Galna grannar
Vardagsliv

Godkväll min vän, 
Vilken oerhört skön dag vi har haft. Jag väcktes av en högt jollrande liten som inte alls ville ta sovmorgon (som om att det brukar hända). Theodor riktigt slänger sig omkring i sängen när det är dags att gå upp. Vi åt en lång frukost och tog en promenad i morgonsolen. Vid tio mötte vi upp Jennifer&Thindra för att börja dagen på öppna förskolan. För ungefär två veckor sedan fick barnen göra hand/fotavtryck som vi idag fick med oss hem.
Theodor uppskattar att träffa andra barn på ett helt annat sätt nu än vad han gjorde för bara någon månad sedan. Nu härmas han, är nyfiken och ska ta allt som andra barn har. 
Efter lunch mötte vi upp Isabell, Elin och ljuvliga Saga som endast är två veckor gammal. Vi gick runt ängen, njöt av solen, pratade bebis och galna grannar. Tänk att det finns människor som spenderar mer tid åt att klaga på andra än att umgås med ex. sin familj. Det känns så iaf. 
 
Ikväll var tanken att jag och Ida skulle på ett event på Stureplanskliniken men annat kom emellan och vi var tvugna att avstå. 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?