för att ta en mysig promenad, and guess what! Hela hua hins ungdomsbefolkning var där och dom var inte nådiga. Det var tydligen någon rock konsert och alla var stupfulla:) haha vissa låg och spydde medan andra åkte runt på moppar:S:S Vi blev inte långvariga då vi inte riktigt passade in.. tog en tripp förbi mc donalds för att köpa lite glass, endast 4kr för två glassar, det var det värt!
Dags för kvällsmys med sura bilar!
natti





min dröm moped!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?