Ett minne för livet
Vardagsliv

När Theodor kom till världen och tog oss med storm var jag fast besluten om att memorera hans framsteg och utveckling för att senare kunna blicka tillbaka och minnas. Tiden med barn går så fasligt fort. Något jag var snabb med att föreviga var Theodors små hand-/fotavtryck på papper. Finns det något så sött som dessa små bebis händer och fötter. 
 
Nu har företaget memorini gjort det möjligt att få sitt barns avtryck i kristallglas eller ett förminskat avtryck att hänga runt halsen, nära hjärtat. Det är det enda företaget i scandinavien som skapar smycken av barns förminskade avtryck. Hela processen för att skapa smyckena görs omsorgsfullt för hand i en kombinerad glasstudio/guldsmeds Ateljé i Stockholm. Fler bilder går att se på deras instagramkonto @memorini_official.
 
Att beställa ett smycke eller en glasavgjutning är enklare än du tror. Med hjälp av avtrycksboxen du får skickad till dig när du beställer av memorini trycker du ditt barns hand eller fot hemma i lugn och ro. Avtrycksboxen innehåller en mjuk massa som ger dig möjlighet att göra om avtrycket tills du blir nöjd. Avtrycksboxen sänder du sedan tillbaka och därefter kan ditt smycke eller glasavgjutning börja tillverkas. Närmare beskrivning finner du på deras hemsida www.memorini.com.
Om du beställer ditt smycke/glasavgjutning direkt får du avtrycksboxen på köpet, alternativt att du beställer avtrycksboxen först, tar ditt barns avtryck, beställer sedan ditt önskade köp och skickar tillbaka avtrycksboxen. Då tillkommer en summa på 99 kronor för avtrycksboxen. 
 
Ni som funderar över den perfekta julklappen att ge till en mamma/pappa, mor-/farföräldrar eller varför inte till någon som betyder något extra för barnet kan sluta leta nu. Ditt barns avtryck blir ett minne för livet. 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?