Mens och snor
Theodors förlossning / Efter förlossningen, Vardagsliv

Godkväll vänner,
Söndag idag och efter en lugn helg känns det inte alls jobbigt. Helgerna blir så ofantligt långa när man tar dagen lite som den kommer. Vi har hunnit med långa promenader - storstädning - massa lek - en visit hos min gammelmorfar - middagsbjudning och avslutningsvis bingolotto. Med en vinst dessutom! Okej jag erkänner, både en och två chipspåsar vilar just nu i våra magar.
Dålig hy har jag haft dom senaste dagarna och det har fått sin förklaring. Jag slutade amma helt när Theodor var sex månader och i morse kom mensen som en käftsmäll. Alltså det känns SÅ ovant (!!), i juli 2013 hade jag mens senast liksom. Nu måste vi prata om vilket skydd vi ska använda oss av och ge oss in i preventivmedeldjungeln. 
 
I morse vaknade Theodor upp förkyld med en rinnig näsa. Det är ingenting mot vad han är nu. Dunderförkyld, hostar om vartannat och snorar som aldrig förr. Jag tycker så synd om honom! Jag lider verkligen av att behöva se mitt lilla hjärta vara sjuk. Hoppas han får sova någorlunda inatt och vaknar upp piggare i morgon. 
 
Oldie.





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?