Mystery Exit Room
Vardagsliv

Vilken fantastisk dag vi hade igår! För en tid sedan bokade mamma in en heldag för familjen med respektive, dessvärre kom sjukdomar och dubbelbokningar i vägen för killarna, samt en timme inne i Mystery Exit Room. Wow säger jag bara.
Vi började dagen i Jakobsberg med lunch och bebisshopping för att sedan ta oss till Täby där middag på Vapiano väntade. Strax innan 16 for vi till frihamnen för att lösa mysteriet i Bakfyllerummet. Mystery Exit Room är nytt i Sverige och har redan gjort succé. Vi hade en otroligt lyckad dag och team Flamingos (som vi hette) slog rekordet för dagen. På 49 minuter lyckades vi lösa en rad olika problem och koder som slutligen ledde ut.
 
Mystery Exit Room - BAKFYLLAN (beskrivning från hemsidan).
 
“I en tyst sidogata i Stockholm står ett bostadshus med en källare som döljer mörka hemligheter. I de underjordiska rummen bor en man som man vet väldigt lite om. Att han är knäpp är uppenbart, för folk som bor i närheten kallar honom Professorn och många som får syn på honom skrattar åt hur konstigt han beter sig.
 
Men inte heller känner de till hans stora hemlighet… Nattetid ger sig Professorn nämligen ut på Stockholms gator och jagar människor. Sedan låser han in sina offer i sin lägenhet och börjar ett konstigt spel med sina fångar. Han ger dem 60 minuter för att hitta vägen ut.
 
Hans bostad är en underlig labyrint där man måste lösa gåtor, logiska problem och hitta gömda föremål för att komma ut.
 
Den som försöker lösa dessa uppgifter, kommer att få se vilket kaos det råder i Professorns huvud. Stockholms kanske mest udda typ vill dock inte skada sina offer. Han vill bara ha roligt med sitt sällskap. Men det finns en sak som ännu ingen vet: Vad händer med dem som inte lyckas med att ta sig ut?"
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?