Lördagsmorgon.
Vardagsliv

Godmorgon vänner,
Vilken tuff natt vi har haft. Dom mörka påsarna under ögonen är numera ett faktum och det är knappt smink täcker längre. Jag vet inte i hur många dagar Theodor vaknat varannan timme under natten men han verkar inte ha några planer på att sluta. Det första året förlorar en förälder i genomsnitt 700 timmar sömn och vi är inte långt ifrån. Alla sömntips, natt och läggningsrutiner är mer än välkomna. 
 
Vi gjorde morgon vid 06.30 och har legat i sängen och dragit oss tills nu. Att pussa, krama och busa med världens morgonpiggaste bebis är bland det bästa som finns. Han ler åt allt och studsar samtidigt som han viftar med armarna så fort någon pratar med honom. När jag pratar i telefon sätter jag nästan alltid på högtalartelefon så att Theodor lär sig känna igen röster och när det är Daniel på andra sidan luren kollar han runt omkring sig i rummet. Mycket nya läten ger han ifrån sig också.
Vi har ännu inga planer för dagen men en promenad till dagiset för att låta Theodor gunga är aktuellt. En hel dag inne är inget som har fungerat för oss på länge, Theodor blir missnöjd och gnäller för minsta lilla runt 14-15 tiden och jag blir frustrerad. 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?