Twistshake
Vardagsliv

Det finns otroligt många olika alternativ när det kommer till vilken nappflaska man skall välja till sitt barn. Vissa sätter flaskans design i fokus, andra lägger vikten vid tekniska finesser. Jag har i samarbete med Twistshake fått möjligheten att prova deras nappflaska.

 

Då Theodor varken dricker välling eller ersättning längre valde jag en storlek på flaskan som kommer att passa lillasyster bättre. Deras flaskor finns i tre olika storlekar (180 ml, 260 ml och 330 ml) och i mängder av fina och energiska färger som tilltalar både stora och små.

Flaskorna innehåller ett innovativt mixernät som effektivt minskar eventuell klumpbildning i barnets välling/ersättning. Den smarta pulverbehållaren som medkommer gör det enkelt att förbereda mat för hela dagen och dessutom är de perfekta att använda som snacksbehållare. Nappen är en naturligt utformad anti-kolik dinapp med fyra olika flödeshastigheter och är väldigt lik kvinnans bröstvårta. Och framförallt, den är otroligt lätt att rengöra. Mindre slit, mer tid tillsammans! 
 
Twistshake vann årets babyprodukt 2015 med sina BPA-fria flaskor. Ett stort GRATTIS! 
 
 


 Amanda

Så fin blogg du har!

Svar: Tusen tack! Kram
Sandra



URL: http://fannyamandas.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?