Barnsligt enkelt pysseltips
DIY, Vardagsliv

På helgerna blir det en markant minskning av aktivitet här inne men jag hoppas att ni har överseende med det, familjelivet går före trots att jag älskar att uppdatera er. Snön ligger återigen som ett tjockt täcke över marken och vi har en lika skeptisk kille varje gång vi kliver utanför dörren. Men det är känt sedan länge, även förskolepedagogerna vet att Theodor inte gillar att leka i snön hur mycket dem än försöker. Han föredrar torra land eller att sitta på en pulka. 
 
Helgen är förbi i ett svep och vi har firat ett år som förlovade, tagit långa promenader, firat alla hjärtans dag, spelat på hästar och tittat på trav, ätit en god middag med gäster, haft en melodifestivalenkväll och varit uppe till sent, skrattat med vänner, blivit bjudna på taco och sett en räv. Hoppas er helg har varit fin!
 
På nyhetsmorgon kom de med massa roliga alla hjärtans dag pysseltips. Detta var ett av tipsen jag fastnade för och barnsligt enkelt att utföra. Vik en tom toalettrulle till ett hjärta, tejpa runt för att behålla formen och doppa i färg. 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?