Julafton 2015 del 2
Vardagsliv

Julens fina dagar! Det har verkligen varit en lyckad jul, Theodors andra dessutom, och nu inväntar vi ett helt nytt år. Ett år då vi kommer att ha två barn att rå om och älska.
Efter att ha spenderat dagen med Daniels släkt åkte vi vidare hem till min mamma där julbordet stod uppdukat och det fylldes på med paket under granen allt eftersom. Jag som älskar julmat satt till bords länge medan Daniel som inte är lika såld lekte med en rastlös Theodor. 
Theodor och Maximilian fick otroligt fina presenter och nu har de leksaker/kläder/pyssel så att det räcker och blir över. Vi spelade även ett roligt julklappsspel där vi vuxna fick presenter som vi sedan kunde sno av varandra. Theodor delade ut ett fint örngott som vi gjorde dagarna innan julafton till pappa, farmor, farfar, faster, mostrar, mormor och morfar. En uppskattad gåva (se sista bild). En heldag med skratt, tårar (efter det jobbiga mötet med min gammelmorfar), mat i mängder, presenter, ännu mer skratt men framförallt en dag fylld av gemenskap. Strax efter 23 var vi hemma och Theodor somnade ovaggad. 
 
 
 
 Jag och Jenny stod för bland annat efterrätten, frozen cheesecake toppad med mosade pepparkakor.
 Mamma och Peter renoverar hela huset och näst på tur är köket som man kan ana i bakgrunden.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?