Thank god it's friday!
Vardagsliv

God morgon hjärtegull! Idag blev det en tidig arbetsdag för mig, klockan på ringning 05.30 och sen raka vägen till jobbet. Det är meningen att jag ska jobba till 16 men om det finns möjlighet smiter jag redan vid 15;) Det är ju trots allt fredag. Tyvärr är inte vädret så bra som jag hoppats på så någon utgång i stan tror jag inte att det blir. Däremot blir det garanterat fest;) Jag ska möta upp Sara runt tio tiden då hon jobbar till stängning idag och därefter kan allt hända!
Jag är verkligen på jätte bra för vet ni, snart är det semester;) och efter denna arbetsdag är det helg! Det är otroligt skönt att inte jobba helg och jag hade den turen att min nästa arbetshelg skulle vara midsommar helgen men eftersom att vi har stängt slipper jag den!
I sommar har jag super mycket planer och jag vet inte riktgit hur jag ska hinna med allt eftersom att jag endast har två ordinare veckor semester;) Men jag lyckades klämma in en tredje genom att byta med Therese. Jag ska bland annat utomlands, åka till Gotland och försöka ta det lugnt som möjligt. Vad ska ni göra i sommar?:)


Snart är det dags för lite påfyllning också;)





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?