Vinnare i samarbete med Kronfågel
Vardagsliv

Vad roligt att ni var så många som deltog i tävlingen i samarbete med Kronfågel. Vid det här laget har det inte undgått någon att jag har fått äran att testa Minut-kyckling och alla dess smaker. Denna gång serverades Minut-kyckling med smak av caesar tillsammans med surdegsbröd, fetaost, guagamole, tomat, kruksallad, rödlök, olivolja och havssalt till lunch. Plättlätt och klart på minuten. Hädanefter kommer jag alltid att ha minst ett paket Minut-kyckling i kylen både som "snabbmat" och till lyxigare middagar. 
 
Vinnaren i tävlingen är, trumvirvel, KIMSAN! Ett stort grattis till dig, motiveringen löd: 
 
Svar: smakerna Classic, Caesar, bbq
 
Vill gärna vinna för barnens skull. Vår son har en muskelsjukdom som ger en ökad muskelproduktion. Han har ständigt ont, alltid mjölksyra och har svårt att gå upp i vikt. Han behöver extra mycket protein, ständig medicinering och sjukgymnastik mot stelhet.
Vår dotter känner ingen hunger, är smal och behöver också äta ofta, gärna protein eftersom hon inte gillar kött förutom kyckling. Vi i vår familj tränar mycket och det blir mycket logistik till olika aktiviteter efter jobb och skola. Lite extra hjälp med några bra måltider vore guld värt!
 
Du kommer att kontaktas via mail och värdecheckarna skickas med posten.
 
 
 
 
 
 
 


 eliasholmstrom.blogg.se

Avokado är så himla gott!!URL: http://eliasholmstrom.blogg.se/


 My Chieng

Åh vad fiffigt! Då måste jag prova. Jag gillar att göra club sandwich. Grattis till vinnaren förresten!URL: http://journalofagastronomiac.blogg.se/


 My Chieng

Åh vad fiffigt! Då måste jag prova. Jag gillar att göra club sandwich. Grattis till vinnaren förresten!URL: http://journalofagastronomiac.blogg.se/


 Denise Sandberg

så gottURL: http://denisesandberg.itgirls.se/


 Jenny

Åh galet vad gott det ser ut!URL: http://purebyme.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?