Spårvägsmuseet
Vardagsliv

Solen varade inte längre än några minuter efter att jag publicerat mitt morgoninlägg och himlen täcktes av en grå dimma. Theodor kan ha varit på sitt absolut sämsta humör från morgon till kväll, med ett glatt uppehåll på spårvägsmuseet (tack och lov), och både mitt och Daniels tålamod har prövats. 
 
Alva-Li sov i bärsele under hela vistelsen och Theodor sprang mellan tåg, träbåtar, hästar, bussar och spårvagnar. Vi tog en kort paus för lunch innan han fick leka med tågbanor och slutligen besökte vi leksaksmuseet vägg i vägg. 
 
Några tips inför besöket kommer här. Barnvagnar får tas med in, Theodor älskade museet men det är inte lika givande för ett barn som inte kan gå eller som är för litet, det finns ett café inne i museet där du kan köpa lättare mat och fika, det var riktigt kallt inne i lokalerna så ta med en extra tröja om du tänker hänga av din jacka, kom till öppning då du får möjlighet att köpa biljetter till en rundvandring av museet via "tåg" men tiden du får på din biljett beror på när du är på plats och vi hade inte tid att vänta. Spårvägsmuseet är väldigt barnvänligt och det var mestadels barnfamiljer där. Tveka inte, ÅK DIT! 
 
Ursäkta dålig bildkvalité, det fanns inget bra ljus i lokalerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 Helene

Så härliga bilder! Låter jätte trevligt! ^^



URL: http://minttu.blo.gg/


 Therese

Åh vilken fin tavla :) Inköpsställe och pris? Ha en bra dag!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?