ForLife
Vardagsliv

I tisdags var det Theodors tur att få post. Hem fick han ett armband från företaget ForLife som kan vara avgörande i en viss situation. När jag arbetade på den årliga Allt För Sjön mässan i början på mars hände det alla föräldrar befarar. En pojke stod och grät hysteriskt utanför vår monter i tron om att hans föräldrar var borta. Jag fick fruktansvärt ont i magen av att se den ledsna pojken och jag kände så med hans föräldrar som tappat bort sin son. Pojken var ungefär fem år gammal och på hans tröja hade föräldrarna klistrat på en lapp med deras mobilnummer utifall något liknande skulle hända. Dessvärre hade pojken tagit av sig tröjan som nu var hos föräldrarna. Vi lugnade pojken och följde med honom till informationsdisken där han återförenades med sina föräldrar. 
Om han haft på sig klisterlappen hade vi kunnat ringa föräldrarna direkt och minskat pojkens oro. 
 
Vi vet hur barn kan vara i affärer. Upptäcka något roligt och på ett ögonblick har denne försvunnit runt hörnet. Med ett armband där föräldrarnas/förälderns mobilnummer står kan man snabbt ringa och se till att det bortsprungna barnet kommer i trygga händer. Det är min värsta mardröm, att Theodor ska försvinna.
 
ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. In på deras hemsida och stöd Cancerforskningen DU också! 
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?